Van oude ambiance naar nieuw design | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van oude ambiance naar nieuw design

Stoa. Stoa.
van Creativespace Sartoria Murale Industrieel
Loading admin actions …

Er is tegenwoordig een grote aandacht voor de klassieke stijlen met een oude ambiance. Hedendaags design laat zich sterk inspireren door de vormen van weleer, waarmee in een nieuw design de mooiste creatieve resultaten bereikt worden. Men doet inspiratie op uit verschillende tijden en stijlen, waardoor het eindproduct, het hedendaagse design, vaak een eclectische mix met een bijzondere sfeer is. Vandaag zetten we een aantal mooie voorbeelden voor je op een rijtje, waardoor je ruime keuze hebt om je interieur op een bijzondere wijze in te richten. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel met ons mee voor de nodige inspiratie!

Catacomben

Met deze muurdecoratie is het net alsof je je in de catacomben onder Parijs bevindt. Deze stijl is robuust en ademt een oude sfeer. Erg in tune met de hedendaagse trends op het gebied van design is de hertenkop aan de muur, deze maakt dat de ruimte een eclectische look krijgt. Het geheel krijgt zijn moderne karakter door de hanglampen die een monochrome, minimalistische vormgeving hebben. Een woning met deze gewelven is natuurlijk al heel bijzonder, en een wanddecoratie als deze past er perfect bij. Modern leven, maar wel in een ouderwets mooie setting!

Sculptuur

modern  door homify, Modern

In deze kamer zien we ook een aantal belangrijke stijlen gemixt worden, de vintage tafel, de moderne bank en de rustieke muur gaan een bijzondere symbiose aan. De grote sculptuur brengt een klassieke twist aan in het interieur, een sterke uitdrukking gemengd met een gedetailleerde uitvoering maakt deze sculptuur een voortreffelijke toevoeging aan dit interieur. Let ook even op de parketvloer, sinds eeuwen een geliefde vloer om zijn warmteisolerende eigenschappen en luxe uitstraling. Dit interieur is op en top hedendaags, eclectisch met een hang naar de klassieke stijl.

Zen

van homify Aziatisch

Dit interieur heet zen en geeft duidelijk zijn functie prijs. Het is bedoeld om in te ontspannen, de vormgeving, kleurstelling en thematiek werken samen naar dit doel toe. Let eens op de prachtige muurschildering van de Japanse vrouw en haar ontspannen look. Het behang heeft een bijzondere structuur, als of we kijken naar de nerven van een blad. De waskom heeft een minimalistische vormgeving en staat geheel tot je beschikking als jij je even op wilt frissen. En dan dat heerlijke bad, echt een plek om tot diepe inzichten te komen!

Graffiti

De kunst van graffiti is al zo oud als de weg naar Rome. In de verschillende Romeinse en Griekse arena's zijn er tekeningen gevonden van atleten uit de oudheid. Natuurlijk hebben we ook de bekende grottekeningen in de Franse grotten van Lascaux, ook een soort graffiti. Dit interieur heeft graffiti in een hiphop-stijl, deze vorm van muurkunst ontstond eind jaren zeventig en is onderdeel van de hiphopcultuur. Deze stijl past goed in een hedendaagse interieur met industriële trekken. We vinden graffiti vaak in oude fabrieken, maar ook op viaducten en zelfs op treinen. In dit interieur is zo'n beetje alles wat expressief is opgenomen, en zo ontstaat er een expressieve ruimte voor een nieuwe tijd. 

Fun

van homify Industrieel

Las Vegas is de city of fun. Veel mensen die een reis door de Verenigde Staten maken, bijvoorbeeld over de beroemde Route 66, eindigen hun reis in deze stad in de woestijn van Nevada. Het interieur heeft een Amerikaanse twist en is duidelijk rond deze muurschildering ontworpen. De gitaar naast het bed zorgt voor de vrolijke noot die het geheel afmaakt. Stel je voor dat je heerlijk ligt in dat grote bed. Las Vegas here we come! 

Tot zover deze prachtige ontwerpen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

DDR-design krijgt nieuw leven. Lees hier het bijzondere verhaal van Blom & Blom.

Deze professionals helpen je om je droom interieur te realiseren!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!