Moderne woning met een gezellig interieur | homify

Moderne woning met een gezellig interieur

Stoa. Stoa.
Pracownia Projektowa Wioleta Stanisławska Moderne huizen
Loading admin actions …

We hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn, variatie zorgt voor veel meer plezier in het leven. Zo is het ook met onze woningen. Je ziet vaak rijtjeshuizen en nieuwbouw-woningen die echt een 13 in een dozijn smaak hebben. Vandaag hebben we een woning voor je gevonden die echt helemaal lekker zichzelf is, in figuurlijk zin natuurlijk. Een plek waar de bewoners lekker leven, waar ze ook echt trots op zijn. Heel leuk dat ze ons toestonden om een tour rond en door hun woning te kunnen maken. We nemen je graag mee door het huis om je te inspireren door het gezellige design. Kijk snel met ons mee!

Eigenzinnige woning met een artistieke look

Bij aankomst is het direct duidelijk dat we hier met een zeer bijzondere woning te maken hebben. De verschillende geveldelen passen mooi bij elkaar, maar liggen toch ook mijlen ver bij elkaar vandaan. Deze woning is zo eclectisch (samengesteld uit ogenschijnlijk onverenigbare ontwerpen) dat we er even versteld van staan. Rond de woning hebben de bewoners de beschikking over een geweldig gazon. Ook het terras is erg in trek. Jong en oud weet zich hier te vermaken. Via de grote ramen valt het daglicht naar binnen om het hele interieur die fijne moderne woonambiance te geven. Kijk samen met een expert naar de plannen voor je droomwoning. 

Luxe twist

We kunnen niet ontkennen (zouden we overigens ook niet willen) dat dit interieur een absolute luxe twist heeft. Echt zo´n woning die je kent vanuit een catalogus: een modelkeuken is het, niet waar? Het design is echt goed op elkaar afgestemd: de donkere houttonen, de tafel, gietvloer en de witte wanden maken deze keuken tot een palet aan heerlijke visuele smaken. Wij zijn fan! 

Andere zijde

Vanaf deze zijde zien we goed hoe gezellig deze woning is. De lampen boven de eettafel zorgen voor een eigenzinnige look, eigenlijk precies zoals de gevel buiten ook eigenzinnig is. Deze keuken heeft een handige L-opstelling, waardoor je meerdere werkvlakken hebt, zo kun je bijvoorbeeld het wassen en snijden van de gerechten gescheiden houden, dat is lekker hygiënisch. 

Gezellig

Vanaf deze hoek leren we weer een heel ander gezicht van de woning kennen. Opvallend hier is de natuurlijke houten gevel die uitmondt in een open terras. Echt een plek om samen met je goede vrienden te zitten. Het gazon biedt ook hier het nodige vertier aan de kinderen, maar zeker ook aan de ouders! 

Romantisch

Het is een eigenzinnige en moderne woning, maar de romantiek van het pand zagen we nog niet. Tot deze foto in beeld komt! Dan weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt. Het licht in de woning nodigt je haast uit om binnen te komen. In deze woning geniet je samen van je vrije tijd. 

Meer warmte

Natuurlijk is niet alleen het licht een factor van belang als het om de romantiek gaat. Ook de haard is een ultieme sfeermaker. Al eeuwen zijn we gefascineerd door deze oude vertrouwde huisvriend. Als jij deze haard aansteekt mag je echt rekenen op een romantische avond!

Kunstig

We begonnen deze tour met de vaststelling dat het huis behoorlijk eclectisch en eigenzinnig was. Echt een beetje kunstig van karakter. Dat laatste zien we ook binnen terugkomen, in de vorm van sprekende, kleurrijke kunst aan de muur. De bewoners zijn echte liefhebbers. Kunst kan je kamer echt een eigen persoonlijkheid geven. Laat je vooral inspireren door kunstenaars bij jou uit de buurt! 

Lekker dobberen

Een mens heeft veel nodig als hij of zij in een warm bad ligt te genieten. In deze klassieke badkuip wordt dat wel heel gemakkelijk. De looks zijn al honderden jaren oud, maar de afwerking is lekker modern en past goed bij het ledlicht in de muur. Supertoffe badkamer met een eenvoudige inrichting! 

Snelle verfrissing

Tot slot dan nog even deze douche. Ideaal voor de snelle verfrissing en keuze nummer een voor werkend Nederland. Je mag er ook gerust wat langer van genieten. Doe je ding! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!