6 tuinbeelden voor een zomers decor | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

6 tuinbeelden voor een zomers decor

Stoa. Stoa.
Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
Loading admin actions …

De levendigheid die sculpturen aan een tuin geven is nauwelijks te evenaren, dit is natuurlijk een een paradox, want een beeld leeft niet en de tuin wel. Maar misschien leeft een beeld op een andere manier, meer in de visuele en conceptuele dimensie. Uiteenlopende beelden in verschillende stijlen zijn tegenwoordig vertrouwde bewoners van de urbane of rurale tuin. Vandaag laten we een aantal mooie voorbeelden zien van natuurlijk ogende tuinbeelden die een zomers decor van je tuin maken. De beelden worden aan je gepresenteerd door De Zomereik, een specialist op dit gebied. Kijk met ons me voor de nodige inspiratie.

Rustiek

Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
De Zomereik

Tuinbeelden

De Zomereik

De gecorrodeerde look van dit zomerse beeld zorgt voor een mooie conceptuele sfeer in je tuin. De regen maakt de kleur van corrosie dieper en geeft het beeld zo veel intensiteit. Het beeld een omhelzing tussen een man en een vrouw uit, een representatie van de liefde. Welke onderwerp past er beter bij de zomertuin, die explodeert van al het leven, de kleuren en geuren. In een tuin met sfeervolle sculpturen genieten we nog meer van de zomer.

Natuurlijke

Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
De Zomereik

Tuinbeelden

De Zomereik

Geschikt voor alle seizoen zijn deze bijzondere paddestoelen, houten sculpturen die vanaf een afstand niet van echt te onderscheiden zijn. De wonderlijke vormen zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Mooi om naast andere tuindecoraties te plaatsten, zoals naast deze plantenbakken van hout, maar ook naast een mooie boom staan ze erg goed. Deze ambachtelijke sculpturen zijn stuk voor stuk kunstwerkjes.

Paard

Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
De Zomereik

Tuinbeelden

De Zomereik

Een eigen paard is de droom van vele kinderen, het is dan ook niet verwonderlijk dat kinderen dol zijn op dit edele dier van hout. Verschillende stukken hout zijn samengebracht en als een puzzel vormen ze dit sprekende werk. Een grote verbeeldingskracht licht ten grondslag aan dit werk, stel je eens voor, al die verschillende stukken hout die precies moeten passen. Het is een werk dat goed staat in de tuin, vooral op een stenen of betonnen ondergrond, zoals in het voorbeeld, want zo creëer je een contrast tussen de look van het hout en de stenen.

Tropisch

Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
De Zomereik

Tuinbeelden

De Zomereik

Als je dol bent op exotisch dieren, dan is dit beest uit hoogwaardig hout gesneden, deze pelikaan precies wat je zoekt. Het hout heeft een natuurlijke look, we zien verschillende verkleuringen in het materiaal. Onder invloed van de elementen zal deze sculptuur verder veranderen, hoe dat gebeurd blijf een verrassing.

Abstract

Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
De Zomereik

Tuinbeelden

De Zomereik

Een stijl die het altijd goed doet is de abstract of conceptuele stijl. Een vormgeving die we associëren met de autonome beeldhouwkunst. Het beeld dat we op de foto zien kan diverse ideeën uitdrukken, de halve maan lijkt gedragen te worden op de golven, of zijn het armen, we weten het niet. Wellicht is het een dans die een gevoel wil uitdrukken. Hoe het ook zij, deze sculptuur heeft een mooi connectie met de zon, want let eens op die schaduw. Dit beeld zorgt voor een mooie spel van vorm en kleur in je tuin. 

Rustiek

Tuinbeelden van De Zomereik Klassiek
De Zomereik

Tuinbeelden

De Zomereik

Voor een rustieke look is dit paardenhoofd een mooie aanvulling op je tuin, je kunt er zo een wilde tuin met mediterraanse stenenmuurtjes omheen verzinnen. Als je bijvoorbeeld een eigen paard hebt met bij behorende stal, dan is een sculptuur als deze een mooie decoratie van dit onderkomen. Met een eenvoudige sculptuur als deze zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is een dynamisch werk, want hij zal onder invloed van de elementen blijven veranderen!

De Zomereik heeft meer mooie sculpturen in zijn assortiment, hier kun je ze vinden!

Ontspannen in een thuisspa maakt dat je er weer even tegen kan! Klik hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals denken met je mee om je droominterieur te realiseren!

 

Heb jij al sculpturen in je tuin? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!