Prachtige villa met ongekend veel luxe

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Prachtige villa met ongekend veel luxe

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Slaapkamer door oyster,
Loading admin actions …

Soms zit je wel eens te fantaseren. Over wat voor een huis je zou kopen als je heel veel geld had. En hoe je het zou inrichten. Deze prachtige villa met ongekend veel luxe is zo'n huis. Zowel van buiten als van binnen prachtig om te zien en er ontbreekt aan werkelijk niets. De interieurarchitecten van Oyster hebben hier puik werk afgeleverd. Maar oordeel vooral zelf.

Gevel

 Terras door oyster,

Zoals gezegd, is ook de buitenkant van deze villa prachtig. Landelijk en tegelijkertijd modern. Er is genoeg tuin rondom het huis en we zien nog een enkele houten terrassen waar het aangenaam vertoeven is.

Woonkamer

 Woonkamer door oyster,

De leefruimte beneden is ruim opgezet en heeft grote ramen waardoor het daglicht ruimschoots binnenvalt. We zien hier de woonkamer met genoeg plek voor meerdere grote bankstellen. De televisie is fraai weggewerkt in de marmeren schouw.

Eetkamer

 Eetkamer door oyster,

De woonkamer grenst aan deze geweldige eetkamer. Met genoeg plek voor deze ruime tafel waar je met een groot gezin of met vrienden aan kunt dineren. En ook de decoratie is piekfijn in orde met de subtiele tafellamp en de fraaie kunst aan de muur.

Keuken

 Keuken door oyster,

En aan de eetkamer grenst dan weer de open woonkeuken. Met hier aan het begin een eiland met bar. En ook hier hangen geweldige lampen die qua uitstraling de concurrentie aangaan met de keuken zelf.

 Keuken door oyster,

Hier zien we de rest van de keuken. Aan luxe en comfort geen gebrek. Aan de linkerkant een grote kastenwand met alle inbouwapparatuur. En aan de rechterkant een enorm marmeren werkblad en genoeg kastruimte voor een klein weeshuis.

Bibliotheek

 Studeerkamer/kantoor door oyster,

Een van de vele pronkstukken in dit huis is deze op maat gemaakte boekenkast. Hij past prachtig bij de moderne inrichting en ook bij de mooie houten vloer.

Walk in closet

 Kleedkamer door oyster,

Er bij een dergelijke villa hoort natuurlijk een fatsoenlijke walk in closet. Meer dan voldoende ruimte om je leuk aan te kleden voor een avondje uit. En zo te zien heeft de vrouw des huizes genoeg schoenen om uit te kiezen.

Slaapkamer

 Slaapkamer door oyster,

In deze prachtige slaapkamer zien we wederom niets dan kwaliteit en de beste materialen. Bijzonder fraai is ook het gedeelte van de trap dat links boven op de foto te zien is.

 Slaapkamer door oyster,

En dit is het uitzicht dat deze slaapkamer heeft. Dat is vast lekker wakker worden.

Badkamer

 Badkamer door oyster,

En ook in de badkamer niets dan luxe. We zien veel marmer, gecombineerd met hout. We zien diverse lampen terugkomen die we eerder bijvoorbeeld in de keuken zagen, waardoor er een prettige eenheid ontstaat. En natuurlijk mag het vrijstaande bad ook niet ontbreken.

Zolder

 Mediakamer door oyster,

Op zolder is nog een kleine fitness ruimteingericht. Maar dit kan natuurlijk ook een geweldige logeerkamer of kinderkamer zijn. Ook weer met een geweldig uitzicht op de natuur.

Meer geweldige huizen kun je hier bekijken. Heb je ook hulp nodig bij het inrichten van je huis, raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals. En mocht je nog een zwembad bij je villa willen, lees dan dit artikel eens aandachtig door.

Komt dit ook in de buurt van jouw droomhuis? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!