De opvallende zwart-witte bungalow | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De opvallende zwart-witte bungalow

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische huizen van Le 2 Workshop Minimalistisch
Loading admin actions …

Bij een bungalow denk je wel eens aan een wat saai en ouder type woning. Maar dat hoeft natuurlijk lang niet altijd het geval te zijn! Neem nou deze opvallende zwart-witte bungalow. Die is alles behalve saai, maar juist erg inspirerend. En dat geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant. De Poolse architecten van Le 2 Workshop hebben een schitterend ontwerp gemaakt dat in principe overal toegepast kan worden. Wie weet woon jij dus ook uiteindelijk in zo’n mooie woning als deze. Laten we snel eens een kijkje gaan nemen.

Close-up

We beginnen dichtbij, wat zou deze bungalow zo speciaal maken? Lees snel verder!

Een robuust geheel

Vanuit de tuin van de woning zie je een robuust geheel staan. Het witte gedeelte is hier mooi in beeld gebracht en een kleine associatie met Bauhaus valt vanuit dit perspectief zeker niet te ontkennen. Licht zal het in huis in ieder geval ook zijn, dat kan namelijk haast niet anders met zoveel ramen.

Beschutte veranda

Lekker beschut en verstopt is deze kleine veranda. Een heerlijk plekje waar je al in het vroegste voorjaar aangenaam van de zon kunt genieten. Het uitzicht op de tuin kan nog wat beter worden, maar reken maar dat die tuin er spoedig ook pico bello uit zal zien. Je ziet hier trouwens ook gelijk al goed het mooie contrast van zwart en wit.

Veel ruimte

Deze bungalow heeft de beschikking over heel veel ruimte. Ideaal voor een gezin om hier lekker te kunnen wonen! Voeg daar nog eens de tuin en de landelijke omgeving aan toe en de combinatie van ideale voorwaarden is compleet.

Entree

De entree van het huis is op een bijzondere en statige manier uitgevoerd. Je loopt namelijk als het ware door een gang om bij de voordeur te komen. Op zeer fraaie wijze wordt het pad namelijk geflankeerd door een wit gedeelte van het huis aan de ene kant en een zwart gedeelte aan de andere kant. Misschien is het ook niet zonder reden dat juist in het zwarte gedeelte de garage te vinden.

Lichte gangen

In een bungalow zijn vaak meerdere lange en smalle gangen te vinden. Dat is ook hier het geval. Als je een afbeelding van de gang bekijkt, dan zie je direct hoe mooi licht het hier is. De grote ramen zorgen daar uiteraard voor. Je kunt hier trouwens door de ramen nog weer een glimp van de voordeur opvangen.

Keuken en eetkamer

Op de foto’s was je vast het hogere gedeelte van het huis al wel opgevallen. Zoals je hier kunt zien, zijn de prachtige keuken en eetkamer onder dat gedeelte van het dak te vinden. Op het gebied van inrichting zie je dat er gekozen is voor een portie rustieke inspiratie. Dat zorgt voor een heel erg warm en huiselijk effect, zonder dat het moderne gevoel verdwijnt.

Lekker spelen

Eerder hadden we het er al over dat de woning erg geschikt is voor een gezin. De twee spelende kinderen op de foto bewijzen dat! Dit huis is door de vorm een waar speelparadijs! Wel is het natuurlijk zaak om er voor te zorgen dat je niet te hard tegen de bal aan schopt, want dat vinden de ouders dan weer iets minder leuk.

Ontspannen in de sauna

De kinderen kunnen zich binnenshuis prima vermaken, maar dat geldt ook voor de ouders. Die kunnen namelijk heerlijk ontspannen in de sauna. En wie wil dat nou niet? Lekker bijkomen in je eigen luxe badkamer en ondertussen genieten van je mooie huis. Dan kan op deze plek!

Poolse architecten zijn meesters in het ontwerpen van de mooiste en grootste moderne woningen. Ben je benieuwd geworden naar een ander voorbeeld? Neem dan ook hier even een kijkje.

Wat vind jij van dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!