Voor & Na: een prachtige metamorfose van een kleine woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: een prachtige metamorfose van een kleine woning

Stoa. Stoa.
van Better Home Interior Design Scandinavisch
Loading admin actions …

In een kleine woning kan het kleinste detail je al snel gaan irriteren. Dat is niet zo heel verwonderlijk, want je zit er vaak met je neus bovenop. Toch hoeft een kleine woning niet benauwd en krap aan te voelen. Er zijn manier om deze juist ruim en lekker licht te laten zijn. Hieronder laten we je zien hoe de bewoners van deze mooie woning in Polen hun woondromen in daden omgezet hebben! Kijk snel met ons mee en laat je lekker inspireren! 

Oubollig

We hebben het gevoel dat de tijd hier stil is blijven staan. Voor een museum over Poolse binnenhuisarchitectuur zou dat natuurlijk prachtig zijn, maar als woning voor deze tijd sluit het interieur totaal niet aan bij de heersende normen. De bruine kast maakt ons niet erg vrolijk, de vloer wel, want die is na een opknapbeurt weer helemaal schitterend. Die lamp kan ook echt niet meer! Laat je inspireren door nieuwe designtrends

Helder

Ja kijk hier worden we nu blij van! Wat een verschil met de donkere kamer van net. De gordijnen die net nog het licht versperden zijn nu vervangen door moderne die naast het raam hangen. De zwarte bank heeft plaats moeten maken voor een lichtblauwe tint. En waar eens de donkere kast stond, vinden we nu een tafeltjes waaraan je lekker kunt ontbijten. Meer mooie woonideeën vind je hier

Andere kant

Om je een goed idee van de kamer en de transformatie te geven, laten we je ook even de andere zijde van de kamer zien. Het ziet er hier naast vrij donker ook erg op elkaar gepropt uit. Geen goede manier om een rustige omgeving te generen waarin je kunt relaxen na het werk. Echt verouderde meubels!  

Vrolijk

Deze opstelling is een stuk opener en lichter. Je krijgt zin om hier te relaxen. Let ook even op de kunst en de plankjes aan de muur. Dat ziet er toch direct een stuk huiselijker uit! Lekker modern zo. 

Zithoek

Vele jaren geleden was dit misschien een state-of-the-art zithoek. Ja, een door de communistische partij goedgekeurde stijl, of zoiets. Tegenwoordige lopen we er langsheen, geen mens zet dit nog in zijn of haar woning. Het is heel begrijpelijk dat de bewoners van deze woning graag een nieuwe look voor hun huis wilden. Daarom hebben ze hun dromen waar gemaakt en zijn aan de slag gegaan met hun fantasie. Uiteindelijk hebben ze de uitwerking overgelaten aan een expert. Dat was volgens hen zelf een uitstekende keuze. En het resultaat pleit daarvoor! 

Nieuwe stijl

Kijk de vorige zithoek had dan misschien wel een tv, maar de positie van het apparaat in het ´vergane-glorie´-meubel nodigde niet echt uit tot bijvoorbeeld een marathon series kijken. Door de nieuwe stijl is het helemaal anders geworden. Een extra optie hier zou een grotere tv zijn, voor de extra beleving. 

Slaapkamer oude staat

Ook hier zien we de oude stijl die nodig aan vervanging toe is. De kleur van die bank kan toch ook echt niet meer! Laat de experts maar snel aan de slag gaan! 

Heerlijk

In deze kamer is het nu heerlijk om te slapen en om te werken. Thuiswerken wordt steeds belangrijker in onze moderne economie, zeker weten dat we daar in de toekomst nog veel meer van gaan zien. Het is dan belangrijk dat je thuis een plek hebt waar je fijn kunt werken. Deze kamer sluit precies aan op de moderne eisen als het gaat om thuiswerken. 

Nieuwe vibe voor de keuken

In de keuken is er niet veel veranderd, want de bewoners zijn er blij mee. Dat kan natuurlijk. Toch vonden ze de verlichting niet voldoende. Daaraan is wat gedaan!  

Helder

De keuken lijkt wel totaal nieuw ingericht! Een heldere stijl die nog jaren mee kan. De verlichting is hier echt verbeterd: moderne ledlampen en de vitrage voor het raam is verwijderd en net als in de kamer vervangen door moderne gordijnen. Zo kan het licht goed naar binnen schijnen. Het lichtplan is voor elke ruimte heel erg belangrijk. Deze keuken bewijst dat! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends. 

Wat vind je nu van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!