Een inspirerend kijkje in een sfeervol familieappartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Reportaje fotográfico en piso reformado en Granada, Home & Haus | Home Staging & Fotografía Home & Haus | Home Staging & Fotografía Moderne woonkamers Wit
Loading admin actions …

Een plek voor jou en je gezin is een van de basisbehoeftes om te kunnen leven. Vaak gaat de voorkeur in zo’n geval uit naar een eengezinswoning, het liefst een vrijstaand exemplaar met een tuin. Maar soms kun je het ook op een hele ander manier doen. Neem nou dit bijzondere familieappartement in Spanje. Een schitterend plekje waar we zeer inspirerend kunnen gaan kijken. Het leuke interieur is te danken aan de experts van Home & Haus | Home Staging & Foto.

Eclectisch begin

Er wordt vaak gezegd dat het om de eerste indruk gaat. En hoe is jouw eerste indruk als je deze gang ziet? Voor ons is het een schitterend eclectisch begin van de rondleiding door dit appartement. Klassiek en modern zijn op een heerlijke uitgebalanceerde manier naar elkaar toe gebracht. En vooral de zeer chique natuurstenen vloer is daarbij een blikvanger van formaat.

Tienerkamer

Vaak ben je van ons gewend dat we eerst de woonkamer en keuken laten zien. Aangezien dit een familieappartement betreft, gaan we nu eerst in deze tienerkamer een kijkje nemen. Deze ruimte is al echt ingericht op een kind dat naar de middelbare school gaat. Een eigen plekje om te kunnen slapen en studeren.

Industrieel tintje

Als je de deur tussen de keuken en de gang ziet, dan valt een industrieel tintje zeker op. De overgang tussen de twee verschillende vloeren is erg bijzonder om te zien. De laminaatvloer in de keuken zorgt voor een zeer fraai rustiek gevoel. En daarmee wordt het beeld van dit huis steeds meer eclectisch!

Bijzondere keuken

Deze bijzondere keuken valt op doordat een gedeelte in een klein hoekje gelegen is. Maar zoals je op de vorige foto kon zien, loopt het aanrecht nog een stuk door naar links. Daarmee is er een zeer complete en uitgebreide keuken te vinden in dit huis.

Oriëntaalse badkamer

Deze badkamer laat een prachtig oriëntaals beeld zien. De beige kleuren en de fraaie mozaïektegels zorgen daar voor. En dat zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer.

Doorkijkje

Dit doorkijkje geeft je ook weer zo’n sfeerbeeld waar je het water bij in de mond loopt. Wat kun je hier ontzettend inspirerend en ontspannen wonen! Weer een ontzettende pre voor een eclectisch interieur.

Eetkamer en woonkamer

De gecombineerde eetkamer en woonkamer laten een zeer chique en statig geheel zien. Ook hier kun je klassieke, moderne en rustieke elementen in de inrichting onderscheiden. Comfort en gezelligheid spelen daar ook een grote rol bij. Waar een natuurstenen vloer letterlijk en figuurlijk een beetje kil kan zijn, is er hier voor gezorgd dat door middel van fraaie vloerkleden een zeer warm geheel is ontstaan. En daar zorgen de zeer sfeervolle lampen trouwens ook voor.

Chique slaapkamer

Deze chique slaapkamer, de master bedroom, geeft een schitterend chique beeld. Niets is in deze ruimte aan het toeval overgelaten. Een echte marmeren vloer maakt dat plaatje helemaal compleet. Je kunt hier als een koning of een koningin ontwaken!

Aardse badkamer

Erg fijn aan dit ruime appartement is dat er twee aparte badkamers te vinden zijn. Deze ruimte geeft een heerlijk aards beeld. Een bijna natuurlijk geheel dat met fraaie moderne elementen verder is aangekleed.

Onder de stortdouche

Met dit laatste plaatje van de badkamer sluiten we onze rondleiding door dit inspirerende appartement af. Je kunt hier heerlijk onder de stortdouche staan en alle stress lekker van je schouders spoelen. En voor verdere ontspanning ben je bij dit huis ook zeker aan het goede adres.

Wil je nog meer inspiratie op gaan doen op het gebied van schitterend ingerichte appartementen? In dit artikel kun je daar nog veel meer over lezen en zien!

Aangenaam verrast door dit huis? We horen het graag! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine