Elegant droomhuis met een schitterende keuken! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Elegant droomhuis met een schitterende keuken!

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van 인우건축사사무소 Modern
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we dit elegante huis met veel binnen- en buitenruimte. Het wordt gekenmerkt door een fraaie een mix van materialen en vormen. Het staat in een niet al te druk bebouwde buitenwijk ergens in Zuid-Korea en blinkt uit in schoonheid en eenvoud.

Gevel

De gevel wordt gekenmerkt door verschillende materialen. Zo zien we beneden een gedeelte bakstenen. Daarboven is het weer glad gestuukt. Ook wisselen rechte vormen zich af met schuine. Het huis staat op een ruim perceel met rondom veel buitenruimte. Zo te zien moet er nog wel wat aandacht aan de tuin besteed worden.

Ingang

Bij de ingang zien we twee fraaie afdakjes die onder meer bij het binnengaan van het huis enige beschutting bieden. Ook is het een speelse onderbreking van het gebouw. Ook leuk om te zien is het wat grof gelegde pad dat rechts langs het huis loopt.

Keuken

Eenmaal binnen zien we dat de elegante en eenvoudige stijl ook in het interieur is doorgevoerd. De keuken is strak en modern en wit. De grote vloer plavuizen passen daar uitstekend bij. De drie grote hangende lampen zorgen voor een beetje glamour.

Eetgedeelte

Aan de keuken grenst het eetgedeelte, waar de eettafel nog lijkt te ontbreken. Wel zijn hier grote schuifdeuren die bij mooi weer open kunnen en binnen en buiten zo met elkaar in verbinding brengt. Maar ook bij slecht weer is het uitzicht er natuurlijk niet minder om.

Trap

Het huis bestaat uit twee verdiepingen en deze worden prachtig met elkaar verbonden door deze fraaie trap. Een mooie mix van warm hout, strak wit en een romantische trapleuning. De ruimte onder de trap is slim vermaakt tot kastruimte, waardoor alle beschikbare plek optimaal benut wordt.

Balkon

Een van de slaapkamers, die we helaas niet te zien krijgen, beschikt over dit fijne balkon. Ruim en dankzij de grote schuifdeuren vergroot het daarmee de slaapkamer optimaal. Leuk detail is dat de balustrade in dezelfde stijl is als de trapleuning die we eerder zagen.

Meer fraaie huizen kun je hier bekijken. Zelf ook zo'n droomhuis laten bouwen, praten dan eens met een van deze professionals. En wanneer het handig is om een architect in te huren, lees in dit artikel.

Mooi huis? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!