Schitterende transformatie met een Hollands randje | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schitterende transformatie met een Hollands randje

Johan van Dijk Johan van Dijk
Ibiza Style Eclectische huizen van Kabaz Eclectisch
Loading admin actions …

Een huis op Ibiza staat garant voor vakantie vieren op een bruisend eiland in een heerlijk klimaat. Maar dan moet het huis zelf natuurlijk ook wel plezierig en aangenaam zijn om in te verblijven. Dat was met dit huis niet het geval. Gelukkig is dat nu niet meer zo! Naar eigen zeggen hebben de Nederlandse architecten van Kabaz ‘het treurigste huis van Ibiza’ omgetoverd tot een paradijselijk vakantiehuis. We zijn heel erg nieuwsgierig wat het resultaat van deze ingrijpende verbouwing geworden is. Tijd om naar dit stukje Hollandse inventiviteit onder de Spaanse zon te kijken!

Buitenleven of buiten leven?

Fraaie villa Ibiza Eclectische huizen van Kabaz Eclectisch
Kabaz

Fraaie villa Ibiza

Kabaz

Waarom zou je op een subtropisch eiland nog binnen moeten wonen? Om zo optimaal van het buitenleven te kunnen genieten is er hier voor gekozen om hele ruime veranda voor het huis te creëren. Ideaal om op het heetst van de dag uit de zon te kunnen blijven of om je terug te kunnen trekken op een van de weinige momenten dat het weer niet zo mooi is op Ibiza. En als je even wilt afkoelen dan is een duik in het zwembad zo gemaakt.

Vorstelijk ontspannen

Ibiza Style Eclectische zwembaden van Kabaz Eclectisch
Kabaz

Ibiza Style

Kabaz

Het uitzicht is adembenemend en deze lounge is haast vorstelijk te noemen. Laat de cocktails maar komen! Maar als de bewoners of gebruikers van dit huis wat meer gezelligheid om zich heen willen hebben dan kan hier ook heel goed een feestje gegeven worden. Er is hier ruimte genoeg om heel wat mensen heerlijk te laten ontspannen. Het geheel ademt een hele landelijke sfeer uit. Wel met een modern randje: het kubistische ontwerp van de villa zelf zorgt daarvoor.

Aan tafel!

Ibiza Style Eclectische keukens van Kabaz Eclectisch
Kabaz

Ibiza Style

Kabaz

Binnen is de omgeving al net zo fijn om in te verblijven als buiten. De open keuken loopt naadloos over in een eetkamer. De houten tafel houdt het midden tussen een bar en een eettafel. Heel erg geschikt voor multifunctioneel gebruik dus! De ruimte is zeer eclectisch ingericht. Grote oosterse beelden voor een koloniaal tintje, hout dat het landelijke aspect met zich meebrengt en een keuken met een moderne oorsprong. Al deze stijlen samen creëren een unieke entourage.

Royaal slapen

Ibiza Style Eclectische slaapkamers van Kabaz Eclectisch
Kabaz

Ibiza Style

Kabaz

Dit royale bed zorgt er voor dat ook slapen een ultieme vorm van ontspanning is geworden. De muur achter het bed is het meest opvallende element in de slaapkamer. Het doet een beetje denken aan een schelpengrot. De verlichting en verdere inrichting zorgen voor een aangename combinatie van Mediterraanse en oosterse elementen. En als je helemaal uitgeslapen wakker bent geworden dan loop je door naar de half open badkamer voor een heerlijke verfrissende douche.

Ruime douche

Ibiza Style Eclectische badkamers van Kabaz Eclectisch
Kabaz

Ibiza Style

Kabaz

Deze badkamer is misschien wel de meest eclectische ruimte in het hele huis. De muur doet denken aan de wand in de slaapkamer en zorgt voor een organische sfeer. De betonnen vloer en betonnen muren hebben iets moderns en doen ook enigszins industrieel aan. De houten wastafel (die we net vanuit de slaapkamer zagen) voegt een landelijk element toe aan deze badkamer. Versieringen heeft deze ruimte verder niet nodig. De ladder die als handdoekenrek dient is de accessoire die al meer dan voldoende sfeer in de ruimte brengt.

Privélounge

Ibiza Style Eclectische slaapkamers van Kabaz Eclectisch
Kabaz

Ibiza Style

Kabaz

Vanuit de slaapkamer is er een afgeschermde lounge direct bereikbaar. Zowel op de vroege ochtend als op de late avond een heerlijke luxe! En aangezien het op deze foto donker is kun je ook heel goed zien hoe ontzettend sfeervol het hier is zodra de nacht gevallen is. Al die verschillende stijlen die bij dit project gebruikt zijn geven een heel erg eigen en uniek karakter aan het huis. Met recht mag dan ook gezegd worden dat dit waarschijnlijk een van de mooiste huizen in deze categorie op Ibiza is. 

Voor iedereen die verlangt naar meer zon en luxe is dit project ook zeker een aanrader!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!