Moderne droomvilla gebouwd op bekend terrein

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Moderne droomvilla gebouwd op bekend terrein

TILL BEHNE TILL BEHNE
Bestaand woonhuis maakt plaats voor droomvilla:  Huizen door Engelman Architecten BV
Loading admin actions …

Wat doe je als je op een toplocatie woont maar je huis niet meer aan de gestelde eisen voldoet. De eigenaren van dit huis kozen ervoor om op een nieuwe plek hun droomhuis te laten bouwen. Bijna vijf jaar zochten ze naar de perfecte locatie in Midden-Limburg. Deze moest de locatie van hun woning aan de rand van het natuurgebied de Beegderheide overtreffen. Toen de zoektocht niks opleverde, besloten ze hun bestaande woning af te breken en op deze mooie landschappelijke kavel hun droomvilla te laten bouwen. In dit Ideabook laten we je zien hoe de mensen van Engelman Architecten in de plaats Beegden Villa Duinenberg van de grond af bouwden. Het is een huis geworden met alle woonfuncties op één laag. Met veel privacy, comfort en een weids uitzicht op de natuur. De woning staat door het vele glas in contact met de patio en het natuurgebied, zodat het er het hele jaar goed toeven is.

Natuurlijk

Villa aan de rand van natuurgebied :  Huizen door Engelman Architecten BV
Engelman Architecten BV

Villa aan de rand van natuurgebied

Engelman Architecten BV

Geheel in lijn met de natuurlijke omgeving is het huis omgeven door bomen, struiken en andere beplanting. Het contrasteert mooi met de gebruikte materialen van de villa. We zien een grof gemetselde muur, daarachter het glad gestuukte deel van het huis en daar weer achter een deel van fijne bakstenen.

Voorkant

Hier zien we hoe riant de villa is opgezet. En hoewel de omgeving erg natuurlijk is, zien we ook dat het met de auto goed bereikbaar is. Aan de rechterzijde van de villa is een ruime garage om die auto in kwijt te kunnen.

Uitzicht

De achterkant van het huis bestaat uit een enorme glazen pui. We weten natuurlijk niet wat het uitzicht precies is, maar het kan bijna niet anders dan adembenemend zijn. Door de ramen heen zien we een ruime maar knusse woonkamer. Mocht het nodig zijn, kunnen er gordijnen dicht gedaan worden voor de nodige privacy.

Terras

Hier zien we de achterkant van het huis vanaf de andere kant, en bij daglicht. De siergrassen in de tuin lijken al wat hoger gegroeid. Ook is hier een heerlijk overdekt terras waar je beschut van de wind bijna het hele jaar kan zitten. Andere mooie terrassen kan je hier bekijken.

Zwembad

Zwembad met mediterane sfeer :  Zwembad door Engelman Architecten BV
Engelman Architecten BV

Zwembad met mediterane sfeer

Engelman Architecten BV

En dan het absolute sieraad van deze villa: het zwembad. Kijkend naar dit plaatje zou je bijna vergeten dat deze droomvilla in ons koude kikkerlandje staat. Al is het in het zuiden van dit land vaak wel een paar graden warmer. Toch zal het ongetwijfeld om een verwarmd zwembad gaan. Alles over zwembaden vind je in dit Ideabook.

Mediterraan

De mediterrane uitstraling van dit zwembad wordt verder versterkt door de twee bomen en de in verschillende tinten gelegde grote tegels. Op het terras bij het zwembad zien we een aantal heerlijke zithoeken. Rechts een tafel waaraan gegeten kan worden, bij het zwembad stoelen met voetensteun voor het ultieme zonnebaden en helemaal achterin nog een bankje om uitkijkend over het water een boek of de krant te lezen.

Sfeer

Nog een uiterst sfeervol plaatje van dit terras met zwembad. De verlichting in het water zorgt voor een beetje magie. Dit deel van het terras is ook overdekt en zorgt voor een beschut en behaaglijk gevoel.

Al met al is wel duidelijk geworden dat de eigenaren van dit huis er goed aan hebben gedaan om op deze droomplek te blijven en hier hun absolute droomvilla te laten bouwen. Wil jij dat nou ook? Deze professionals bouwen graag een heel huis voor je.

Zou je ook wel zo'n fantastisch zwembad in je achtertuin willen hebben? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!