Oude woning met een eigentijds uiterlijk | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oude woning met een eigentijds uiterlijk

Stoa. Stoa.
A2 house Moderne huizen van vps architetti Modern
Loading admin actions …

Deze woning is een slag apart. De geschiedenis druipt er van af. Het is geen eenvoudig opgave om een oude woning te nemen en deze om te toveren in een luxe woning, des te meer is de realisatie van dit project een absolute topprestatie. Het was tijdens de renovatie belangrijk om de historische elementen van het gebouw te bewaren, zonder een modernisatie in de weg te staan. We kunnen zelf zien hoe mooi het eind resultaat geworden is. Alles is naar de wensen van de bewoners gerealiseerd, waardoor ze nu helemaal happy zijn met hun nieuwe woning. Hieronder gaan we je meenemen op een tour door de woning, zodat je zelf kunt ervaren hoe de woning aanvoelt. Kijk met ons mee!

Oude looks

A2 house Moderne huizen van vps architetti Modern

De woning is met een boog aangesloten op een oude kerk. Dit plaatje heeft veel sfeer en het moet geweldig zijn om hier te mogen wonen. Je ziet gewoon de geschiedenis van de gebouwen afspatten. Wat een mooi eerbetoon aan de lokale cultuur en historie om deze woning een update te geven. Alles hier is gemaakt van zandsteen, op de houten luiken na. Er is geen twijfel over mogelijk, deze bewoners hebben veel mazzel om hier te mogen wonen. Het is duidelijk waarom ze de oude woning een update wilden geven. We gaan je binnen laten zien hoe ze dat gedaan hebben!

Interieur

A2 house Moderne studeerkamer van vps architetti Modern

We lopen naar binnen en worden direct begroet door deze enorme kamer, waar het heden en verleden een schitterende alliantie aangegaan zijn. De combinatie van de rustieke, authentieke balken en de witte wanden zorgen voor een hemelse ambiance waarin je je de koning te rijk voelt. Is dit niet ook een design voor jou? De ruigheid van de buitenmuren heeft hier plaatsgemaakt voor een egale look. Echt hemels! De historiciteit van deze plek zien we natuurlijk heel duidelijk terug in het hout van het plafond. Is er een mooiere kamer denkbaar om een goed boek in te lezen? Het bureau is een eiland in een minimalistische zee, waarin een bijzondere rust te ervaren is die je alleen in oude huizen vinden kunt.

Haard

A2 house Moderne woonkamers van vps architetti Modern

Is deze haard nu modern of traditioneel? De vorm is zo 'oer'! Hoe dan ook, we zijn er volkomen verliefd op, en niet zonder reden. Want deze haard geeft de ruimte die moderne look, maar wel op een manier waarbij de historische lading van deze woning wordt gerespecteerd. Let ook even op de lampen naast de haard, dat zijn net twee figuren uit de etsen van de Nederlandse kunstenaar Anton Heyboer! De ruimte ademt een ontspannen sfeer waarin we kunnen genieten van de mooie dingen van het leven. De heerlijke stoel links van de haard wacht al op je! Het moet gezegd: deze kamer is een waar kunstwerkje!

Helder

A2 house Moderne woonkamers van vps architetti Modern

Een volkomen andere sfeer, maar wel weer die mooie muren die de basis vormen voor het interieur. Het minimalisme is hier goed vertegenwoordigd, waardoor de groene sofa's als eilandjes van kleur naar voren komen. Een supermooi gezicht! De ruimte is bijzonder groot en het plafond laat de sfeervolle balken zien, die ditmaal niet houtkleurig, maar stralend wit zijn. Nu wordt het daglicht door al dat wit via het wonder van de reflectie verder het interieur in gebracht. Een ingetogen ruimte nodigt in zekere zin uit om decoraties te plaatsen, een beetje zoals een leeg canvas roept om kleur en vorm. De koperen schaal recht voor ons vervult een artistieke functie. Deze kamer heeft een prachtige look, die creëer je het snelst met behulp van een ervaren expert!

Woonkamer

A2 house Moderne woonkamers van vps architetti Modern

Een woonkamer inrichting is geen lichtzinnige bedoening, je moet je bedenken dat je er lange tijd in zult verblijven. Kies daarom een interieur waar je echt verliefd op kunt worden. Om deze woonkamer de nodige warmte te geven is er gekozen voor verschillende warme meubels. Daarbij moest de kamer helder ogen. Via de tuindeuren stroomt het daglicht naar binnen en wordt weerkaats door de strakke vloer. Ook deze ruimte heeft een geheel eigen karakter, maar toch zien we het unificerende wit hier als dominante tint aanwezig. Let even op de mooie wandkasten met boeken, in deze omgeving is een oase van harmonie en rust gecreëerd! Meer ideeën voor de woonkamer kun je hier vinden!

Badkamer

A2 house Moderne badkamers van vps architetti Modern

Wat doe je als de rest van je huis minimalistisch gekleurd is? Dan maak je de badkamer lekker temperamentvol en donker. De weelderige materialen, zoals het marmer, geven deze kamer een mooie twist. Echt een luxe look die precies past bij de functie van deze ruimte. Toch sluit de badkamer aan bij de rest van de woning, met name op het gebied van de ingetogen ontwerptrant, die ook hier toegepast is. Zin in een verfrissende douche, loop dan rustig het douchegedeelte in, dat open en basic oogt, maar o zo mooi is! Deze badkamer is de diepe grond van de ogenschijnlijk kalme woning. Die natuurlijk superrelaxt is! 

Deze oude boerderij werd een moderne woning waarin de bewoners aan niets ontbreekt!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!