Voor & Na: frisse nieuwe look voor een kille woning | homify

Voor & Na: frisse nieuwe look voor een kille woning

Stoa. Stoa.
van Boite Maison
Loading admin actions …

We nemen je graag mee naar de vakantieplek bij uitstek: Lago Maggiore, dit is een meer in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Je kunt er genieten van watersporten, rustige plekjes en schitterende uitgaansgelegenheden. Het huis dat vandaag aan bod komt is precies wat de bewoners zochten in deze streek: het is licht, comfortabel en gezellig. De afmetingen zijn niet supergroot, maar door de nieuwe inrichting is het echt hun droomhuis geworden. Kijk met ons mee naar de bijzondere transformatie die deze woning onderging, zodat het nu echt een fantastisch woonhuis geworden is. Laat je inspireren! 

Voor de update

Kijk, dit was de staat van de woning van voor de update. Een rommelige setting die bovendien behoorlijk verouderd was. Natuurlijk was het huis toch aantrekkelijk voor de bewoners, want het meer ligt er op een steenworp afstand vandaan. Dit huis laat direct dat nog heel veel mogelijk is hier. Je pakt gewoon de handschoen op en gaat er tegenaan. 

Vakantiesfeer

In de ochtend geniet je van dit mooie uitzicht. Het meer is vandaag rustig, er staat niet veel wind, in de verte zie je de bergen met hun besneeuwde toppen. Je begint de dag goed met een cappuccino op het terras, dat niet per se supergroot is, maar wel heel gezellig. Als je een liefhebber van varen bent kan dat ook heel goed. De eenvoudige tafel nodigt ons uit om te gaan zitten. Een expert helpt je met inrichten van je woning. 

Heerlijk licht

We houden veel van deze sfeer, omdat je er helemaal in tot jezelf kunt komen. Het daglicht schijnt naar binnen en brengt de kleuren van het interieur tot leven. De bank heeft een strakke look en past zo goed in het eigentijdse interieurconcept. Nu ziet de woning er fantastisch uit, maar dat is niet altijd zo geweest… ..

Modern

Fijn om weer de nieuwe stijl van de woning te zien. Het valt op dat de vloer gewoon bewaard gebleven is, deze heeft natuurlijk wel even een fikse schoonmaakbeurt gehad. Vanaf dit punt zien we goed wat de afmetingen van de kamer zijn. Hier kun je echt lekker leven als een Italiaanse prins of prinses. 

De hal

Alle ruimtes in de woning worden door deze hal met elkaar verbonden. De vloer komt in de gehele woning terug, waardoor er een mooie eenheid ontstaat. Verschillende decoraties in de hal zorgen voor een huiselijk sfeer. Het is heel gemakkelijk om met persoonlijke spullen je huis een persoonlijke twist te geven. 

Leegte

We vinden het leuk om je ook weer even de oude staat van de woning te laten zien. Op die manier krijg je echt een goed beeld van de resultaten die er tijdens de transformatie behaald zijn. Dit is een donkere en ongezellige hal, echt geen visitekaartje voor je gasten. Je krijgt er niet echt een enthousiast gevoel van. Gelukkig hadden de bewoners dit wel.

Details

Het is ook een beetje het huis van de details. Hier in de hal zien we een combinatie die echt fris is, typisch iets voor de Italianen, maar ook heel goed in Nederland te realiseren. De stoel met het groene kussen past heel mooi naast de tafel met daarop het schoolbord. Moet je die wand zien, echt een designstatement

Eenvoudig design

In de slaapkamer vinden we een zacht en eenvoudig design. Het bed heeft een relatief kleine hoogte, dit zorgt voor een basic ´down to earth´ sfeer hier. Er zijn hier wel gordijnen, maar die laten gewoon het daglicht door. We zijn fan van de mooie eenvoud van dit design.  

Authentiek

Dit is nu echt wat je noemt een authentieke badkamer. Let op de tegels, de wastafel, toilet en de zachte tinten. Typisch iets wat je kan verwachten rondom Lago Maggiore. De bloem op de wastafel maakt de setting compleet! Met deze authentieke badkamer sluiten we deze tour door de woning af. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie design en woontrends! 

Dit is een bijzonder inspirerende woning die je echt niet mag missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!