Een bescheiden maar zeer stijlvol huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een bescheiden maar zeer stijlvol huis

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van meier architekten zürich Modern
Loading admin actions …

We laten je vandaag wederom een heel bijzonder huis zien. Zo bijzonder dat het de naam Objekt 254 kreeg. Meier Architekten uit Zürich in Zwitserland hebben een huis ontworpen dat scoort met eenvoudige elegantie en waarin geen wens onvervuld blijft. Of we het nu hebben over de droomkeuken, de geweldige badkamer, de smaakvol ingerichte eetkamer of de stijlvolle woonkamer. Het is eigenlijk allemaal even fraai. En dat alles wordt bekroond met een fantastisch uitzicht over het groene landschap. Bijvoorbeeld vanaf het geweldige, ruime terras. Dit huis heeft alles maar blijft desondanks aangenaam bescheiden.

Vorm

Dat dit een geweldig huis is, had je inmiddels al wel door. Op deze foto zien we goed dat een hele bijzondere vorm heeft. De verdiepingen zijn alles behalve keurig op elkaar gestapeld waardoor er een interessant geheel ontstaat. Rechts zien we de woonkamer die een flink stuk uitsteekt en met zijn grote ramen een prominente positie inneemt. Het dak loopt een stukje door zodat het terras deels overdekt is. De bomen in de tuin combineren prachtig met die op het terras en halen een beetje de scherpe randjes af van het strakke zwart witte gebouw.

Beschut

Moderne huizen van homify Modern

Uit deze hoek zien we dat de benedenverdieping van het huis tegen een heuveltje is aangebouwd. Daardoor is dat gedeelte van de woning en de tuin lekker beschut. En wie kan er nu zeggen dat hij een trap in zijn tuin heeft. Ook aan deze kant zien we dat het huis beschikt over veel en grote ramen. Zo bestaat de achterkant van de onderste verdieping uit een grote glazen pui, waardoor dit gedeelte prachtig in contact staat met de omgeving.

Terras

Vanuit de eetkamer heb je toegang tot dit zeer riante terras. Door het vele wit en het zwart van de kozijnen heeft het geheel een strakke moderne uitstraling. Verrassend genoeg is er gekozen voor een houten vloer en dat maakt het terras weer heel huiselijk en knus; een zeer goede vondst. De boompjes op de achtergrond maken de sfeer helemaal compleet. Deze professionals weten alles over terrassen.

Woonkamer

In de woonkamer zien we het uitzicht dat dit huis biedt voor het eerst in volle glorie. Prachtig! Een heuvelachtig landschap met veel bomen en karakteristieke boerderijen. Binnen is alles heel minimalistisch en strak. We zien een lange uitsparing in de muur waar alles staat wat je in deze ruimte nodig hebt. En dat is inderdaad niet veel. Hier kan je nog meer ideeën opdoen voor je eigen minimalistische woonkamer.

Eetkamer

Grenzend aan de woonkamer is de eetkamer. Duidelijk gemarkeerd door het grote vloerkleed waar de eettafel op staat. Ook hier enorme ramen waardoor het uitzicht verbluffend is. Door het vloerkleed kan er op de houten vloer ook gewoon een stevige houten tafel staan, die prachtig wordt aangevuld door de subtiele designstoelen.

Keuken

Met een paar stappen ben je van de eettafel in de keuken. Deze is gesitueerd rond een fraai kookeiland met daar omheen de nodige kastruimte en extra aanrechtblad om te kunnen werken. Rechts zien we een flinke schuifdeur naar een extra terras.

Badkamer

De badkamer is van een flink formaat. Bij binnenkomst is links de instapdouche, die door de enorme glazen wand de ruimte open laat. Door de mozaïektegel is het wel een apart hoekje in de badkamer.  We zien een flinke natuurstenen tegel op de vloer die doorloopt in het bad. Door de weerkaatsing in een van de vele spiegels lijkt de ruimte nog groter. In dit Ideabook zie je ook een aantal bijzondere badkamers.

Slaapkamer

Deze slaapkamer is om een aantal reden een prachtige ruimte. Het uitzicht is wederom fantastisch. Maar ook de enorm hoge plafonds springen in het oog en het grappige raam naar de badkamer is een leuk detail.

Dit huis heeft alles wat je je kan wensen. Ruimte, stijl, comfort en toch is er niks schreeuwerigs aan en blijft het daarom aangenaam bescheiden.

Wat is jouw favoriete ruimte in dit huis? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!