11 ideeën voor een houten bed waar je verliefd op wordt! | homify

11 ideeën voor een houten bed waar je verliefd op wordt!

Stoa. Stoa.
modern  door OGGIONI - The Storage Bed Specialist, Modern
Loading admin actions …

Het klassieke houten bed is een terugkerend thema in de wereld van design. Steeds op een andere manier, maar op een of andere wijze altijd vertrouwd. Vandaag willen we je heel graag inspireren met 11 ideeën voor een houten bed waar je verliefd op wordt. Ze zijn allemaal anders, maar hebben echt een geweldige look die past in elk modern interieur. Kijk even met ons mee. 

Basic

modern  door homify, Modern Hout Hout
homify

'Canova' wooden bed with headboard by Corazzin

homify

Hou je van basic, van de eenvoudige dingen in de wereld van het design? Dan is deze slaapkamer echt een goede optie! Het bed oogt uit een stuk gemaakt en de bijbehorende meubels idem. Om de nodige ruimte te maken zijn er planken aan de muur bevestigd. Wat vind je trouwens van de wand achter het bed? Gaaf dat de vlakken matchen met de meubels en de planken!

Modern klassiek

Gewoon lekker basic en simpel. Je hebt ook direct een idee hoe de rest van de kamer gaat worden als je dit bed erin zet. Keep it simple, luidt hier het devies! 

Overal hout

Bij het zien van deze kamer is het net alsof we in een blokhut beland zijn! De rauwe looks van deze slaapkamer maken ons direct enthousiast. Dit is een woonwereld apart, alles is ondergedompeld in het hout concept. De wand achter het hoofdeinde heeft een beton look, waardoor deze kamer een industriële look krijgt. Het bed staat in het midden van dit design geweld als een rustige plek waar je heerlijk op kunt uitrusten. De vorm is eenvoudig en past zo heel goed in de setting. Deze slaapkamer is een totaalbeleving! Een expert helpt je graag met de inrichting van je slaapkamer. 

Zwart-wit

Sinds eeuwen is het zwart-wit design een prachtige manier om variatie en evenwicht in je woonkamer te brengen. In de oosterse cultuur staat zwart-wit voor de wederzijds complementerende tegenstellingen in de wereld: man/vrouw, hard/zacht etc. In deze kamer zien we links een zwarte wand, daarvoor een zwart-wit bed en rechts het grote raam waardoor het licht naar binnen schijnt en deze kamer tot leven brengt. Dit witte bed komt echt goed naar voren tegen de achtergrond van de zwarte wand. Een expert helpt je graag om je woning een nieuwe look te geven. 

Klassiek

Ja, dit is bedoeld voor de echte struisvogels onder ons, de echte trotse pauwen zeg maar. Dit bed met een klassieke look is een onmiskenbaar luxe en brengt deze slaapkamer op een hoger plan. Als je van symmetrie houdt is dit ook een mooie opzet, let bijvoorbeeld op de kastjes naast het bed. Het is echt een perfecte kamer! 

Donker temperament

Lichte slaapkamer zijn erg gaaf, maar wat dacht je van een donkere slaapkamer? Echt gaaf toch deze stijl! Wat vind je van deze vloer? Deze lijkt wel samengevoegd uit gestrandjutterde houtdelen. Dit zorgt voor een prachtig gevarieerde look. We zijn fan van het design en het mooie donkere bed. Dat staat hier zo gaaf! 

Eclectisch

modern  door homify, Modern
homify

'Gemo' bed with headboard by Veneran

homify

Een beetje een eigenzinnige look voor je slaapkamer kan nooit kwaad. In deze slaapkamer wordt de kunstzinnige stijl tot grote hoogten opgevoerd. De wand achter het bed ziet er ruw uit, echte natuursteen! Het raam rechts zorgt voor een waterval aan daglicht, een goede manier om wakker te worden! In deze kamer kun je heel duidelijk de hand van een gepassioneerde expert herkennen: alles past bij elkaar! Supermooi! 

Vrouwelijk

Voor een thuiswonende dochter of studente op haarzelf is deze kamer meer dan geschikt. De vrouwelijke tinten en subtiele afwerking maken dit de ideale kamer om in te relaxen en te studeren. Laat je inspireren door deze mooie kamer! 

Retro

Moultrie Park Poster Bed van Royz Furniture Klassiek
Royz Furniture

Moultrie Park Poster Bed

Royz Furniture

Dit is een supermooie landelijke stijl die heel erg retro is. Moet je dat prinselijke bed zien! De wanden hebben een frisse groene tint en het witte bed past er perfect bij. Het wit komt ook terug in de gordijnen, de kunst aan de muur, meubels, kleed en decoraties. Een helder concept dat tot de verbeelding spreekt! 

Altijd actueel

York Four Poster Bed van TurnPost Klassiek
TurnPost

York Four Poster Bed

TurnPost

Het mooie van hout is dat het eigenlijk nooit uit de gratie valt als het om design gaat. Je kunt dus altijd genieten van een mooi houten bed. Dit bed ziet er wel heel bijzonder uit. We krijgen zin om hier een hemelbed van te maken!

Oosters

Zoek je een beetje de rust, dat rustmomentje, bij het wakker worden en inslapen? Dan is dit een schitterende manier om je slaapkamer vorm te geven. De kamer is helemaal ondergedompeld in de oosterse stijl. Je waant je hier in Japan! Het bed heeft een minimalistische vorm, precies waar de oosterse stijl bekend om staat. Prachtig! 

Deze mooie woningen mag je niet missen! 

Wat vind je van deze bedden? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!