Schitterende woning met een gigantisch dakterras | homify

Schitterende woning met een gigantisch dakterras

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van LEMUR Architekci Modern
Loading admin actions …

We blijven je hier bij homify om de oren slaan met geweldige huizen. En we hebben er weer een bijzondere voor je uitgekozen. Hij komt uit de koker van het Poolse architectenbureau Lemur. Het is een luxe penthouse, dus hoog in de wolken, maar dan wel met een gigantische dakterras, waar menig tuinbezitter jaloers op zal zijn.

Dakterras

Het is echt ongekend hoe groot dit dakterras is. Met een grasveld dat zo groot is dat je er een potje voetbal op kan spelen en daaromheen is ook nog voldoende plek voor andere activiteiten. Beneden is er nog een terras en boven ook nog de nodige ruimte op het balkon.

Binnen

En ook binnen is er meer dan voldoende ruimte. Hier zien we de woonruimte beneden, met een eetkamer die grenst aan de woonkamer, die weer verbonden is aan de open woonkeuken. Al met al een prachtig geheel.

Eetkamer

De eetkamer is voorzien van moderne snufjes op het gebied van temperatuur en geluid en tegelijkertijd zeer aangenaam ingericht met sfeervolle verlichting en fijne planten.

Woonkamer

In deze ruim opgezette woonkamer zijn er genoeg zitplaatsen voor iedereen. Hier kun je genieten van een heerlijk televisieavondje, muziek of simpelweg het geweldige uitzicht.

Keuken

Ook in de keuken ontbreekt het niet aan luxe. Sfeervol ingericht met hout, roestvrij staal en dat in een strakke vormgeving. Ook is er een bar waar je gezellig aan kunnen zitten, terwijl er iemand voor je aan het koken is.

Werkkamer

Omdat er natuurlijk ook gewerkt moet worden om zo een geweldig huis te kunnen bekostigen, is er ook een kantoor aan huis ingericht. Ook hier ontbreekt het niet aan luxe. er is werkelijk alles wat je je maar zou kunnen wensen.

Slaapkamers

Dit huis beschikt uiteraard over meerdere slaapkamers, waarvan we deze twee willen laten zien. Sfeervol ingericht en met een fantastisch uitzicht.

Dit is de andere slaapkamer, en ook hier geen gebrek aan comfort. En deze slaapkamer beschikt ook nog over een eigen badkamer.

Badkamer

Hier zien we deze badkamer, met een fijne inloopdouche, een wastafel en een eigen wc.

En dan is er natuurlijk nog de 'echte' badkamer. Ook weer van het allerhoogste afwerkingsniveau. En een zeer comfortabel en ruim ligbad ontbreekt uiteraard ook niet.

Wassen

Naast de wc zien we ook nog deze kastenwand, waar wasmachine en droger prachtig in zijn weggewerkt. Over werkelijk elk detail in dit huis is nagedacht en het resultaat is werkelijk subliem.

Meer prachtige interieurs kun je hier bekijken. Denk je er zelf ook aan om een interieurarchitect in te huren voor het inrichten van je huis? Wellicht kan een van deze professionals je helpen. En een paar handige tips voor het zelf inrichten, lees je in dit artikel.

Voor dit huis zou je toch zo naar Polen verhuizen?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!