De moderne versie van een paleis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De moderne versie van een paleis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Industriële huizen van REFORM Konrad Grodziński Industrieel
Loading admin actions …

Heb je altijd al in een paleis willen wonen? We hebben jouw droomhuis dan misschien wel gevonden! Geen klassiek paleis, maar een grote nieuwe villa die gerust door mag gaan voor een paleis. Een grote tuin ontbreekt daarbij uiteraard niet! De Poolse architecten van Reform Konrad Grodziński hebben het ontwerp voor dit royale huis gemaakt. Laten we snel eens een kijkje gaan nemen op dit moderne landgoed!

Eerste blik

Dit belooft al veel goeds, kijk snel verder!

De oprijlaan

De oprijlaan laat al gelijk heel goed zien dat hier sprake is van een zeer ruim opgezette woning. Een heerlijke tuin omringt het onderwerp van onze belangstelling. En net zoals bij een echt paleis, zie je dat hier ook het eigenlijke huis gezelschap heeft gekregen van een bijgebouw. Erg handig om als gastenverblijf of werkruimte te gebruiken.

Drive-in garage

De drive-in garage was gezien de grote hoeveelheid ruimte geen noodzakelijke voorwaarde, maar zorgt wel voor een aantrekkelijk beeld. Bovendien zorgt het ook voor de nodige privacy vanaf de straat. Handig om zo letterlijk en figuurlijk je huis binnen te kunnen rijden! En verder kun je ook al iets meer zien van het moderne ontwerp van dit schitterende huis. Maar nog steeds zie je maar een klein stukje!

Nog veel meer ruimte!

Van de voorkant kon je het niet zo goed zien, maar zodra je in de achtertuin staat valt op dat er nog veel meer ruimte is. Een erg groot bouwdeel is namelijk achter de voorgevel te vinden. Op een schitterende besloten plek is een kleine veranda te vinden. Vanaf die plek kun je heerlijk uitkijken over je eigen moderne landgoed.

Uitzicht

Zat je je al af te vragen hoe dat uitzicht vanaf de veranda er uit zou zien? Zo dus! Een prachtige ruime tuin die ook nog eens omgeven wordt door een heerlijke landelijke omgeving. Het huis steekt daar best wel modern tegen af en dat zorgt gelijk voor een prachtige dynamiek.

Witte muren

De witte muren zijn heel wat anders dan de grijstinten die je aan de voorkant vindt. Het zorgt ook voor een veel opener beeld. En dat is natuurlijk niet zonder reden: dit is de besloten en intieme kant van het huis. De boompjes in de tuin zijn nog niet zo groot, maar kom hier over een paar jaar maar eens terug en dan is hier een schitterend mini bos te vinden.

Inspirerende keuken

We hebben al veel van de buitenkant van deze woning kunnen zien, maar de binnenkant is minstens zo interessant om te bekijken. Deze inspirerende keuken mag gerust uniek worden genoemd! Wat een ontzettend bijzonder ontwerp. Je herkent het misschien wel niet eens direct als keuken. Een fantastisch voorbeeld is het in ieder geval.

Eclectisch gehalte

Het interieur laat zich in deze gang weer van een hele andere kant zien. Vooral het eclectische gehalte valt hier op. De moderne architectuur gaat hand in hand met een mooie rustieke muur en erg leuk uitgezochte retromeubels. Let verder ook even op de zeer fraaie lichtinval die hierop de foto zichtbaar is. Wat heerlijk om zo van het daglicht te kunnen genieten.

Vijver

In de tuin, bij deze mooie vijver, sluiten we onze rondgang weer af. Ook dit is zo’n heerlijk plekje waar je vooral in de schemering je even heerlijk terug kunt trekken. Toch is het slechts een van de vele mooie plekjes, want je hebt al kunnen zien dat hier heel veel mooie hoekjes zijn ingericht. En met de zeer grote woning en de uitgebreide tuin mogen we gerust blijven spreken van een moderne versie van een paleis.

Wil je nog zo’n groot en ruim onderkomen bekijken? Neem dan ook voor dit huis even de tijd!

Ben je onder de indruk van deze woning? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!