Modern en klassiek droomhuis een schitterende mix! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modern en klassiek droomhuis een schitterende mix!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne huizen van atz-studio Modern
Loading admin actions …

Modern design en duurzame stevige materialen zijn het beste recept voor een huis dat gedurende vele jaren in perfecte conditie zal blijven! Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat de woning overleeft in zijn oorspronkelijke vorm, maar ook in de komende jaren niet zal inboeten aan stijl of karakter. Vandaag presenteren we u een dergelijke woning met een esthetiek waarmee iedereen zich kan identificeren omdat het moderne met meer traditionele elementen combineert. Zowel het interieur als de gevel worden gedomineerd door solide maar elegante materialen. Een huis om zeker even van dichterbij te bewonderen! 

Modern en klassiek in een mix

Dit moderne twee verdiepingen tellende huis heeft een totale oppervlakte van 360 vierkante meter. Aan de buitenzijde zien we een geslaagde combinatie van elegante en duurzame materialen: de muren zijn wit gepleisterd en er werden fraaie houten en metalen elementen aan toegevoegd voor een sprekend karakter. En hier en daar zijn er ook kleine details met natuursteen verwerkt. De vorm kenmerkt zich door een fraaie mix van een moderne – in de vorm van de witte gepleisterde delen – en een klassieke bovenverdieping waar veel glas aan werd toegevoegd die het huis naar buiten opent.

Comfortabele woning

De afzonderlijke onderdelen die deel uitmaken van de basisstructuur van de woning spelen functionele rollen. Het buitenste en voorste deel is een garage die bijna een afzonderlijke eenheid vormt. Deze werd echter verbonden met het hoofddeel van de woning door een ingang naar alle woonruimten. Vanaf de straat scheidt een lage muur de woning van de straat en vormt een contrast met de kleur van de buitenmuren. Een kleine maar keurig verzorgde tuin aan de voorzijde maakt het tot een fraai en harmonieus geheel dat een buitengewoon positieve eerste indruk achterlaat.

Een prachtige lichte serre

Na het oversteken van de drempel van deze woning krijg je onmiddellijk het gevoel van een lege ruimte. Net als in de afwerking van de gevel kozen de interieurarchitecten voor moderne materialen zoals metaal, natuursteen en hout. Het dominante kleurenpalet is neutraal en bestaat uit warme aardetinten. De ruime hoeveelheid glas zowel in de vorm van de ramen, maar ook in het plafond van deze prachtige serre vullen het interieur met natuurlijk licht.

Rustiek moderne keuken met fraaie elementen

De keuken is zeer praktisch ingericht maar kenmerkt zich ook door een focus op innovatieve oplossingen. Aan de linkerkant is de gehele muur tot aan het plafond voorzien van fraaie houten keukenkastjes. De gladde fronten markeren op fraaie wijze de natuurlijke structuren van het hout en weerkaatsen het licht. De keuken biedt ruimte aan de nieuwste technologische apparatuur. Grote ramen boven het werkblad zorgen ervoor dat je kunt koken met uitzicht op de tuin. Zo wordt de maaltijd bereiden echt een genot! Als gevolg daarvan is het interieur ook royaal verlicht met natuurlijk licht. Het keukeneiland in het midden samen met een ingebouwd fornuis en zeer fraaie afzuigkap als blikvanger zijn een handige plek om maaltijden te bereiden.

Badkamer met ronde vormen en aardetinten

Als laatste werpen we nog even een blik in de badkamer die wordt gekarakteriseerd door het gebruik van mooie materialen en elegant meubilair. De witte keramische badkamer-elementen in ovale vormen passen geweldig goed bij de houten kasten en zorgen samen met de warme aardetinten en verlichting voor een zachtere warme sfeer.. De grote spiegel boven de wastafels weerspiegelt bijna het gehele oppervlak van de ruimte en kijk eens voor hoeveel extra optische ruimte dat zorgt! Hou je van een licht interieur? Bekijk dan ook even: zo richt je die lichte, sfeervolle woonkamer in.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!