Een schitterende woning met een bijzonder thema.. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een schitterende woning met een bijzonder thema..

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van Kamińska Stańczak Klassiek
Loading admin actions …

Zwart en wit in een monochroom thema zijn altijd een prachtige basis voor een interieur design. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet al te zakelijk, kil en strak wordt en toch ook de nodige warmte aanwezig blijft? In dit bijzonder fraai ingerichte appartement werd het monochrome thema daarom gecombineerd met accenten van glas en pasteltinten. Bovendien werd de zwart-wit thematiek op zeer fraaie wijze uitgewerkt. Dit alles resulteerde in een zeer verfijnd en sfeervol monochroom design. Liefhebber van black & white? Kijk dan zeker even mee!

De hal…

De hal leent zich altijd goed voor een wat meer uitgesproken design en hier zien we een sterkere en meer sprekender variant van het zwart-wit thema. En soms kan dat al zo simpel zijn als je deurposten zwart verven. Let ook op hoe alle zwarte rechthoeken in deze hal dus ook van de glazen zijwand en schilderijlijst hier voor een interessant schouwspel zorgen

De werking van de toevoeging van een glaspaneel als zijwand

Hier zien we direct al de belangrijkste elementen die de basis vormen van dit interieur design. De hoofdkleuren: zwart en wit worden hier aangevuld door poeder-roze en glas en metaal als materialen. De glazen scheidingswand met fijnere zwarte lijnen en poeder-roze elementen in de vorm van de kussens en poef zorgen voor een verfijning en verzachting van het zwart-wit thema. Een zeer geslaagde combinatie!

Glas als scheidingswand

En er werd niet alleen maar tussen de hal en de woonkamer zo'n fraaie verfijnde glazen scheidingswand geplaatst maar ook tussen het woon- en eetgedeelte. Het voordeel is dat er maximale openheid blijft in dit niet al te grote appartement. Ook visueel blijft deze openheid behouden omdat je van de ene in de andere ruimte kunt kijken en natuurlijk stroomt ook al het daglicht zo optimaal naar binnen in elk deel van de woning. Deze glazen panelen zijn zeker een zeer fraaie optie om te overwegen wanneer je een scheidingswand wilt plaatsen.

Black & white in de keuken

Het monochrome thema in zwart en wit zien we terug in alle ruimtes van deze woning en kenmerkt zich door grote witte basisoppervlakken, zwarte randen en details en de fraaie geometrische vloerkleden. Wit als hoofdkleur is een slimme keuze in dit niet al te grote appartement om een maximaal gevoel van transparantie en ruimtelijkheid te behouden. Zeer stijlvol!

Zilveren accessoires

En er combineert niets zo goed met zwart en wit als zilveren en metallic look accessoires. Ook een interessant keuze om hier lampen in ronde vormen te plaatsen die weer een mooi contrast vormen met alle zwart-wit contrasten en scherpere lijnen.

Verzachting in de badkamer

En ook in de badkamer werd het zwart-wit thema verder doorgevoerd maar hier in een zachtere variant met meer zachte grijstinten. De tegels op de vloer vormen een geometrisch patroon dat weer een mooie balans vormt met de geometrische kleden in de andere ruimtes. Een ander leuk en nieuw detail in deze ruimte is de combinatie met gouden randen voor de spiegel, badwand en wastafel.

En ook in de slaapkamer

De slaapkamer moet natuurlijk een bepaalde rust en sereniteit uitstralen en dit werd op zeer doeltreffend wijze gerealiseerd in dit ontwerp. Een zeer zacht monochroom thema hier in lichtgrijs en wit met dit keer een geometrisch patroon op de muur. De warmte in deze ruimte werd toegevoegd in de vorm van de mooie rustieke houten vloer met brede planken. Let ook op de fraaie ingebouwde kledingkast in de muur die vrijwel niet opvalt. Hou je van zwart-wit design? Dan bevelen we ook dit artikel aan over een ontwerpstudio dat voornamelijk zwart wit designs ontwerpt.

We zijn verliefd op de glazen panelen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!