Woning met een zwoel uitzicht; een grootstedelijke droom | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning met een zwoel uitzicht; een grootstedelijke droom

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van VZ Arquitetas Modern
Loading admin actions …

Leven in de grote stad betekent vaak een beperkte woonruimte en een bijzondere mate van hectiek in het dagelijks leven. Om hier weerstand aan te kunnen bieden hebben de architecten van VZ Arquitetas een woning met een prachtig uitzicht weten te realiseren, waarvan de inrichting uiterst modern is. We nemen je mee voor een wandeling door dit appartement, dat de nodige inspiratie voor je eigen interieurontwerp zal bieden. João Pessoa is de stad waar dit prachtige woonhuis gelegen is. Deze stad noemt met ook wel: ´de stad waar de zon het eerst opkomt´ en feitelijk is dit juist, vanwege zijn ligging op het meest oosterlijke punt van het Amerikaanse continent. Tot zover de facts, laten we onze ogen nu eens laven aan de stijl van het interieur. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Helder

Aan helderheid in dit interieur geen gebrek. De basis kleurstelling is vrij ingetogen, waardoor het als een canvas voor een kunstwerk de ruimte biedt om een eclectisch interieur te scheppen. We hoeven alleen maar te kijken naar de donkere stoelen, de verschillende accessoires en de handgemaakte kasten om hiervan de sfeer te kunnen proeven. Maar het mooiste van alles is natuurlijk het uitzicht op de stad en de zee. Om hier te mogen wonen is een absoluut voorrecht! Je stapt eenvoudig uit de drukte van de stad zo de rust van je appartement in. Gewoon heerlijk!

Eetgedeelte

De woning heeft een open woonconcept, waardoor verschillende functies in één ruimte en op één verdieping zijn ondergebracht. Dit zorgt voor een harmonieuze eenheid en heeft veel voordelen voor de mobiliteit van de bewoners, zeker als deze wat ouder zijn of een beperking hebben. In deze eetkamer komen je diners helemaal tot hun recht, want in combinatie met het fabuleuze uitzicht en de stijlvolle, moderne inrichting, is de sfeer in deze kamer altijd optimaal. Dan smaakt het eten natuurlijk opperbest! De moderne ontwerptrant is hier goed zichtbaar in de kasten en natuurlijk in het design van de tafel.

Roomdivider

We kijken hier naar een multifunctionele roomdivider met een heerlijke zonnige kleur. ´Mooi geel is niet lelijk´, hoort men wel eens zeggen. Nou, in Brazilië zijn ze er dol op. Vooral op het strand schiet er nog wel eens een fluoriderend badpak voorbij. Hierbinnen kiest men voor een iets minder temperamentvolle geel uit het kleurenspectrum, maar zo wordt er wel een heerlijk frisse color boost in het interieur aangebracht, die precies past bij al dat wit en grijs. Natuurlijk is deze handige kast niet alleen mooi, hij heeft ook een belangrijke functie te vervullen, namelijk die van roomdivider. Met behulp van deze kast is het mogelijk om een intieme woonzone te creëren, deze is daarmee afgescheiden van de eetzone, maar toch blijft zo de openheid van de ruimte behouden. Maar goed ook, want het aantal vierkante meters woonoppervlak is in deze grote stad meestal niet bijzonder groot.

Slaapkamer

In deze slaapkamer treffen we ook een eclectisch design aan. Vooral het kunstwerk aan de muur prikkelt onze fantasie. Verder heeft de kamer een bijzondere lay-out, precies zoals we hoopten aan te treffen in deze woning in Brazilië. Een andere opzienbarendheid zijn de nachtlampjes, deze hebben een futurische vormgeving, waardoor het eclectische karakter van de kamer wordt versterkt. Natuurlijk is er ook plaats voor nostalgie en familiefoto´s, deze behoren toch wel tot de meest kostbare bezittingen van veel mensen. In deze kamer, die gonst van de creativiteit, val je heerlijk in slaap. Gewoon, omdat deze helemaal gepersonaliseerd is. Dan is je kamer pas echt een slaapkamer.

Strakke keuken

Het moderne appartement beschikt over een prachtige keuken waarin het zwart-wit schema een belangrijke rol speelt, deze keuken is voorzien van alle moderne keukenapparatuur, zoals een semiprofessionele oven en veel werkruimte. De strakke look geeft deze ruimte ook een hygiënische uitstraling, daar komt bij dat je hem ook goed schoon kan houden, omdat alles zo functioneel geplaatst is. De keukentafel met stoelen wijkt juist weer af door zijn fleurigheid. Wat een contrast, maar het werkt wel! De strakste interieurs ontwerp je met een vakkundige expert op dit gebied!

Woonkamer

We zagen hem zojuist al, maar nu willen we er wat langer bij stil staan. De gezellig woonkamer heeft een intieme sfeer, die natuurlijk mede door de roomdivider achter de bank mogelijk wordt gemaakt. Vanaf de bank hem je mooi zicht op je persoonlijke spullen in de geïntegreerde wandkast, maar ook de tv valt precies in het zicht. Niet geen verwonderlijk natuurlijk, want deze hangt in het centrum. Ben je het tv-kijken zat, dan kun je genieten van het levende kunstwerk dat zich buiten voltrekt. Vanaf de sofa, of vanuit de luie stoel, heb je een schitterende kijk op het grootstedelijke landschap. Meer mooie tips voor de woonkamer kun je hier vinden!

Verpozen

De Engelsen hebben de herenkamer, hier hebben ze de open lounge. Genieten staat in deze zone op nummer één. Nodig een vriend of vriendin uit, of meerdere, en geniet samen van de ondergaande zon. Voordat jullie de stad in gaan, om João Pessoa van haar onstuimige kant te leren kennen, drink je hier een borrel om het begin van het weekeinde te vieren. Laat de teugels vieren en dans de samba, deze kamer is het prefect begin voor een temperamentvolle nacht. Vier het leven, the Brazilian way!

Heb je een Skype-sollicitatie? Creëer dan de perfecte achtergrond! Hier vind je de beste tips van dit moment!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!