Achter deze gevel gaat een paradijs schuil.. | homify

Achter deze gevel gaat een paradijs schuil..

Johan van Dijk Johan van Dijk
House of Architects in Klecinski Park ArC2 Fabryka Projektowa sp.z o.o. Minimalistische balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Bij een woning in het bos denk je al snel aan een romantisch onderkomen dat lekker landelijk en rustiek is uitgevoerd. Maar het kan natuurlijk ook helemaal anders! Dit Poolse huis vormt daar het levende bewijs van. De architecten van ARC2 hebben namelijk een stukje prachtige fantasierijke architectuur in het bos weten te realiseren. En dat mag gerust heel erg modern genoemd worden. De hoogste tijd voor een uitgebreide rondleiding.

Bijzondere vormen en materialen

Als je dit huis vanbuiten bekijkt, dan vallen de bijzondere vormen en materialen direct op. En daarbij mag de kleurstelling ook zeker niet over het hoofd worden gezien. De garage is inpandig gerealiseerd en daarmee is een soort van drive-inwoning ontstaan. Het uitstekende balkon is ook weer zoiets dat direct opvalt. Een erg interessant geheel en daarom kunnen we niet wachten om ook binnen te gaan kijken.

Zeer ruime woonkamer

De zeer ruime woonkamer op de eerste verdieping is omgeven door een schitterend panorama van het bos dat rond de woning ligt. Maar afgezien van de omgeving is ook de ruimte zelf prachtig om te zien. Een uitgesproken modern en hip geheel met een zeer ontspannen uitstraling. Voor bewoners met een hectisch bestaan is het heerlijk om hier na een dag hard werken thuis te komen.

Buitenlucht

Op zo’n mooie plek is het uiteraard van belang dat je de heerlijke buitenlucht lekker op kunt snuiven, ook als je binnen bent. De grote schuifdeur, die ook toegang naar het balkon verschaft, kan daar voor zorgen.

Keuken en eetkamer

Als we het over inspirerend hebben, dan moeten we zeker deze keuken en eetkamer als voorbeeld nemen. Wat een prachtige combinatie van interieurarchitectuur en artistieke toepassingen is hier te zien. Vooral die lampen zou je zo mee naar huis willen nemen! En dat geldt ook zeker voor het schilderij aan de muur.

Naar buiten

Net als in de woonkamer, is ook vanuit de eetkamer een balkon te bereiken. Heerlijk om in de ochtend je koffie te pakken en vervolgens naar buiten te lopen om je dag lekker rustig te beginnen.

Dakterras

Zeiden we nou net balkon? We mogen gerust van een dakterras spreken als je de eetkamer verlaat. Wat een heerlijke plek om van mooie zomerdagen te genieten en uiteraard ook ideaal om voor een leuk feestje te gebruiken.

Ideaal voor huisdieren

De hond hebben we al een paar keer gezien en de kat komt nu even verschijnen op de foto. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat dit de ideale plek voor huisdieren is. En voor jezelf is een hond ook nog eens een extra stimulans om zeer geregeld door de heerlijke omgeving te gaan wandelen.

Inspirerend trappenhuis

Van plan om een nieuw huis te bouwen en nog op zoek naar een leuk ontwerp voor de trap? Je kunt je architect dit prima als voorbeeld geven, want ze zien hier een wel zeer inspirerend trappenhuis.

Bijzondere slaapkamer

De slaapkamer is al even bijzonder als de andere ruimtes die we hier eerder hebben gezien. Vooral het uitzicht zorgt daarvoor, maar ook de architectuur en vormgeving heeft daarbij een flinke vinger in de pap. Schitterend om te zien!

De badkamer

Na al het moois dat we hebben gezien mag een kijkje in de badkamer als afsluiter natuurlijk niet ontbreken. Wederom een inspirerend moderne omgeving waar een leuk rustiek randje aan toe is gevoegd. En wat is het heerlijk om lekker onder die stortdouche te kunnen staan als je geen tijd hebt om in bad te gaan. Wat een droomhuis!

Op zoek naar meer bijzondere woningen in het bos? Dit voorbeeld mag je zeker niet missen!

Ben je ook zo onder de indruk van dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!