Hypermoderne eclectische woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Hypermoderne eclectische woning

Stoa. Stoa.
Moderne eetkamers van STUDIO LN Modern
Loading admin actions …

De minimalistische stijl is populair en wat dacht je van de Scandinavische of de landelijke? Allemaal hartstikke leuk. Maar wat vinden we eigenlijk van de eclectische? We kunnen niet anders zeggen dan dat wij er dol op zijn. En waar kun je nu de meeste eclectische interieurs op de vierkante meter vinden? Natuurlijk, in Brazilië! Een land dat bol staat van de culturele en creatieve inventiviteit. We nemen je mee naar een hypermoderne woning waarin de eclectische stijl prachtig uitgewerkt is in een hedendaags design. De term eclectisch houdt in, dat je vanuit verschillende stijlen en periodes, diverse objecten, accessoires en ontwerpen neemt, om hier vervolgens een geheel eigen (eclectische) creatieve combinatie van te maken. Zo ontstaan de mooiste interieurontwerpen en uiteindelijk weer nieuwe stijlen. Het nieuwe bouwt altijd voort op het oude, zullen we maar zeggen. Genoeg er over gepraat, laten we deze woning eens nader gaan bekijken. Kom met ons mee naar Brazilië en kijk je ogen uit!

Fleurig

Expressief en fleurig als het land is deze woonkamer. De inrichting is veelzijdig en spreekt direct tot de verbeelding. Hier zien we onszelf wel wonen. De eettafel met de stoelen is zowel Scandinavisch (de tafel) als modernistisch (de stoelen), de perfecte plek om als gezin of stel te genieten van een heerlijke maaltijd. Het kleed en de salontafel doen ons aan de jaren zeventig denken, terwijl de sofa weer volkomen eigentijds is. Alles in deze kamer lijkt van zijn eigen tijd te zijn, maar gaan in het heden een harmonieuze verbinding aan die deze woonkamer zijn eclectische vibe geeft.

Decoraties

We genieten meer van onze woonkamer als we deze persoonlijk gemaakt hebben. Dat kun je op verschillende manieren doen. Een daarvan is het plaatsen van kunstwerken in je persoonlijke leefruimtes. In dit eetgedeelte is er gekozen voor een sfeervol kunstwerk aan de wand met een beperkt kleurenpalet. De kunstwerken ernaast, met het zwart-wit kleurenschema, contrasteren hier op aangename wijze mee. Zo creëer je een woning met een unieke visuele kracht. Ook is er plaats voor een natuurlijke invloed, deze vinden we in de vorm van een mooie plant, nota bene in een fles, op de tafel. Gezelligheid kent hier geen tijd, want deze kamer heeft een tijdloos ontwerp. Met behulp van een expert realiseer jij al snel je ideale, eclectische woonruimte!

Moderne keuken

In een hypermoderne woning mag een strakke keuken natuurlijk niet ontbreken. Zeker in Brazilië niet, want de Brazilianen kunnen koken hoor! In deze ruimte is er veel oppervlakte beschikbaar om je kookkunsten te demonstreren. Alle ingrediënten vind je in de strakke koelkast, deze heeft Amerikaanse proporties. Maar goed ook, want alle culinaire heerlijkheden van het land houd je zo langer vers. Het kleurenschema van deze keuken is ingetogen, waardoor je ook de ruimte hebt om subtiel te experimenten met kleur. De glazen op het aanrecht en eventuele cocktails die je voor je vrienden maakt komen zo mooi in al hun kleurenpracht naar voren.

Kinderkamer

Hebben we al gezegd dat deze woning echt een familiehuis is? Het jonge gezin is speciaal naar deze woning verhuist omdat hun oude woning niet meer voldeed. Er had zich namelijk een zeer heugelijke gezinsuitbreiding voorgedaan. De verhuizing is al weer enige tijd geleden, maar het profijt dat de bewoners hebben van deze woning heeft zeker niet aan kracht ingeboet. Deze kinderkamer is ruim, gezellig en heeft wat je noemt een eclectische en creatieve look. Het blanke hout, de primaire kleuren en de grijze vloer geven deze ruimte een geheel eigen karakter. En wat dacht je van de schattige modernistische stoelen bij het bureautje aan de muur, zo kan de kleine eenvoudig zijn of haar mooie tekeningen maken, die je dan vervolgens weer in het huis kunt ophangen. Want vergeet niet: de kinderen hebben de kunst!

Slaapkamer

De ouders moeten natuurlijk ook een fijne slaapkamer hebben, want anders is hun humeur verre van prettig. In deze kamer wordt een chagrijnige humeur voorkomen door een prachtige inrichting die door zijn kleurenpalet direct vrolijk stemt. Vooral het lichtblauw van het bedsprei maakt ons blij. Natuurlijk mag in deze sfeervolle ruimte een beetje eclectiek niet ontbreken, vandaar ook de mooie kunstwerken op de spiegel. Daar kun je ook heel mooi kindertekeningen aan op hangen. Een ideale tip voor moeder- of vaderdag! Genieten van je slaapkamer is hier een vanzelfsprekendheid. Meer mooie ideeën voor de slaapkamer kun je hier vinden!

Badkamer

We hebben de meest relaxte ruimte voor het laatst bewaard, we laten je hier de sfeervolle badkamer van de woning zien. De frisse, minimalistische look zorgt ervoor dat je hier helemaal ontspant en kunt genieten van een verfrissende douche. Deze badkamer heeft een oosterse stijl, het eerste land dat in onze gedachten opkomt is Japan, waar de meester van deze rustgevende stijl vandaan komen. Een bijzonderheid is het wastafelkastje, maar misschien kunnen we beter spreken van een waskom, dit ontwerp is voortreffelijk! En let eens op de gestroomlijnde kraan, deze heeft een geheel eigen poëtische uitstraling. Een douche met een functionele indeling en een fantastische ambiance! 

Dit huis oogt bizar, maar bij nader inzien bleek het een meesterwerk te zijn. Klik hier voor een tour door de woning!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!