Zomers genieten in een uniek zwembad

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Zomers genieten in een uniek zwembad

Stoa. Stoa.
Jellyfish House:  Zwembad door Wiel Arets Architects,
Loading admin actions …

Het bezit van een modern zwembad achter het huis is een ongekende luxe. Het is een concept dat toch veel bereikbaarder is dan de meeste mensen denken, ze zijn steeds vaker aantrekkelijk geprijsd. Natuurlijk zijn er ook de excellente voorbeelden, waar we veel van kunnen opsteken als het gaat om design. Vandaag laten we je een aantal mooie voorbeelden zien, want inspiratie kunnen we nooit te veel hebben. Het privé zwembad is de ideale plek om in de zomer te genieten van een heilzame verkoeling, want ook in Nederland kan het soms snikheet zijn. Een lekkere duik in het water is dan fijn voor jong en oud. Zin in een vakantiegevoel? Kijk dan met ons mee naar deze zomerse zwembaden met een uniek design.

Glazenbodem

Een zwembad zonder bodem, kun jij je dat voorstellen? Dit zwembad is de droom van iedere liefhebber van excellente architectuur, want de kamer eronder heeft als plafond de bodem van het zwembad. De glazen plaat is het meest bijzondere dakraam dat jij je kunt voorstellen. Wiel Arets Architects heeft dit prachtige bad gerealiseerd en geeft een geheel nieuwe dimensie aan het woord recreëren. Een groot team van architecten, ontwerpers en ontwikkelaars realiseren grote projecten als deze over de gehele wereld. Natuurlijk is het bad de sociale hotspot in de zomer, want wie wil er nu niet komen zwemmen in een luxe omgeving als deze? Als in een droom!

Heerlijke wellness

Waterstijl Wellness te Renesse:  Zwembad door Waterstijl Luxe Zwembaden,
Waterstijl Luxe Zwembaden

Waterstijl Wellness te Renesse

Waterstijl Luxe Zwembaden

Waterstijl Luxe Zwembaden heeft met haar ruimte ervaring telkens het juiste concept voor je zwembad of wellness. Ze denken graag met je mee, geven je advies en kunnen echt je droom laten uitkomen. Ze zijn werkelijk overal van op de hoogte, of het nu gaat om design, sfeervolle verlichting of technische vraagstukken, je kunt het gerust aan hen over laten. Dit fijne zwembad heeft een luxe uitstraling, dit komt onder andere door de rustieke, ietwat mediterraanse stenen muur met waterval. Heerlijk relaxen in je eigen wellness, genieten van de waterval en daarbij ook nog voldoende beweging krijgen in het comfort van je eigen huis. Wie wil dat niet? Waterstijl Luxe Zwembaden weet je zeker dat je de juiste technische en creatieve adviezen krijgt!

Landelijk genieten

Zwembad bij monumentale boerderij:  Zwembad door Stam Hoveniers,
Stam Hoveniers

Zwembad bij monumentale boerderij

Stam Hoveniers

Je kunt je woning en tuin op verschillende manier inrichten, een populaire stijl op dit moment is de landelijke stijl. Deze monumentale boerderij is het schoolvoorbeeld van de landelijke stijl, de wellness ernaast is hier letterlijk en figuurlijk een reflectie van. Dit zwembad is de ultieme plek om te genieten van het vrij leven. Stam Hoveniers heeft de tuin rond het zwembad aangelegd, helemaal naar de persoonlijke smaak van de bewoners. Dit familiebedrijf ontwerpt sinds 1984 op maat gemaakte tuinen die visie en klasse uitstralen. De tuin is de ideale plek om te relaxen na het zwemmen, misschien met een extra luxe loungemeubel. Met een zwembad als dit heb je geen bijna geen vakantiebestemming meer nodig deze zomer!

Magisch

We sluiten af met een magisch zwembad bij Villa Siriyana, Mexico. Zowel de villa als het bad zijn ontworpen door Stone Contractors. Op deze afbeelding kunnen we goed zien hoe mooi verlicht het gebouw en de ruimte is. Het is haast te mooi om waar te zijn, toch bestaat deze villa echt. Stel jezelf eens voor dat je in dat prachtige zwembad zit, de temperatuur van het water en de buitenlucht is heerlijk, een cocktail staat naast je en je hebt zeeën van tijd om te relaxen. Op zich een prettige gedacht niet waar? Het zwembad en het huis zijn natuurlijk veel te groot voor je alleen, daarom kun je maar het beste met meerdere mensen genieten van deze wonderlijke plek. Een idee voor de nodige inspiratie en een gezonde hebzucht zullen we maar zeggen! 

Dit waren de ideeën voor de zomerse zwembaden. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Alvast veel plezier deze zomervakantie!

Zoek je meer mooie ideeën voor een privé zwembad? Dan vind je hier mooie voorbeelden!

Ka-Lai Chan creëert kunstzinnige interieurconcepten!

Deze professionals helpen je om je droomhuis vorm te geven!


Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!