Groots leven in een 'klein' huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Groots leven in een 'klein' huis

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van ESTER SANCHEZ LASTRA Modern
Loading admin actions …

Het lijkt wel naarmate de tijd verstrijkt hoe groter de huizen worden, afgezien van de woningen in steden als London of Parijs. Vroeger waren veel huizen nogal micro. Maar tegenwoordig hechten we aan meer vierkante meters. Toch is er wel een trend gaande waarin de huizen weer kleiner worden. De gedachte achter deze beweging is de vermindering van de ecologische voetafdruk die er zo optreedt. Wonen in een klein huis brengt ook een reductie van de woonkosten met zich mee, een factor die niet onderschat moet worden. Samen zorgen deze overwegingen ervoor dat er steeds meer kleine huizen gebouwd worden, maar betekent dit dan dat het wooncomfort ook vermindert? Nee, dat blijkt niet zo te zijn. Vandaag gaan we je een voorbeeld laten zien van een kleine woning waarin je groots kunt leven. Als je geen 5 slaapkamers nodig hebt, dan is dit huis echt iets voor jou. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Pittoresk

Dit huisje is echt een charmante en pittoreske woonstee. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft een sobere architectonische stijl, toch is het huis tijdloos te noemen. Het exterieur heeft een esthetische look en geeft een schilderachtig karakter aan deze woning. Deze heeft alle moderne gemakken die een hedendaagse woning moet hebben, maar oogt toch ook vrij klassiek. De slaapkamer en living hebben een uitzicht op de binnenplaats. Deze ruimte is open en biedt de bewoners van deze woning veel sfeer. Let ook op het terras, wat een coole plek om vrienden uit te nodigen!

Buitenruimte

Laten we deze buitenruimte wat beter bekijken. De architect heeft er alles aan gedaan om de sfeer zo helder en transparant mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat we hier met een klein huis te maken hebben. Deze ruimte heeft alles wat je je bij een ruim huis voor kan stellen. Het terras is redelijk groot en zó de ideale plek voor feesten en partijen. Let eens op de wijze waarop de woonkamer overloopt in het terras: dat is toch gewoon prachtig! Laten we nu eens binnen gaan kijken hoe het kleine huis een grootse leefkwaliteit herbergt.

Strak en ruimte

Ondanks het relatief kleine aantal vierkante meter woonoppervlakte ervaren we het interieur als ruim en transparant. De schuifdeur naar de buiten, met de immense raampartij, dat veel voor deze ruimte op dat gebiedt. Deze woonkamer is elegant en een echte entree voor je gasten. We zien veel slim geplaatste sofa´s en meubels die ons het moderne gemak verschaffen. Het kleurenpalet is ingetogen en biedt zo veel ruimte om te experimenteren met kleuren. Ook een sfeervolle sculptuur misstaat hier niet, we zien een abstract werk op de strakke, minimalistische tafel staan. Dit sfeerobject sluit nauw aan bij het moderne woonconcept van de woning.

Fris

Een frisse ruimte als deze werkt magnetiserend op iedereen die van koken houdt. De looks van deze keuken zijn schattig, helder en dit maakt deze ruimte comfortabel. Een uitstekende ontwerptrant voor een culinaire ruimte. Qua kleur is deze ruimte echt een winnaar: het groen en het wit maken de keuken supermodern en zorgen voor een ontspannen visualiteit. En wat te denken van de fijne lichtval? Kan het beter? Wij denken van niet. Vergeet niet dat we in een klein huis zijn, laat je niet misleiden door de ruimtelijke vertrekken. Of misschien toch maar wel! Wat een bewijs dat je groots kunt leven in een kleine woning! Met behulp van een expert creëer je zo je ideale keuken.

Leuke kamer

Deze kamer is gewoon heel leuk ingericht, daar kunnen we niet omheen. We hoeven je alleen maar te wijzen op de gordijnen langs de muur en je hebt de sfeer te pakken. Toch ook noemenswaardig is de rode staande lamp, precies een lichtbron die jou in de spotlight zet. Het kleurenpalet is fris, met contrasterende witte en blauwe tinten, maar we zien ook donkere kleuren. Daarnaast is de kamer ruim genoeg voor een tweepersoonsbed, echt ideaal voor een koppel. Ook zien we intelligente opbergkasten en slimme lades onder het bed! Meer ideeën voor de slaapkamer vind je hier!

Badkamer

Nu gaan we de brandende vraag beantwoorden die al de hele tijd als een steentje in onze schoen zit, namelijk hoe ziet de badkamer in dit kleine huis er eigenlijk uit. We zijn vaak bezorgd dat de badkamer het onderspit moet delven als de totale woonruimte van een woning beperkt is. In dit geval zien we een grote badkamer met alle faciliteiten die we nodige hebben. Er is zelfs een dubbele spiegel en een zwevend wastafelmeubel. De handige douchecabine zorgt ervoor dat het water blijft waar het moet zijn. Zo houd je de douche voor het grootste deel droog. En wat dacht je van het dakraam, echt een schitterende toevoeging aan dit interieur! 

Wil je je vriendin imponeren? Klik dan hier voor de mooiste tips voor een nieuw interieur!

Wat denk je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!