Een minimalistisch appartement met een huiselijke vibe | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een minimalistisch appartement met een huiselijke vibe

Stoa. Stoa.
van BL Design Arquitectura e Interiores
Loading admin actions …

Als je droomt van het leven in de grote stad, dan is het appartement dat we vandaag voor je in de aanbieding hebben een ideaal begin voor dit nieuwe leven. De woning is relatief beperkt in zijn vierkante meters woonruimte, maar dat is geen unicum in een grote stad als Lissabon. We gaan je meenemen naar een appartement dat in de jaren zeventig gebouw is en daarom een herstructurering nodig had. Deze is recent uitgevoerd, waardoor de woning nu beschikt over moderne elementen die de woonstee bewoonbaar maken voor de komende decennia. De woning herinnert ons eraan dat elke oud appartement een hedendaagse update kan krijgen, zolang je maar beschikt over mooie ideeën. So be creative!

Entree

We treden de woning binnen en het valt direct op dat de moderne, minimalistische stijl heer en meester is in het interieur. Het beton links en de zwarte wand rechts maken deze ruimte tot iets unieks. Laten we ook vooral het grijs niet vergeten, dat een basis vormt voor het interieur, we zien het op het plafond en op de vloer. In deze ruimte ben je direct onder de indruk van de verlichting, die op een sfeervolle en strategische wijze de ruimte verlicht.

Keuken

Vanuit de woonkamer, die ook een grijze look heeft, zien we de prachtige keuken met de mintgroene accenten. De helderheid van deze kamer maakt dat we er snel aan de slag willen gaan om de heerlijkste gerechten te bereiden. In de oude staat had deze vooral oude bruine elementen van hout, deze zijn vervangen door een frisse ontwerptrant. Je ziet jezelf hier heel goed met meerdere koks aan een maaltijd werken.

Andere hoek

De oude keuken was vrij donker, simpelweg omdat men vroeger iets te weinig gaf om de lichtval, met name in doorsnee familiewoningen. In de nieuwe staat is er voor grotere raampartijen gekozen, die dus ook meer licht doorlaten. Toch heb je in de avond gelegenheid om de ramen te verduisteren, zodat je een gezellige sfeer creëert en je daarbij niet voor de hele buurt in de spotlight staat. Deze keuken heeft een strakke ontwerptrant en je hebt er alle moderne technologische snufjes tot je beschikking.

Woonkamer

In een appartement in de hoofdstad is het zaak, dat er zo min mogelijk woonruimte wordt gebruikt door meubels. In deze woonkamer zien we een handige oplossing in de vorm van een geïntegreerde wandkast. Hij is groot genoeg voor een tv en de nodige persoonlijke prullaria. Het licht valt mooi op de wand en reflecteert in de kamer. Deze wand scheidt de keuken van de woonkamer, waardoor er een mooie continuïteit van de ruimte te ervaren is, hierdoor ontstaat ook een duidelijke verdeling van de functies in deze open ruimte. Raadpleeg een architect voor de ideale update van je woning.

Andere hoek

We krijgen zo een mooie beeld van de dimensies van de woonkamer. De zwarte pilaren vormen een belangrijk thema in het appartement, want ze zorgen voor een duidelijke indeling. Samen met het grijs en het wit vormen ze een kleurenschema dat ontspannend op ons overkomt. We genieten van de rust van onze privé-vertrekken. Wie wil er nu niet relaxen in een kamer als deze? Vanuit deze positie zien we ook dat de verlichting van het appartement heel natuurlijk oogt, zodat het hier qua lichtsfeer en woonambiance ook goed toeven is. Een designhuis om trots op te zijn!

Badkamer

De badkamer is de ideale kamer waarin je helemaal tot rust kunt komen. Veel mensen ontspannen hier graag bij het begin of einde van de dag. Een sfeervolle inrichting die helemaal past bij de woning, zo typeren we deze badkamer. Let even op de grijze wanden en hoe dit schitterend contrasteert met de minimalistische wastafel en het bad. Echt een plek waar je even tot rust komt. Er is tijdens de renovatie veel aandacht besteed aan de verlichting in de woning, in deze badkamer brengt de sfeerverlichting de ruimte tot leven. Meer mooie ideeën voor de moderne badkamer kun je hier opdoen!

Slimme kasten

In een woning met een klein aantal vierkante meters woonoppervlak moet je slimme opbergfaciliteiten aanwenden. Deze zien we hier op de foto weergegeven. De zwarte kast zonder handgrepen draagt duidelijk bij aan de minimalistische vormtaal die we overal in het familieappartement tegenkomen. Niet alleen zijn deze kasten bijzonder handig, ze zijn ook supermooi. Het zwart-wit contrast zorgt voor een mooie eenheid, er tekent zich zo een sterk visueel karakter in de ruimte af. Laat je vooral inspireren door deze schitterende vertrekken!

We presenteren je hier 6 elementen die in  iedere moderne keuken voorkomen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!