Prachtig klein penthouse met gave looks | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtig klein penthouse met gave looks

Stoa. Stoa.
Moderne balkons, veranda's en terrassen van 건축사사무소 moldproject Modern
Loading admin actions …

De term penthouse verwijst meestal naar een appartement gelegen in een luxe woonwijk. Deze woningen hebben alles wat je je maar kunt wensen. Vaak is het uitzicht geweldig en de inrichting bijzonder uitgebreid. Veel mensen dromen ervan om een penthouse te bezitten. Maar is een penthouse altijd bijzonder groot en duur? Vandaag gaan we je laten zien dat het ook anders kan. We nemen je mee naar een klein penthouse, dat realistisch geprijsd is en daardoor zeer bereikbaar. De woning heeft een prachtig uitzicht over de omgeving en telt een 69 m², met een slimme indeling kun je hier ruimtelijk wonen. Dit penthouse telt relatief weinig vierkante meters, maar dat is niet ongebruikelijk in de grote stad. Kijk met ons mee en laat je inspireren door deze mooie voorbeelden.

Eerste blik

We werpen de eerste blik op de woning waarbij het direct opvalt dat de tuin vrij klein is, maar wel erg mooi aangelegd. Deze is verstierd met stenen en grind, zo ontstaat een gecomponeerde spontaniteit die een zen-achtige look heeft. De tuin is netjes, ordelijk en uitnodigend. De tegelvloer lijkt door te lopen in de woonkamer. Zo creëer je een mooie verbinding tussen binnen en buiten. En wat te denken van de mooie boom, nu is deze nog kaal, maar in de lente versiert hij met zijn kleuren deze tuin. De gevel heeft een minimalistische look en past precies bij de inrichting van de tuin, deze vormen een harmonieus geheel.

Privacy

In een penthouse is privacy natuurlijk erg belangrijk. We treffen hier een beschermer van dit grote goed, namelijk een prachtige, Aziatische schutting. Maar de handige schutting heeft een design dat het ook mogelijk maakt om nog wat van de omgeving te zien. Dat kan door het speciale 'venster' in de schutting. Dankzij het minimalistische karakter van de schutting valt hij niet bijzonder op, zodat je je er niet aan stoort. De waarde van je woning wordt ook bepaald door het uitzicht en de privacy, deze schutting maakt beiden mogelijk.

Interieur

We komen binnen en voelen het direct: dit is een penthouse waar we onszelf wel in zien wonen. De kleine bar geeft de eenvoudige keuken de nodige luxe. En wat te denken van de minimalistische vormgeving van de wanden, al dat wit zorgt toch direct voor een goed humeur. In de ruimte zien we het gebruik van verschillende materialen, hout (warm) en een prachtig wollen kleed, precies de materialen die in deze strakke ruimte de nodige huiselijkheid kunnen generen. De keuken en de woonkamer lopen naadloos in elkaar over waardoor er een gevoel van eenheid in de ruimte ontstaat. Echt een plek om heerlijk te relaxen! De indeling is functioneel en efficiënt, waardoor er veel bewegingsruimte beschikbaar is voor de bewoners.

Dakterras

Geheel in stijl met het penthouse concept zien we hier het dakterras, de ideale plek om te genieten van het goede leven. Vanuit de woonkamer heb je een schitterend uitzicht op deze buitenruimte. Ook erg handig om de kinderen in de gaten te houden, want die houden ook van dit terras. Lekker in de buitenlucht genieten, dat is wat de bewoners van dit penthouse graag doen. Ook buiten zien we die minimalistische indeling, echt een rustgevend design!

Gezellig

We genieten van het contrast tussen het minimalistische, monochrome wit, dat een hedendaagse look geeft aan de woonkamer, maar net zo goed van de eenvoudige meubels die er in de woonkamer te vinden zijn. Deze woonkamer bewijst dat de inrichting van een penthouse niet groots en meeslepende hoeft te zijn, maar dat de schoonheid en de huiselijkheid ook in de eenvoud kan zitten. De warmte van de houtvloer vormt de basis voor de rest van het meubilair, in de zin dat deze meubels erbij gezocht zijn, zodat er een harmonieuze eenheid kon ontstaan waarin de bewoners zich echt thuis zouden voelen. Dat is gelukt!

Slaapkamer

We lopen nu de slaapkamer binnen, waar grote ramen de ruimte de beschikking over het heerlijke daglicht geeft. Ook hier is er gekozen voor een hardhouten vloer, deze zorgt niet alleen voor de visuele warmte, maar ook voor een mooie continuïteit in het penthouse, want de vloer in de kamer is immers ook gemaakt van dat warme hout. Met de plaatsing van de grote ramen maakt het ook mogelijk om de lucht in de kamer te ventileren, zodat je altijd frisse lucht tot je beschikking hebt. Daarbij is er een airconditioning geplaatst om deze lucht nog eens extra te zuiveren en om verkoeling te brengen in het warme seizoen. Heerlijk relaxen was nog nooit zo eenvoudig! Met behulp van een expert creëer je al snel je droomslaapkamer.

Strak

Deze badkamer met spiegel is de plek om de schoonheidsrituelen te voltrekken. In de ochtend en avond is dit de plek waar de make-up aangebracht wordt. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een de nodige ontspanning. Hoewel, beiden sluiten elkaar niet uit. In deze badkamer is dit alles extra eenvoudig, want de strakke look, de minimalistische vibe, zorgen voor een supermooie sfeer waarin in je helemaal tot rust komt. De wastafel en de wand vormen een geheel. Het warme hout van het krukje onder de wastafel steek mooi af bij al dat wit. Zo is de ruimte (koel/warm) in evenwicht. Meer mooie ideeën voor de badkamer kun je hier vinden!

Badkamer

Hier treffen we een andere badkamer waarin je volkomen kunt ontspannen. Het nette sanitair, zoals de wastafel en de badkuip, heeft een prachtige stenen look. De inrichting is eenvoudig, maar comfortabel. Een belangrijk aspect in deze ruimte is de sfeerverlichting, die op strategische plekken geplaatste is, waardoor de ruimte groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Na week van noeste arbeid kom je in deze badkamer volledig tot rust. Is er een betere plek om te relaxen dan in dit penthouse? Wij denken van niet! 

Wil je een fabuleus mooi prefab chalet zien? Klik dan hier, doe de nodige inspiratie op!

Wat vind je van dit penthouse? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!