Sexy strakke woning met een eigenzinnige look

Stoa. Stoa.
Ayuko Studio Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen Hout Blauw
Loading admin actions …

Vandaag willen we de boel graag een beetje ´opspicen´. Een sexy strakke woning met een eigenzinnige look is dan de beste manier om dat te bereiken. Het huis dat we vandaag voor je in de aanbieding hebben heeft een prachtige look en een eigenzinnige inrichting. Je kun zien dat het met passie gerealiseerd is. Een huis als dit zorgt altijd voor veel nieuwe ideeën, inspiratie en plezier bij het uitwerken van je eigen mooie ideeën. Kijk met ons mee naar de schitterende voorbeelden en laat je enthousiasmeren!

Luxe afwerking

Ons huis is een plek om te relaxen. Op deze plek onder de zon voelen we ons idealiter het beste, zeker omdat we er alles aan doen om het de juiste look te geven, eentje waar we helemaal blij mee zijn, die bij onze persoonlijkheid past. Daarom kunnen we ook wel zeggen, dat het interieur van ons huis (en het huis in zijn geheel) een reflectie van onze persoonlijkheid is. Hier zien we een luxe afgewerkte woonkamer met een schitterende bank in de wandkast ingebouwd. Dat zijn van die dingen die een huis net een beetje extra pit geven. We kunnen er niet omheen: dit huis ziet er verdraaid sexy uit. Het blauwe fluweel doet ons denken aan de tekst van een liedje uit de jaren ´60: ¨She wore blue velvet. Bluer than velvet were her eyes. Warmer than May her tender sighs. Love was ours¨. 

Gezellige keuken met moderne look

Voor veel mensen is het een sport om de dag zo vaak mogelijk te beginnen met een ontbijt voor het hele gezin. Dat kan natuurlijk niet altijd, of steeds heel uitgebreid, maar in het weekeind lukt het altijd! En wij snappen heel goed dat de bewoners vanwege dit familieritueel een keuken wilden die daar op aansluit. Deze schitterende keuken heeft niet perse een enorm oppervlakte, maar de bar (die het woongedeelte en de keuken van elkaar scheidt) biedt precies genoeg ruimte om gezellig samen te genieten van een heerlijk ontbijtje. De looks van deze keuken passen precies bij onze tijd: helder, wit en hier en daar een kloddertje zwart. Wat dacht je trouwens van de natuurlijke houtkleur? Zo oogt de keuken in evenwicht en erg aantrekkelijk! Een expert helpt je graag om je keuken een nieuwe look te geven! 

Lekker ontspannen

Sinds jaar en dag is de badkamer de ideale plek om de ontspanning te vinden. Mensen maken doorgaans alleen gebruik van de badkamer, waardoor het tijd voor jezelf verhaal ook van kracht wordt. Je kunt gewoon makkelijk even uitblazen en echt even helemaal aan jezelf denken. De hectische samenleving van deze tijd drijft ons gewoon naar dit soort oases van rust toe. Het design is helemaal toegesneden op de behoefte aan ontspanning, dit kleurenschema is natuurlijk en lekker rustig. Wit en houtkleur passen echt goed bij elkaar! Laat je inspireren door een expert als jij je badkamer gaat updaten!

Douchen

In deze douche heb je alle ruimte. Ook ziet het er allemaal lekker licht en transparant uit. Dat komt door de slimme plaatsing van de spiegel en de verlichting, zo lijkt deze ruimte echt groter dan hij in werkelijkheid is. Tijdens het douchen kun je genieten van muziek, zet het kleine radiootje aan en voor je het weet swing je onder de douche. Wat vind je trouwens van het wastafelmeubel? Wij zijn er fan van!

Woonkamer

Echt leuk om te zien hoe mooi de woonkamer en de keuken op elkaar aansluiten. We zagen net een mooie transparantie in de badkamer, maar hier in de woonkamer / keuken is het precies hetzelfde liedje. Het gaat hier om een wat kleinere woning, maar door de open looks voel je je er helemaal vrij in! We hopen dat je geïnspireerd bent door deze woning en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends! 

Deze woning mag je echt niet missen! 

Wat vind jij van deze woning? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!