Een super sfeervol appartement op zolder

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een super sfeervol appartement op zolder

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Woonkamer door homify,
Loading admin actions …

Heb je nog een lege zolder waar je eigenlijk iets leuks mee wilt gaan doen? Het super sfeervolle appartement waar we nu een kijkje gaan nemen kan dan een hele goede inspiratiebron zijn! De architecten van Novi Art uit het Poolse Krakau hebben namelijk een schitterend ontwerp gemaakt voor deze zolder. Werkelijk waar een exemplaar om je vingers bij af te likken. Aangezien het een zelfstandige wooneenheid is, is dit onderkomen ideaal te gebruiken als gastenverblijf of bed and breakfast. De hoogste tijd voor een rondleiding.

Entree

 Gang en hal door homify,

De entree geeft gelijk al een prachtig sfeerplaatje. Authentieke elementen en moderne toevoegingen zorgen hier voor de perfecte eclectische balans. Modern, industrieel, landelijk, rustiek en een beetje klassiek: het is hier allemaal te vinden! Wat een weelde als je hier je jas op de kapstok kunt hangen als je geniet van een weekendje weg of van een leuke logeerpartij.

Oud en nieuw

 Gang en hal door homify,

De authentieke elementen en nieuwe toevoegingen hebben we al even aangestipt. Je kunt dat op deze foto nog veel beter zien. De bakstenen muren laten het oude prachtig naar voren komen en de lampen en de leuke kleurstelling voegen duidelijk iets nieuws toe. De vloer sluit naadloos op die beide elementen aan.

Lichte ruimte

 Woonkamer door homify,

Het voordeel van een appartement op zolder is dat je kunt kiezen voor het toevoegen van een dakkapel of grote dakramen. Aangezien de ruimte al behoorlijk hoog is, heeft men gekozen voor het laatste. Het zorgt voor een heerlijke lichtinval waar je gelijk vrolijk van wordt. En zodra het iets donkerder begint te worden, nemen leuke lampen die functie zo over. Zo is het hier op elk moment van de dag erg sfeervol.

Koken, eten en leven

 Woonkamer door homify,

Dit appartement is zeer compleet opgeleverd. Een keuken mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Daardoor kun je hier heerlijk koken, eten en leven. De balans tussen oud en nieuw is vanuit dit perspectief ook weer onmiskenbaar aanwezig. En ben je bang dat het in de zomer een beetje te warm wordt zo direct onder het dak? Die angst hoef je niet hebben. Er is een airco aangebracht zodat het ook op de meest warme zomerdag geen enkel probleem is om hier te zijn. Valt je trouwens ook op dat naast alle stijlen die al de revue zijn gepasseerd, ook een minimalistisch tintje te vinden is? Ook erg leuk om te zien!

Slapen onder de oude balken

 Slaapkamer door homify,

Wie wil nou niet lekker slapen onder de oude balken? Voor een aparte slaapkamer is ook ruimte gevonden. Een lekker ruim bed staat al lonkend op je te wachten. Erg leuk is ook om te zien hoe door middel van het dekbed een duidelijk kleuraccent aan de slaapkamer is gegeven. De handdoeken liggen al te wachten op de gasten! Bedenk je daar ook nog eens bij hoe heerlijk het is als je op subtiele wijze door de zonnestralen wordt gewekt, je dag kan niet stralender beginnen!

De badkamer

 Badkamer door homify,

Helaas komt er met deze foto al weer een einde aan onze rondleiding door dit inspirerende appartement. Maar we gaan natuurlijk niet weg voordat we je even laten zien hoe lekker je hier in deze badkamer onder de douche kunt stappen. De oude zolderbalken zijn hier ook weer charmant in het zicht gebracht en ook de leuke lampen ontbreken hier niet. En laten we daarbij vooral ook de schitterende vloer niet vergeten. Zodra dit appartement te boeken is, staan wij vooraan voor een leuk weekendje weg!

Wil je nog meer leuks zien op het gebied van sfeervolle ruimtes op zolder? In dit overzicht kun je dan zeker de nodige inspiratie vinden!

Zie jij zo'n leuke zolder ook wel zitten? We zijn benieuwd naar je reactie!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!