Zomers natuurschoon in je huis: planten en bomen

Stoa. Stoa.
homify Binnenbeplanting
Loading admin actions …

De zomer is eindelijk daar, de bomen hebben hun groene look terug en de temperatuur stijgt. We gaan bijna op vakantie dus de stemming zit er al goed in. Ook voor thuis bestaat er zomers natuurschoon om je huis direct in een zomerse stemming te brengen. We hebben het natuurlijk over prachtige planten én bomen voor in huis! Het klinkt ongelooflijk, maar toch is het waar. Vandaag laten we in dit artikel een aantal mooie voorbeelden de revue passeren. Het zijn niet zomaar bomen en planten, maar ze zijn speciaal geselecteerd, zodat ze perfect passen bij de hedendaagse interieurstijlen. Ook zijn ze vaak nauw verbonden met sfeervolle vazen of potten. We gaan het je allemaal laten zien, dus kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Groots

Een prachtig design vinden we in deze boom voor thuis, hij is speciaal geselecteerd door Boom in Huis.nl. Dit bedrijf plaatst niet allen bomen, maar ook bijzondere cactussen. Ze komen in speciale bakken die voor je gemaakt worden door echte vaklieden, stuk voor stuk werken van ambachtelijke kwaliteit. Het is zelfs mogelijk om samen met een interieurarchitect speciaal opmaat zo'n boom of cactus te laten plaatsen. Let eens op de prachtige pot en hoe goed deze past bij de boom. In dit riante interieur past deze boom perfect, deze zorgt voor een frisse zomerse sfeer binnen, erg fijn naast de eettafel!

Handig

We houden van kamerplanten en niet alleen vanwege hun mooie uiterlijk, want ze hebben een grote luchtzuiverende werking, waardoor het klimaat in huis erg goed is, fijn voor de gezondheid en lekker ontspannend. Deze mooi plant beschikt over een bijzonder systeem, genaamd WATERWORKS, dit is een hydratatiesysteem waardoor je planten altijd voldoende water tot hun beschikking hebben. De terracotta dop op het einde van de installatie is poreus, waardoor het water langzaam in de grond zakt. Planten die minder water nodig hebben, zijn ook gebaad bij dit systeem, alleen voor hen is er een andere dop met meer glas gemaakt, zo vloeit er minder snel water doorheen.

Mooi monstertj

Monstera Magnifica Tim van de Weerd Binnenbeplanting Plant,Bloempot,Kamerplant,terrestrische plant,Struik,Bloeiende plant,Boom,Kunst,Takje,Gras
Tim van de Weerd

Monstera Magnifica

Tim van de Weerd

We kijken naar de Monstera Magnifica, een bijzondere pot waar je planten prachtig in staan. Door zijn slanke, statige uitvoering en lange benen, lijkt de plant elk moment te kunnen weglopen. In dit ontwerp is het contrast tussen stilstand – beweging en organisch – industrieel design, de essentie. De 'benen' van deze huisvriend zijn gemaakt van staal dat gebogen is en bedekt met epoxy klei. Deze pot is van a tot z handwerk en is met veel passie ontworpen. Let even op de mooie hoogglans afwerking! Dit design was te zien tijdens de Dutch Design Week van 2014, een indicatie dat het hier om hoogstaand design gaat dat erkenning gekregen heeft op dit festival, dat het grootste designevenement van Noord-Europa is!

Subtiel

Chimney bloempot - nieuw Delftsblauw Ontwerpstudio Inge Simonis Binnenbeplanting
Ontwerpstudio Inge Simonis

Chimney bloempot – nieuw Delftsblauw

Ontwerpstudio Inge Simonis

We eindigen met een kleine geste, namelijk deze Chimney bloempot. Een design dat geïnspireerd is op Delftsblauw aardewerk vazen, maar dan met een moderne twist. We zien hier de limited edition van de Chimney, deze is ongeveer 15 cm hoog. Het vetplantje in het potje heeft niet veel water nodig en schenkt direct een zomerse, natuurlijk sfeer aan de ruimte waarin deze staat. Dit design ademt vrijheid en ruimte. Een klein potje met een bijzonder aura! 

Dit waren de zomerse groene schoonheden, planten en bomen, voor in huis. We hopen dat je genoten hebt en net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van het nieuwste design. 

Zoek je schattige ideeën voor de kinderkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Een multimediakamer is voor relaxen en zingeving. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!

Deze woning heeft een magisch uitzicht en na de flinke renovatie ook een prachtig interieur.

Wat je ook voor de inrichting van je huis zoekt, hier vind je het !

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!