Top 5: Interieurfouten die je echt niet meer mag maken (en meer)! | homify

Top 5: Interieurfouten die je echt niet meer mag maken (en meer)!

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Woning Hanse Landelijke huizen van Vermeer Architecten bv Landelijk
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over interieurfouten die je echt niet meer mag maken. Ook de schitterende droomwoning met rieten dak was super populair, check meteen of dit ook iets voor jou zou zijn. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, deze gaan over een miniwoning, muurtrends en hoe je slim gebruik kunt maken van onbenutte ruimtes!               

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Interieurfouten die je echt niet meer mag maken!

I could curl up here forever! Moderne slaapkamers van homify Modern
homify

I could curl up here forever!

homify

Hoe jij je interieur inricht  hangt uiteraard af van je smaak en de middelen die je hebt. Het gaat vaak goed, we doen het als Nederlanders helemaal zo slecht nog niet! Veel mensen kunnen inspiratie halen uit Dutch design en Nederlandse interieurs. Toch zien we nog steeds wat interieurfouten voorbijkomen. Ben je benieuwd naar welke fouten je echt niet meer mag maken? Kijk dan snel verder en ga na of jij ook een paar steken laat vallen…

2. Ideeën om onbenutte ruimtes superslim in te zetten!

Woonoppervlak is niet goedkoop tegenwoordig, daardoor komen we vaak bergruimte tekort in onze huizen. Maar aan de andere kant laten we ook vaak allerlei ruimtes onbenut. En dat is zonde! Want je kunt elke vierkante meter van je huis slim en nuttig inzetten. Bijvoorbeeld voor een handige wasruimte, wijnkelder, extra kledingkast of extra opbergruimte (want ja, waar laat je al je boeken, flessen wijn, schilderijen of fietsen?) Wij denken we met je mee en laten je 12 superslimme voorbeelden zien om alle onbenutte ruimte in je huis praktisch in zetten. 

Ideeën waar je misschien nog niet aan hand gedacht…  Kijk je mee?

3. Schitterende droomwoning met rieten dak

We blijven in eigen land, waar de experts van Architecten Vermeer B.V. een absoluut fantastische woning hebben gerealiseerd. Je ziet direct dat hier de traditionele landelijke stijl op een elegante manier werd toegepast, maar dan wel rekeninghoudend met de eisen van het moderne leven. Daardoor heeft de woning haar ouderwetse charme behouden. 

Kijk je ogen uit!

4. Wonen in een moderne miniwoning

Je bent van homify misschien wel gewend dat je meegenomen wordt naar de grootste woningen. Maar dat is niet altijd het geval. En zeker niet bij het project dat we je nu gaan laten zien. Ga er maar goed voor zitten en val niet van je stoel, want het zal je zeker gaan verbazen. Een vrijstaande miniwoning die door een moderne vormgeving en inrichting toch een behoorlijke grandeur heeft gekregen. De architecten van het Spaanse Nan verdienen een pluim voor dit project. Verbaas je over dit zeer vindingrijke project.

5. De muur-trends van 2017

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje onderweg wanneer het gaat om het voorspellen van de woondesign-trends voor de rest van de 365 dagen. En alhoewel de woontrends meestal betrekking hebben op het interieur van onze woningen inclusief de meubels, vloeren en accessoires, richten we onze aandacht nu op de muren. Deze bieden ons namelijk allerlei mogelijkheden qua structuren en materialen waarmee ze zeer veel karakter kunnen toevoegen aan een ruimte. 

We hebben de 11 belangrijkste trends voor je verzameld om je een goed idee te geven van alle mogelijkheden om je muren nog dit jaar trendy te maken! Mis ze niet!

Welk artikel spreekt jou het meest aan?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!