Het vrijstaande huis waarin al je woondromen uitkomen! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het vrijstaande huis waarin al je woondromen uitkomen!

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van PL.architekci Minimalistisch
Loading admin actions …

We nemen je altijd graag mee naar de mooiste huizen van deze tijd. Het maakt ons echt niet hoe ver we daarvoor moeten reizen. Vandaag hebben we weer een magistrale woning voor je gevonden! Samen gaan we kijken hoe mooi de moderne architectuur kan zijn. Dit huis is een krachtige bron van inspiratie. Topdesign maakt hier de dienst uit. Wij zijn totaal niet verbaasd dat de bewoners trots zijn op hun nieuwe woning. In deze woning herkennen wij de behoefte aan een eigen woonwereld, een plek om totale vrijheid en comfort te kunnen ervaren. Laten we even rondom en binnen in de woning gaan kijken, laat je inspireren! 

Poëtisch

Ze zeggen wel eens dat architectuur versteende schilderkunst is, maar wij vinden eigenlijk dat het ook zichtbaar geworden poëzie is. In de architectuur van tegenwoordig herkennen we namelijk een verlangen naar eenvoud en autonomie, het zoeken en tasten naar een bepaalde duidelijkheid via kunstgrepen. Dat laatste is ook een functie van de poëzie: het oproepen van een beeld, een gevoel, waardoor een zekere duidelijkheid ontstaat, anders dan een feitelijke duidelijkheid, namelijk een intuïtieve: ¨Zo klopt het¨. Er gaat een rustgevend charisma van deze woning uit, die in de omgeving opgemerkt wordt. Wij werden direct naar de woning getrokken en snappen meteen wat de bewoners bedoelen als ze het hebben over de geweldige woonsfeer die ze hier ervaren. En als gast voel je je direct helemaal welkom hier! Laten we snel verder gaan kijken. Samen met een expert realiseer jij een droomwoning! 

Terras

Op dit overdekte terras genieten de bewoners van hun vrijheid. De wand op de achtergrond bestaat uit massief beton. Misschien vraag je je af wat dit in vredesnaam is? Het is duidelijk dat deze wand de privacy verhoogt, want nieuwsgierige blikken komen hier echt niet doorheen. Het wordt straks duidelijk hoe gaaf deze wand eigenlijk is! Laat je adviseren door een expert bij het ontwerpen van je woning. 

Binnen en buiten

De woning heeft een open karakter, binnen en buiten lopen hier door elkaar heen. Genieten is hier een vanzelfsprekendheid. Het gazon, de vlonder en de raampartijen zorgen voor een strakke look. En wat dacht je van de gevel: zeer zuiver en eigenzinnig!

Moderne keuken

We zijn hier aangekomen in het culinaire hart van de woning. Deze keuken heeft alle faciliteiten om heerlijk te kunnen genieten. Boven de kookplaat (wat mooi minimalistisch) zien we een unieke afzuigkap (zuil) die heel futuristisch aandoet. Wat vind je van de houten wand? Toch echt een geweldige manier om je keuken een natuurlijke vibe te geven! 

Rustige plek

In elk huis is het fijn om een rustige plek te realiseren waar je even helemaal alleen kunt zijn. Volkomen de tijd voor je eigen gedachten en gevoelens hebt. Dit is een plek waar de bewoners graag komen om zich even helemaal op te laden. Een uitstekende plek voor een korte meditatie of stiltemoment. Juist in een tijd van hectiek en informatielawines is het fijn om soms even een break te hebben van dat alles. 

Volop genieten

Ja, dit is een kamer om volop in te genieten! Wat ziet die haard er fantastisch uit! We vinden het erg stijlvol dat het brandhout in een nis naast de haard opgeslagen ligt. Dat schept direct een unieke ambiance die uitzonderlijk verleidelijk oogt. Dit is precies het soort woonkamer waarin jong en oud kunnen genieten van de gezelligheid. Samen geluk delen is waar het tenslotte allemaal omdraait. In deze kamer kan dat! 

Waterval

Heel onverwacht dit, maar wel heel erg mooi. De betonwand is een waterval! Echt de meest industriële fontein die we tot nu toe gezien hebben. Een ander mooi aspect van dit terras is het schitterende uitzicht op het landschap. Om bij weg te dromen zo mooi! 

Bioscoop

We sluiten af met de droom van veel filmliefhebbers: een ware thuisbioscoop. Vaak zien we ze voorbij komen, maar dan gaat het vaak om twee of drie stoelen. Dit is een complete film zaal! Jong en oud vermaken zich hier. Wat een superleuke ruimte om van te genieten! 

We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze woning als wij zijn. Blijf ons volgen voor meer schitterend woondesign. 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!