Een unieke gezinswoning die je niet mag missen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een unieke gezinswoning die je niet mag missen!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van BECZAK / BECZAK / ARCHITEKCI Modern
Loading admin actions …

We nemen je vandaag mee naar Polen om een innovatieve familiewoning te bezoeken. De schitterende van de woning looks gaan je echt inspireren! Het interieur is een wereld op zich. Als je kijkt naar de openheid van de woning dan zie je gewoon binnen en buiten samenvloeien. Zin in een wandeling door dit huis? Kom dan snel met ons mee voor de nodige inspiratie! 

Veel privacy

In het moderne familiehuis is het erg belangrijk dat je veel privacy hebt, de wereld is hectisch, social media is alomtegenwoordig en een plek voor jezelf wordt dus extra belangrijk. In deze bijzondere woning zit je wat dat betreft helemaal goed. De gevel is superstrak en lekker minimalistisch. Het doet ons een beetje aan de Japanse of Koreanse stijl denken. Vooral de gevel bekleding. Toch is dit huis in Polen te vinden, daar hebben ze nu sinds jaren de vinger aan de pools als het gaat om innovatieve architectuur. Een expert helpt je mee met de inrichting van je woning. 

Sfeervol

We zijn er nog lang niet aan toe, maar die sfeervolle landschap zal veel harten veroveren. Stel je voor dat je in de meest gezellige tijd van het jaar (ja, we bedoelen de kerstvakantie) in deze mooie woning verblijft. Dat is toch fantastisch! Het enorme raam biedt een uitzonderlijk uitzicht op de open ruimte. Zowel het interieur van het huis (gaan we zo zien) als de ruimte rondom het pand laat een bijzondere openheid zien! Huur een expert in voor de mooiste ideeën. 

Bijzondere

Ja, dit is een huis met een heel bijzondere vormgeving. We mogen met recht zeggen dat dit familiehuis erg innovatief is, gewoon uniek! Het pand laat een bijzonder lijnenspel in de gevel zien: de verschillende uitsneden zorgen voor een mooie dynamiek. Links zien we de woonkamer, rechts een favoriete plek van de bewoners: het overdekte terras! 

Avondlicht

Of het nu zomer of winter is, overdag of in de avond: deze woning laat altijd het beste van zichzelf zien. Echt een verleidelijk familiehuis. Mooi ook die combinatie van licht en donker! Op deze afbeelding zien we er een mooi voorbeeld van. Let eens op de grote ramen, het sfeervolle licht en de bijzondere binnenhuisarchitectuur! Laten we snel even binnen gaan kijken. 

Interieur

Binnen oogt de woning al net zo bijzonder als aan de buitenkant. Wat een lichtval en wat een ruimtelijkheid! Je kunt zien dat transparantie en openheid belangrijke aspecten waren tijden de ontwerpfase en bouw van deze familiewoning. In deze woning zien we heel duidelijk de sporen van de minimalistische stijl. De grote open vlaktes in deze woning laten een rustgevende leegte zien. Let eens op de meubels, deze zijn speciaal voor deze woning gemaakt! We vinden het mooi dat de verschillende woonlagen duidelijk te zien zijn, er is geen plafond tussen de begane grond en eerste verdieping. Moet je die lampen zien: echte kunstwerken! Een van de meest bijzondere aspecten van deze woonkamer is toch wel de open haard. Het lange rookkanaal loopt als een strakke lijn door open ruimte. Echt heel mooi gedaan! Om de kamer nog wat extra rust te geven, hebben de bewoners gekozen voor grote plavuizen. Dit formaat oogt een stuk rustiger dan kleinere varianten. Daarbij krijgt de woning zo een extra monumentale look! 

Plattegrond

Met deze platte grond laten we je even zien wat nu eigenlijk de oppervlakte van de woning is. Er is echt een zee aan ruimte. Rondom de woning zien we een enorme tuin en is zelfs een garage met plek voor twee auto's. Dit is echt een woning om verliefd op te worden. We hopen dat je geïnspireerd bent door het design. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. 

Deze woning moet je ook echt zien! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!