Handige tips voor het creëren van een kinderkamer met stijl | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Handige tips voor het creëren van een kinderkamer met stijl

Stoa. Stoa.
Stoere jongenskamer van Roommate van Felientje Scandinavisch
Loading admin actions …

Felientje weet precies wat er nodig is om een kinderkamer stijlvol in te richten. Ze hebben de ideeën en de merken: Dwell studio, Blafre, Koeka, Barts, Mini Monkey, Mommy Hook, Esthex, Juf Jansen, en Anno én de ervaring om met je mee te denken richting jouw ideale interieurontwerp. Met hun grote assortiment voor baby’s en kids maken ze het verschil bij je zoektocht naar de geschikte kinderkamer. Het is wat je noemt een webwinkel waar service en kwaliteit voorop staan. Vandaag gaan we je een aantal sprekende voorbeelden laten zien van kinderkamers met stijl, hierdoor raak je beter bekend met de huisstijl van Felientje. Kijk met ons mee voor de nodige inspiratie!

Lekker slapen

Leuke jongenskamer van Roommate van Felientje Scandinavisch
Felientje

Leuke jongenskamer van Roommate

Felientje

Felientje weet dat het belangrijk is om voor een kinderkamer rustige kleuren te kiezen, in dit voorbeeld van een jongenskamer is er gekozen voor een grijs met witte basis, deze maakt het mogelijk om subtiel gekleurde elementen, zoals de knuffels, toe te voegen. Door het ingetogen kleurenschema van het ontwerp ontstaat er de gewenste rustige sfeer, natuurlijk perfect voor de kinderkamer. Om de kleintjes goed de slaap te doen vatten moet er niet te veel afleiding zijn door complexe accessoires, decoraties en schreeuwende kleuren, kinderen zijn hier natuurlijk gevoelig voor, zeker omdat sommige kinderen graag met het licht aan in slaap vallen. Deze vrolijke hond en de ster houden de wacht, zelfs als ze slapen, en worden al snel vertrouwde vriendjes voor je kind. Het Deense merk Roommate ontwikkelde dit design, dat een typische Scandinavische twist heeft.

Tent voor de jongenskamer

Stoere jongenskamer van Roommate van Felientje Scandinavisch
Felientje

Stoere jongenskamer van Roommate

Felientje

We herkennen het nog wel van vroeger, indiaantje spelen en tenten bouwen, of dit nu binnen of buiten gebeurde maakte niet uit, als de fantasie maar de ruimte kreeg. Deze tent speelt in op de fantasie van het wonen in een tent, maar dan wel veilig thuis. De hond is weer van de partij en ligt al even te slapen. Het is ook leuk om bijvoorbeeld 's middags even in de tent te slapen, gewoon even om bij te komen. Roommate heeft duidelijk een complete designlijn voor de kinderkamer ontwikkeld, waarin de specifieke kleuren en de figuren een terugkerende thema´s zijn.

Meisjeskamer

Mooie meisjeskamers van Roommate van Felientje Scandinavisch
Felientje

Mooie meisjeskamers van Roommate

Felientje

De prinses van het huis heeft duidelijke wensen en wil het liefst al haar persoonlijke spulletjes netjes gerangschikt zien. Natuurlijk wordt het ook wel eens een rommeltje, maar dan is er dit handig rekje om alles gewoon weer netjes op te ruimen. Er is voldoende plek voor allerlei spullen, dit komt mede door de slimme vormgeving van het rekje, waardoor je er iets in kan schuiven en op kan hangen. Roze is de kleur waar meisjes van houden, sommige jongens trouwens ook, dus gewoon luisteren naar de smaak van je kind, het is leuk om samen (als ze oud genoeg zijn) het meest ideale kleurenschema en interieurontwerp te samen te stellen. Roommate heeft daar de juiste stijl voor ontwikkeld!

Dieren

Mooie meisjeskamers van Roommate van Felientje Scandinavisch
Felientje

Mooie meisjeskamers van Roommate

Felientje

Van oudsher zijn de dieren een geschikte huisvriend voor kinderen. Ze zijn natuurlijk ook erg populair onder het jonge grut. Zo komen ze vaak voor in kinderboeken, tekeningen, plaatjes en tekenfilms. Ook in het ontwerp van de kinderkamer komen ze veelvuldig voor, zo bevolken ze de fantasiewereld die de kinderkamer vult. We zien hier een mooi voorbeelden van een vrolijk ingerichte kamer vol vrolijke vrienden, met een stijl waaruit een zekere vriendelijkheid spreekt. Zo voelt je kleine zich direct thuis in de nieuwe slaapkamer. 

Tot zover de mooie ideeën van Felientje voor de kinderkamer. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Deze professionals helpen je de kinderkamer op een stijlvolle wijze te realiseren! 

De woning met het magische uitzicht kreeg een uitgebreide update

Op ons forum treft je experts waaraan jij je vragen kunt stellen!

Heeft de kinderkamer bij jou thuis al een update gehad? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!