Prachtig wonen in zomer en winter | homify

Prachtig wonen in zomer en winter

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Kameleonlab.
Loading admin actions …

Een huis dat in alle seizoenen prettig is om in te wonen, dat willen uiteraard allemaal. Warm in de winter en lekker koel in de zomer. Als je in de binnenlanden van Polen woont, dan weet je als geen ander hoe groot die verschillen tussen zomer en winter kunnen zijn. De omgeving verandert op een schitterende manier mee. We laten daarom van dit interessante project ook beelden zien van zowel de zomer als de winter. Laat je lekker inspireren door dit schitterende ontwerp van de architecten van Kameleonlab.

Verscholen tussen de bomen

Verscholen tussen de bomen kun je deze fraaie woning vinden. Er is gekozen voor een modern huis dat door middel van een houten bekleding toch een hele mooie rustieke uitstraling heeft gekregen. Die combinatie maakt het huis gelijk interessant en aantrekkelijk om te bekijken. De bomen en de woning zelf sluiten bijna naadloos op elkaar aan.

Een plaatje in de sneeuw

Is het geen plaatje in de sneeuw? Wat een schitterend gezicht levert dit beeld op! Je zou er op slag verliefd op worden. Wat heerlijk als je in deze omgeving een aangename winterwandeling kunt maken, om vervolgens lekker in een warm huis thuis te komen.

Nog een winterbeeld

We zien hier nog een erg mooi winterbeeld van het huis. Die spiegelende ramen geven ook een extra dimensie aan het geheel.

Fraai in de zomer

Na al die koude winterbeelden willen we je nog even een ander beeld laten zien van het huis in de zomer. Dat het aangenaam toeven is op deze plek, mag duidelijk zijn. Is het binnen ook zo mooi om te zien?

Gezellige woonkeuken

De gezellige woonkeuken laat direct zien dat het binnen minstens zo leuk is als buiten. Misschien had je wel een heel ander interieur verwacht, maar eigenlijk is het zo dat de eclectische balans tussen modern en rustiek ook binnen heel duidelijk aanwezig is. Het is daarmee natuurlijk ook een ideale familiewoning!

Sfeervolle woonkamer

Na de gezellige woonkeuken, kunnen we je ook de zeer sfeervolle woonkamer laten zien. Ook weer zo’n plekje waar je graag wilt zitten! De rustieke houten laminaatvloer valt op in combinatie met veel aandacht voor kunst en details. Wat lekker trouwens ook dat er zo’n grote bank staat, daar kun je heerlijk op uit rusten. Leuk ook, die rode kleur.

Dubbele open haard

Als je goed hebt gekeken, dan was je de dubbele open haard vast al wel opgevallen. Zowel in de keuken als in de woonkamer kan die haard voor een heerlijk aangename warmte zorgen. En met zo veel sneeuw en ijs in de winter is dat ook helemaal geen overbodige luxe. Ook vanuit dit perspectief zie je trouwens weer zo mooi de balans tussen rustiek en modern.

Werkkamer

Een combinatie van wonen en werken is voor veel mensen een ultieme droom. Niet meer elke dag in de file onderweg naar je werk, maar rustig vanuit je eigen huis werken. In deze leuke werkkamer kan dat zeker! En je wordt daarbij ook nog eens op een zeer inspirerend uitzicht getrakteerd. Ook om te studeren de ideale plek!

Dakterras

We sluiten af op het dakterras van het huis. Ook weer zo’n fijne plek waar je in de zomer optimaal van kunt genieten. Lekker uitkijken over de omgeving en wie weet kun je hier wel een barbecue plaatsen. Denk wel even om het houten huis! Zorg er in ieder geval voor dat je geniet.

Ben je helemaal onder de indruk van deze mooie woonplek in het bos? Voor meer fraaie huizen omgeven door bomen ben je bij homify natuurlijk aan het juiste adres. Bekijk daarom ook deze leuke woning even.

Ben je een beetje verliefd geworden op dit prachtige plekje? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!