Keukentips die je leven makkelijker maken! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Keukentips die je leven makkelijker maken!

Stoa. Stoa.
Classic, yet Contemporary Klassieke keukens van Rencraft Klassiek
Loading admin actions …

Het is niet altijd even makkelijk om je keuken helemaal naar wens in te delen. Zeker als we het hebben over de praktische indeling. Soms zitten de kastjes zo vol dat je niet meer weet wat je nu eigenlijk allemaal in huis hebt, dat komt omdat we (vaak door tijdgebrek, soms door gemakzucht) spullen en boodschappen achteloos in kasten stoppen. Vandaag laten we je een aantal opbergmogelijkheden zien die je leven in de keuken echt een stuk makkelijker zullen maken. Kijk snel met ons mee naar deze handige ideeën en laat je inspireren!

Slim en mooi

Classic, yet Contemporary Klassieke keukens van Rencraft Klassiek
Rencraft

Classic, yet Contemporary

Rencraft

Ja kijk, dit ziet er echt supergaaf uit! De messen, vorken en lepels springen in het oog (in figuurlijke zin natuurlijk), zelfs het theehoedje heeft een eigen plek. Let ook even op de uitvoering van de lade, echt een luxe houtsoort! De afwerking is zowel natuurlijk als lekker strak. Een aanrader om je spullen zo in stijl op te ruimen! 

Keukenrek

Modular shelving van The Plate Rack Industrieel
The Plate Rack

Modular shelving

The Plate Rack

Deze keuken toont ons hoe makkelijk het is om je keukenspullen op te ruimen. En wel op zo´n manier dat je alles in een oogopslag kunt zien. Dit is precies de opstelling die we bij een chefkok thuis zouden kunnen aantreffen. Ook in een restaurant zou dit idee niet misstaan. Alles heeft een duidelijke plek. Hoe makkelijk en verleidelijk is het om hier lekker aan de slag te gaan. Een expert helpt je bij het inrichten van je interieur. 

Authentieke look

Classic, yet Contemporary Klassieke keukens van Rencraft Klassiek
Rencraft

Classic, yet Contemporary

Rencraft

Bij het zien van deze kast denken we meteen terug aan de ouderwetse kruideniertjes die je vroeger nog zo vaak tegenkwam. Dat waren kleine winkeltjes die al generatie op generatie door de families werden uitgebaat. Deze kast heeft dezelfde nostalgische lading. De inhoud van de kast is zowel modern als ouderwets (let vooral op de blikjes en potjes). Wij vinden dit een erg mooie manier om in een keer te zien wat je in huis hebt aan boodschappen. Het is een verrassing om het natuurlijk hout te zien als je witte kast opent. Een expert helpt je met de bouw van je nieuwe huis! 

Fun in the morning!

modern  door Fraher and Findlay, Modern
Fraher and Findlay

Shelving beneath the concrete work surface

Fraher and Findlay

Dit is een bijzonder gezellige keuken met een moderne lay-out: lekker strak en minimalistisch. Toch zien we ook de nodige ruimte voor fleurige bloemen en ouderwetse wandklokjes. Deze keuken is aantrekkelijk vanwege de bar, daar kun je heerlijk aan ontbijten. Dat is wat we noemen: ´fun in the morning!´ O ja, het is ook een geschikte plek om met vrienden een cocktail te drinken…  

Andere kant

View across the kitchen Moderne keukens van Fraher and Findlay Modern
Fraher and Findlay

View across the kitchen

Fraher and Findlay

Vanaf deze kant zien we goed hoe luxe uitgewerkt de keuken wel niet is. Het is ook erg handig dat je keukenboeken opgeruimd kunnen worden in de bar. We houden van de symmetrie in deze keuken, met name in het kookgedeelte: links zien we de bakjes en borden, rechts staan de flessen en glazen. Genieten wordt in de keuken met een hoofdletter geschreven! 

Open kast

van homify

Niet alles kasten hoeven perse een deurtje te hebben. Vooral met de borden pakken is het fijn ze juist in een open vak te hebben staan. Dat zien we hier links onder op de afbeelding. Ook rechts boven in en links van het midden treffen we zo´n handig open vak. Dat werkt net even een stuk sneller! 

Next level

Innovative Kitchen Storage Solutions Klassieke keukens van NAKED Kitchens Klassiek
NAKED Kitchens

Innovative Kitchen Storage Solutions

NAKED Kitchens

Wie heeft er niet dat probleem, dat je niet weet waar je met je dienbladen heen moet! Nou, in deze keuken hebben ze daar wat op gevonden: deze handige vakken voor de dienbladen. Het zijn overigens wel maatwerk vakken en dienbladen! Dat ziet er net even wat strakker uit! 

Orde

modern  door A2studio, Modern

Als iedereen een eigen plankje heeft, dan ontstaat er sneller een fijne orde. Vooral kinderen vinden dit erg leuk, dan doen ze al een beetje mee!

Handig idee

Bespoke Kitchen storage van Purdom's Bespoke Furniture Landelijk Hout Hout
Purdom's Bespoke Furniture

Bespoke Kitchen storage

Purdom's Bespoke Furniture

Sommige keukenkastjes, vooral de hoge, zijn onmogelijk onhandig bij het openen. Je zou willen dat het anders kon, niet waar? Nou, check deze handige kastjes maar eens, die scharnieren maken het allemaal een stuk eenvoudiger. Een goede afsluiter van deze reeks handige ideeën voor in de keuken, die je leven echt gemakkelijker maken!

Blijf ons volgen voor meer mooi design!

Welke keuken vind jij mooi? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!