Voor en Na: strakke transformatie van voortuin in Leidschendam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: strakke transformatie van voortuin in Leidschendam

Stoa. Stoa.
Maatwerk schuttingen voor de voortuin van House of Green
Loading admin actions …

Het is tijd om de voortuin eens lekker een opfrisbeurt te geven. Je kunt zoveel plezier hebben van je voortuin, het is tevens een belangrijk visitekaartje naar je gasten toe: een mooie voortuin zorgt dat de stemming er direct goed inzit. In Leischendam nemen we je mee naar een mooie revitalisering van een voortuin. Echt gaaf om te zien wat de behaalde resultaten zijn. We nemen je even mee voor een rondleiding langs mooie tuinideeën! Be inspired. 

Vervallen

Schutting voortuin Leidschendam van House of Green
House of Green

Schutting voortuin Leidschendam

House of Green

Ja we begrijpen heel goed dat de bewoners graag een nieuwe voortuin wilden. Hun huis stamt uit de jaren dertig, een stijl die tegenwoordig weer helemaal populair is, ook als het gaat om de bouw van nieuwe woningen. Als je hier aankomt ben je niet direct op je gemak. Het is echt een tuin die al een tijdje aan zichzelf is overgeleverd. Een trieste bedoening. We zien heel vaak mooie jaren dertig woningen en complete wijken met achterstallig onderhoud. Deze woningen verdienen het om een nieuwe look te krijgen. Met deze nieuwe tuin komt er hopelijk een nieuwe start, niet alleen voor het huis, maar voor de hele wijk. Een expert helpt je met het realiseren van je nieuwe huis. 

Nieuwe tijd

Schutting voortuin Leidschendam van House of Green
House of Green

Schutting voortuin Leidschendam

House of Green

De tuin heeft een behoorlijke opknapbeurt gekregen. Daar zien we hier al een beetje een voorbeeld van. De volledige tuin laten we je zo zien. Hier zien we een mooie schutting tussen de tuin van de buren en deze. Het is hier bewust een beetje wild gelaten. We houden van het boompje dat hier echt een eye-catcher is. De rode stenen van het pad door de tuin brengt je gasten naar de voordeur van de woning. De kleur past erg mooi bij de gevel van het jaren dertig huis. Laat je inspireren door een expert

Licht en donker

Schutting voortuin Leidschendam van House of Green
House of Green

Schutting voortuin Leidschendam

House of Green

In deze voortuin is het geen goed idee om een zwart-wit- of antraciet-wit design te hanteren. Dit past niet zo heel goed bij de bakstenen gevel van de jaren dertig woning. Een variatie op dit idee zien we hier: blank hout en antraciet. Deze combinatie past duidelijk wel bij ons huis. 

Privé

Schutting voortuin Leidschendam van House of Green
House of Green

Schutting voortuin Leidschendam

House of Green

De schutting is een belangrijke stap in de realisatie van de nieuwe tuin. Vanaf hier krijgen we een goed beeld van de sfeer van de tuin. Iedereen heeft zo een goed idee waar de kadastergrens loopt. Maar het is ook een schutting die communicatie met de buren makkelijk maakt. Je ziet dat het minimalistische design heel goed past bij de levendige, wilde tuin. Het is dus zeker niet nodig om alles in een tuin strak te maken wanneer je strakke schutting plaatst. Wat trouwens altijd een leuk idee is, is het plaatsen van een vogel huisje in je tuin. Dan ontstaat er toch een extra levendigheid in je voortuin. Laat je inspireren door een expert, dan heb je altijd vooruitstrevende ideeën tot je beschikking! 

Het slotakkoord!

Schutting voortuin Leidschendam van House of Green
House of Green

Schutting voortuin Leidschendam

House of Green

En natuurlijk laten we je nog even de volledige tuin vanaf de straatkant zien! Vergelijk dit beeld maar eens met de oude tuin die we zojuist zagen. In het licht van de vallende avond ziet deze jaren dertig woning er fantastisch uit! De open tuin is erg uitnodigend en past door zijn strakke uitvoering goed in onze tijd. Links zien we de wilde tuin, rechts zien we het strak gelegde pad. Wat vind je trouwens van de hekjes grenzend aan de stoep? Hebben hetzelfde design als de schutting. Deze tuin ziet er echt goed uit nu. Een geslaagde update! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. 

Wat vind je van deze tuin? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!