6 mooie én betaalbare woningen

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Ibiza Campo - Guesthouse, Ibiza Interiors Ibiza Interiors Mediterrane huizen
Loading admin actions …

Ben je benieuwd naar mooie en betaalbare woningen die ideaal zijn als vakantiehuis, maar die ook prima het hele jaar door kunnen worden bewoond? In dit artikel laten we je zes mooie woningen zijn die niet alleen betaalbaar en mooi zijn, maar ook prima dienst doen als vakantiehuis of permanente verblijfplaats. Ben je benieuwd geworden naar de woningen die we hebben uitgekozen? Lees dan snel verder!

1. Traditioneel en klassiek

We beginnen met een traditionele en klassieke woning met twee verdiepingen. De woning heeft een prachtige gerestaureerde gevel en een donkergrijs zadeldak dat een mooi contrast vormt met de lichte gevel. Het mooi aan deze woning is de buitenruimte met houten terras, waar je bij mooi weer heerlijk kunt genieten van de zon. Het huis is eenvoudig vormgegeven, maar biedt voldoende ruimte voor het hele gezin.

2. Fantastische plek voor een weekend weg

Hoe geweldig zou het zijn als je een vakantiehuis zoals op de foto hierboven zou hebben? De originele en rustieke charme van dit houten huis laat je tijdens elk bezoek weer wegdromen. Het biedt voldoende ruimte voor stellen en gezinnen die graag een plek hebben om in het weekend naar te ontsnappen.

3. Een kleine, gelijkvloerse woning

homify Moderne huizen

De woning op de foto hierboven is ideaal voor mensen die niet zo heel veel woonruimte nodig hebben. Daarnaast is het ideaal voor iedereen die niet meer zo makkelijk de trap opkomt of gewoon het liefst gelijkvloers wil wonen. Op het overdekte terras aan de woning kun je zomers genieten van het warme weer zonder bang te hoeven zijn dat je door de felle zon verbrand.

4. Mooi en praktisch

homify Moderne garage

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een vakantiehuis, een kantoor of een hobbyruimte: de mooie woning op de foto hierboven kan voor tal van doeleinden worden gebruikt. Je zou het misschien niet zeggen, maar het beschikt over een badkamer, keuken, slaapkamer en een ruimte die als kantoor of hobbyruimte dienst kan doen. Een zeer praktische woning dus, die door de combinatie van bruin hout en donkergrijze kozijnen zeer tijdloos is.

5. Klein woning kan heel gezellig zijn

Eerder zagen we al een wat kleinere woning, maar zo klein als het huis op de foto hierboven hebben we nog niet gezien. Dit mooie huisje op wielen kun je bijna overal kwijt. Dat komt met name omdat het niet zo groot is, maar ook omdat het door de wielen nog eens kan worden verplaatst. Een prima huisje om mee te nemen op vakantie dus, of gewoon een plek waar je heel knus samen in kunt wonen.

6. Charmant vakantiehuis op Ibiza

Voor de laatste woning gaan we naar de Middellandse Zee. Het oude pakhuis op de foto hierboven bevindt zich op Ibiza en is met veel aandacht voor detail omgebouwd tot een vakantiehuis. De kleine woning heeft een glanzende witte gevel, stenen muren en houten balken die het een charmant karakter geven. Het huisje is gelijkvloers en beschikt over een keuken, een woon- en eetkamer, een zeer comfortabele badkamer en een slaapgedeelte met twee tweepersoonsbedden. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte is er een tussenverdieping gebouwd waarop de tweepersoonsbedden zich bevinden.  

Wil je meer betaalbare woningen zien? Lees dan ook dit artikel eens!

Ken jij nog mooie en betaalbare woningen die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!