Moderne gezinswoning met een mooie houten look | homify

Moderne gezinswoning met een mooie houten look

Stoa. Stoa.
Prodom Architektura i Konstrukcja Moderne huizen
Loading admin actions …

Als je zegt gezinswoning dan kan dit sommige mensen een beetje saai in de oren klinken, een beetje een dertien-in- een dozijn-woning. Vandaag willen we je graag in dit artikel laten zien dat een familiewoning juist een heel bijzonder design kan hebben. Het pand dat we je laten zien heeft een ongebruikelijke houten look, maar toch ook weer die vertrouwde basis vormen van een huis. Kijk snel met ons mee naar deze schitterend uitgevoerde woning en laat je inspireren door het mooie design! 

Strak

De industriële stijl is mateloos populair. Hier buiten zien we een strak design dat direct laat zien dat dit huis bedoeld is voor het geordende moderne leven. De oprit is gemakkelijk begaanbaar en de lichte houten gevel herbergt een garage en prachtige woonvertrekken. Een frisse groene twist mocht niet ontbreken, daarom is er links een gazon gerealiseerd. Let op het huis, dit heeft een vertrouwde vorm, precies wat je in gedachten ziet als je denk aan een ouderwets huis. Oude vormen kunnen dus in een nieuw jasje in de moderne tijd terugkomen. Laat je inspireren door een expert

Close-up

Een close-up van deze woning laat zien hoe vakkundig de afwerking van de gevel is. Deze bestaat uit verschillende horizontaal geplaatste houten planken. Je ziet de ingang van de garage nauwelijks, maar als je goed kijkt zie je de lijnen rond de ingang. Vanuit je bolide open je gemakkelijk de garage en je rijdt deze zo naar binnen. Let ook even op het hoekraam, echt een mooie moderne toevoeging die een extra industriële twist geeft aan deze woning. 

Licht en natuurlijk

De lichte look van deze woning past prachtig in de natuurlijke setting. De kinderen zijn erg blij met zoveel groen rond het huis. Hun ouders trouwens ook, want zij houden ervan om buiten te genieten in de zomer, zeker als ze een BBQ aansteken. Links zien we de witte bakstenen wand, die past weer perfect bij het natuurlijke hout. 

Terras

Een andere mooie plek rond de woning is dit terras. Echt een van de favoriete plekken van de bewoners. Via de schuifdeuren, hier rechts te zien, kun je eenvoudig in en uit de woning lopen. De raampartijen zorgen voor een prettige lichtval en laten binnen en buiten samenvloeien. Ook hier weer een fijn gazon om op te relaxen. Vanaf deze positie zie je ook de garage, die is toch een stuk dieper dan je aan de voorkant vermoed. Daarbij biedt deze de bewoner de nodige privacy, omdat nieuwsgierige blikken echt niet door deze muur heen kunnen komen. 

Lichtopeningen

Diverse uitsneden in de woning zorgen voor een prettige lichtsfeer binnen. Dit is een van de belangrijkste zaken die je interieur tot leven kunnen brengen. Geen goede lichtval is geen fijn interieur. Er ontstaat zo een open sfeer binnen waar in je je vrij voelt. 

Mooie keuken

Het houtdesign in deze keuken matcht perfect met de houten gevel. Beton en hout zijn twee belangrijke bouwmaterialen van deze woning. Ze zorgen voor de stevigheid, de moderne look en laten een mooi contrast zien. Deze keuken heeft een eigenzinnige look en is bijzonder praktisch ingericht. Het is een stijl voor de liefhebber, zeker geen 13-in-een-dozijn. 

Oud en nieuw

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om oud en nieuw design te combineren. Dan krijg je dus dit soort gave combinaties. De klassieke tafel past erg goed in deze industriële setting. Ongebruikelijk, maar wel heel geslaagd. Een ideale plek om lekker je ontbijt te doen met je gezin of vrienden. Vanaf de ontbijttafel kijk je de mooie tuin in, vooral die boom zorgt voor een romantische sfeer. 

Overzicht

Dit overzicht laat zien hoeveel ruimte je hebt in en rond de woning. Jong en oud hebben genoeg ruimte om lekker te kunnen leven. De verschillende woonruimte sluiten op elkaar aan, een trap brengt je naar de bovenste verdieping waar je de slaapkamers en badkamer kunt vinden. Naast de woning zien we de riante garage waar wel twee auto´s in gestald kunnen worden. Moet je die stroken groen zien! Echt een familiewoning met een ongebruikelijke, eigentijdse look. We sluiten deze tour door de woning af. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!