Samosa voor een 'Ontwerp op Maat'

Stoa. Stoa.
Lampen serie Lamel, Samosa 'Ontwerp op Maat' Samosa 'Ontwerp op Maat' Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Samosa 'Ontwerp op Maat' richt zich op het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige meubels en lifestyle producten, waarbij alleen pure materialen worden gebruikt. Steevast worden er lokale producten gebruikt, waardoor transportkosten en vervuiling vermeden worden en de lokale economie gestimuleerd wordt. De artistieke praktijk van Samosa is een combinatie van oude ambachten met moderne technieken, innovatieve wegen die onder andere uitmonden in totaalconcepten voor horeca gerelateerde bedrijven en particulieren, alsmede een vast assortiment. We hebben voor jou een aantal eye-catchers en concepten van Samosa 'Ontwerp op Maat' geselecteerd, voor de nodige inspiratie natuurlijk. Kijk met ons mee en enjoy!

Lamellen

We zien hier de sfeervolle Lamel-lamp, uit de gelijknamige serie. Deze sfeerlampen met volwaardige functionele toepassing bestaan volledig uit blank Europees eikenhout. Deze lichtbronnen hebben een look die nauw aansluit bij de hedendaagse interieurstijlen (minimalistisch, Scandinavisch, industrieel) zonder het eigen tijdloze aura te verliezen. De lamp is zo ontworpen dat er een prachtige lichttekening op de muur ontstaat, zo creëer je snel een rustige, ontspannen ambiance in je interieur. Deze lamp is bedoeld voor op een kast of bijzettafel en verwarmt je woning met zijn huiselijke licht. 

Staande lamp

Hier zien we de staande variant van de Lamel-lamp, de poten staan in een driehoek waardoor de lamp zeer stabiel staat en zeer stijlvol aandoet. Deze lamp is mooi voor in een rustiek, Scandinavisch of industrieel interieur, is gemakkelijk in de hoek te zetten en geeft je interieur direct een conceptueel interessante look. Samosa 'Interieur op Maat' blinkt uit in het vervaardigen van innovatief design, want door het idee van de lamel weg te nemen bij de ramen, deze te combineren met een lampenkap met een cirkelvorm (in plaats van de klassieke vierkante vorm, die het raam ook heeft) ontstond er een fris concept. Snel een interessant interieur creëer je met het design van Samosa 'Interieur op Maat'

Koffie!

Samosa. 'Interieur op Maat' heeft voor de Blommers Coffee Roasters een hippe beursstand ontworpen, hiervoor gebruikte men diverse materialen, waaronder staal, eiken en kenmerkende metrotegels, die ook het interieur van de Blommers koffiebranderij tooien. De counter draagt het logo van Blommers, deze is in het hout gefreesd. Het resultaat is een contrastrijke, imposante koffiebar die eenvoudig op een specifieke locatie te plaatsen is. Ideaal natuurlijk als je als bedrijf op een festival je waren aan de man of vrouw wilt brengen! Een sleutelwoord bij deze bar was efficiëntie, dit begrip is uitgewerkt in deze functionele opstelling. De gehele bar neemt slechts vier vierkante meter in beslag. Alle benodigdheden zijn geïntegreerd, waardoor je alleen maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken om aan de slag te kunnen gaan!   

Winkel in Oss

We zien hier het interieur, een totaalconcept van Samosa 'Interieur op Maat', namelijk “De Winkel” in Oss. Het interieur wordt gekenmerkt door mooie houten meubels, die vervaardigd zijn uit maar liefst vijf soorten hout, die stuk voor stuk een eigen aura en kleurklank hebben. Het resultaat is een eclectische mix van hoogwaardig design, waarin je kunt genieten van een lekker drankje en een goede maaltijd. De huiselijke, welhaast nostalgische sfeer maakt dit restaurant echt een plek waar je nog eens naar teruggaat!

Andere hoek

Hier hebben we zicht op het interieur van De Winkel, we zien de bar, een lange tafel en de industriële wanden. De sfeer is modern en huiselijk tegelijkertijd, je voelt je als klant direct thuis in dit restaurant. Samosa. 'Interieur op Maat' weet als geen ander in te spelen op de wensen van de klant en deze zelfs nog te overtreffen. Voor een goed interieurconcept kun je zeker bij hen aankloppen! 

We hopen dat je geïnspireerd bent door dit stijlvolle design en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je eetkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

In een mediakamer geniet je van home entertainment. De inspiratie voor zo´n kamer vind je hier!

Een oude huis werd weer als nieuw. Het kan echt! Kijk hier naar het voorbeeld!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine