10 vrijstaande huizen die niet gigantisch groot zijn | homify

10 vrijstaande huizen die niet gigantisch groot zijn

Stoa. Stoa.
Schuurwoning: modern  door Bongers Architecten, Modern
Loading admin actions …

Niet iedereen kan een enorme kast van een huis betalen. Maar dat hoeft ook niet, want veel huizen van onder de 300 vierkante meter kunnen enorm groot aanvoelen.  Vandaag laten we je een 10 tal schitterende woningen zien met het mooiste eigentijdse design te zien is. En ja, ze voelen super-ruimtelijk aan, terwijl ze echt helemaal niet zo heel groot zijn… . Kijk met ons mee naar de geweldige ideeën die je thuis kun nadoen!

Beschut

Het is niet onbegrijpelijk dat de bewoners van deze woning zich helemaal op hun gemak voelen. Door de lagere ligging ten opzichte van het terras, onttrekt de vegetatie de woonkamer aan het zicht. Toch heb je vanuit de woonkamer een mooie kijk op de omgeving. Je voelt je dus zo vrij als een vogel in deze mooie woning. 

Oud wordt nieuw

We zien in deze mooie woning een schitterende echo van het verleden: namelijk de oude vakwerkhuizen. Let maar eens op de vormen. Ook doet dit huis ons denken aan een boerderij, maar dan wel in een hypermoderne stijl. Het is mooi dat het dak doorloopt tot aan de aarde. Dit huis is echt een mooie eenheid. Een expert helpt je met het realiseren van je nieuwe huis. 

Basic

We vinden dit een bijzonder basic woning. Echt een lay-out die erg ´down to earth´ is. De pergola is een echte eye-catcher, zo ontstaat er een prima plek om buiten te genieten van de zomer. Je zult nog verbaast staan hoe ruimtelijk het huis is. De  bewoners zijn er heel blij mee. Laat je inspireren door een interieurexpert

Zuiver design

Ja dit is er weer eentje hoor! Een schitterend minimalistische met een helder look. En wat staat die vegetatie er mooi bij. De gevel heeft een bijzondere look, doet ons denken aan de oude Vechtwoningen, maar toch heeft het pand ook een uiterst moderne twist. Let eens op de gevel en hoe open deze is. De ramenpartijen zorgen voor een fijne lichtval binnen. Het is geen supergrote woning, maar voelt wel groots aan!

Helder en open

Dit is echt een pareltje onder de eigentijdse architectuur projecten. Let eens op het licht, de mooie pergola, de schitterende verlichting achter de planten en de uiterst moderne lay-out van de woning als geheel. Wat een supergave moderne woning! 

Back to the roots

Met deze woning gaan de bewoners ´back to the roots´: veel duurzaam hout, een huiselijke warmte en vooral heel veel charisma. Het gebouw neemt ons mee terug naar de ¨Huifkar-tijd¨: de tijd van pioniers en ontdekkers van onbekende landen. Echt een unieke woning die ons echt inspireert!  

Statig

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Lab32 architecten

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa

Lab32 architecten

Ben je iemand die zich graag af en toe even terugtrekt in een rustige omgeving? Dan is deze woning echt iets voor jou! Door de statige look, de afstand van de weg en de ietwat gesloten gevel (je ziet echt niets van wat er binnen gebeurt) heb je alle privacy. Moet je dat gazon zien… super! We weten zeker dat je hier de mooiste feesten voor buren, vrienden en familie kunt geven. 

Waterwoning

Zomerhuis Midlaren Landelijke huizen van Kwint architecten Landelijk
Kwint architecten

Zomerhuis Midlaren

Kwint architecten

De echte watersportliefhebber (ook wel waterrat genoemd) is hier in zijn of haar element. Het terras ligt vlak naast de kleine woning, die alles heeft om te genieten. Hier ervaar je echt een enorme connectie met de tuin. Het lijkt wel een schuur, deze woning, maar eigenlijk is het een uiterst moderne woning. 

Frank en vrij

Wat een charmante woning! Dit lijkt op een woonwagen, met alles erop en eraan. Helemaal uitgerust voor 1 of 2 personen (de laatste optie vraagt wat aanpassingsvermogen. Gezellig is het hier zeker!

Natuur / architectuur

In Korea weten ze hoe je de natuur en architectuur moet blenden. Deze minimalistische woning is een van de mooiste van de laatste tijd. De openheid van deze woning spreekt boekdelen. Hier wakker worden is echt een schitterende ervaring, want de lichtval is fantastisch! Het zwart- wit  / antraciet design oogt koel en past goed in de berg- en heuvelachtige omgeving. Let op de ingang van de woning: ook al zo mooi zwart-wit! Dat is een perfect evenwicht! Blijf ons volgen voor meer mooie designtrends!

Welk huis vind je het mooist? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!