Weelderige, hedendaagse kasteelboerderij in het Gooi | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Weelderige, hedendaagse kasteelboerderij in het Gooi

Johan van Dijk Johan van Dijk
Woonvilla Blaricum Moderne huizen van Kabaz Modern
Loading admin actions …

Het is een droom van velen: een villa die volledig naar persoonlijke wensen en smaken is ingericht. Voor de bewoners van dit huis zijn alle woondromen werkelijkheid geworden. De architecten van Kabaz hebben deze villa ontworpen vanuit hun eigen filosofie: van binnen naar buiten. Ook binnenshuis is veel door deze professionals ontworpen, op sommige punten met hulp van Eric Kuster. Dit huis mag met recht een geweldige inspiratiebron genoemd worden voor iedereen die van plan is een nieuwe woning te laten bouwen. Reis mee met homify naar Blaricum en laat je verbazen en inspireren door dit huis.

Landelijk geheel

Woonvilla Blaricum Moderne huizen van Kabaz Modern
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Van buiten lijkt dit huis een schitterend landelijk geheel. Een boerderijachtige setting, maar dan wel met een heel erg luxe randje! De rietgedekte villa is het centrale punt in het ontwerp. In dezelfde stijl is een carport/garage naast het huis gebouwd. Verder is nog net een houten schuur te zien. De woning ligt mooi beschut tussen de bomen en de tuin kent meerdere terrassen. Dat zorgt ervoor dat hier zowel in de zomer als in de winter heerlijk ontspannen kan worden.

Hedendaagse kasteelboerderij

Rietgedekte villa Blaricum Moderne huizen van Kabaz Modern
Kabaz

Rietgedekte villa Blaricum

Kabaz

Vanuit dit perspectief zie je het huis op een hele andere manier. De associatie met een hedendaagse kasteelboerderij is snel gewekt. Het overdekte terras zorgt er voor dat ook onder minder mooie weersomstandigheden de buitenruimte optimaal kan worden benut. Een hele rij openslaande deuren maakt het in de zomer mogelijk om de tuin en het huis een harmonieuze eenheid te laten worden. Erg aantrekkelijk is het schitterende rieten dak: de ultieme uiting van een landelijke stijl. Door in de gevel verder zowel stucwerk als hout te gebruiken ontstaat een mooie eenheid. Ondanks de aanwezigheid van de vele deuren en ramen blijft toch de vraag hoe het er binnen uitziet. We gaan daar snel een kijkje nemen.

Eclectische woonkamer

Stijl van Eric Kuster en Kabaz samen Moderne woonkamers van Kabaz Modern
Kabaz

Stijl van Eric Kuster en Kabaz samen

Kabaz

De woonkamer van dit huis is het beste te omschrijven als een eclectisch geheel. Er is niet één stijl die de boventoon voert, de verschillende stijlaspecten samen vormen de stijl. Duidelijk is wel dat de landelijke stijl ook binnen z’n stempel drukt. Maar dan wel op een hele chique manier! Moderne meubels in combinatie met een mooie houten vloer en een gezellig vloerkleed hebben hier een aangename en royale zithoek gecreëerd.

Landelijk en modern

Heerlijke keuken met mooi eiland Moderne keukens van Kabaz Modern
Kabaz

Heerlijke keuken met mooi eiland

Kabaz

Deze keuken laat ook weer een eclectisch beeld zien. Overduidelijk is dat landelijke en moderne elementen de pijlers onder deze keuken zijn. Het landelijke gevoel wordt natuurlijk ook letterlijk aangewakkerd door de open haard. Die haard zelf is dan weer uitgesproken modern! Moderne lampjes boven de landelijke keuken geven ook een zeer aantrekkelijk beeld. De leuke barkrukken maken het mogelijk om hier ’s ochtends met een kop koffie de krant te kunnen lezen. Of juist voor gasten om de heer of vrouw des huizes te vergezellen tijdens het koken.

Ultieme ontspanning

Woonvilla Blaricum Moderne mediakamers van Kabaz Modern
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Dit is zonder enige twijfel een huis om in te ontspannen. Deze speelkamer is daar een goed voorbeeld van. Deze ruimte is uitermate geschikt als mancave of als ruimte voor de kinderen om met vrienden lekker te kunnen biljarten. De sterke drank doet trouwens wel heel erg sterk vermoeden dat deze bijzondere kamer vooral voor volwassenen een speelparadijs is! Er is hier met veel meer donkere tinten gewerkt dan in de vorige ruimtes die we gezien hebben. Je hebt het gevoel hier in een chique nachtclub te zijn.

Fitness en spa

Woonvilla Blaricum Rustieke spa's van Kabaz Rustiek & Brocante
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Lichamelijke inspanning en ontspanning hebben ook een plek gekregen in dit huis. Een mooie combinatie van een fitnessruimte en een spa is hier te vinden. Eerst jezelf flink afbeulen met behulp van fitnessapparatuur en vervolgens heerlijk ontspannen in de sauna. Als je dit huis verlaat kun je niet anders dan volledig ontspannen weer naar buiten stappen.

Smaakt al deze luxe naar meer? Je gaat dit project dan ook zeker leuk vinden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!