Heerlijk relaxen deze zomer in een loungemeubel

Stoa. Stoa.
WoodCruise - Lounging in motion, WoodCruise WoodCruise Klassieke balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Relaxen kun je doen op een plastic tuinstoel, een eenvoudige bank of een excellente WoodCruise. Lucas Carpinus Restauratie en Fijnhoutbewerking, maakt deze heerlijke meubels op ambachtelijke wijze en dat is duidelijk te zien. De gedrevenheid en de passie spatten er vanaf. Luc Zwinkels is de restaurateur en meubelmaker die oude meubels als nieuw kan maken en nieuwe concepten realiseert. Een van zijn mooie concepten is de WoodCruise, dit meubelstuk gaan we zo in dit artikel van dichterbij bekijken. Het is echt een meubel dat precies past bij het moderne recreëren waarin comfort en slim design kernwoorden zijn. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel met ons mee naar deze bijzondere loungemeubels!

Woodcruise

WoodCruise loungen WoodCruise Klassieke balkons, veranda's en terrassen Meubels

We zien hier de WoodCruise van dichtbij, er zit nog niemand in dus we kunnen hem goed van de binnenkant bekijken. Deze mooie meubels zijn verkrijgbaar in een teak, mahonie en kunststof variant. Allemaal net even anders, maar even zo relaxt. Dit meubelstuk heeft een slim design, want in het midden is er een geïntegreerd draaiplateau gerealiseerd waar je zeer langzaam ronddraait. Deze rustige draaibeweging zorgt niet alleen voor een gevarieerd uitzicht op de omgeving, maar ontspant daarnaast ook, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Het is een meubel dat uniek is in zijn soort. Het heeft zelfs een zeer stille motor die de WoodCruise ronddraait, zowel het toerental als de draairichting is in te stellen. Daarmee voorkom je dat je snel in de zon verbrand, een ander voordeel is dat je overal mooi bruin wordt. Een mooi concept van Lucas Carpinus Restauratie en Fijnhoutbewerking!

Ruimte

WoodCruise loungen WoodCruise Klassieke tuinen Meubels

Soms zit je met wat vrienden of familie in de tuin en dan zit je elkaar een beetje in de weg, niet dat de tuin te klein is, maar dan zijn de tafel en stoelen niet zo slim vormgegeven. De WoodCruise heeft door zijn doordachte vormgeving genoeg ruimte en zorg voor een bijzonder groot comfort. De zachte kussens, het tafeltje voor de wijn en de bijzondere vorm zijn de setting voor onvergetelijke zomeravonden. Het is een meubel dat door zijn mooie natuurlijke, luxe look je tuin direct op een hoger niveau brengt. Een echte ontmoetingsplek voor vrienden en het gezin.

Zonnebaden

WoodCruise zonnen WoodCruise Moderne balkons, veranda's en terrassen Meubels

Ben je een echte zonneaanbidder en wil je mooi egaal bruin worden, dan is de WoodCruise een handige hulp bij het verkrijgen van de geliefde kleur. Als je een leuke kleur hebt oog je gezonder en voel je je fitter want verantwoord zonnen geeft ons energie! Ben je klaar voor je nieuwe tan? Eerst natuurlijk nog even zonnen in dit meubel. De motor zet je gewoon op de gewenste stand en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Je kunt besluiten om een klokje te zetten, voor het geval je in slaap valt en je nog niet voldoen gewend bent aan het zonnen. Even lekker een middagdutje doen in je eigen WoodCruise, daar is toch niets mis mee? Gewoon heerlijk!

Tropische stijl

CaribCruise loungen en zonnen homify Moderne zwembaden Zwembad

We zien hier een extra tropische uitvoering van het cruise-concept, namelijk de CaribCruise, het is de kunststof uitvoering. Ook dit meubel heeft zo´n fijn draaiplateau en sfeervolle verlichting. Het is echt een goede optie om bij je vakantiehuisje te hebben, een echte toevoeging aan het woongenot. Ook erg leuk voor de eventuele huurders van je huisje. Qua stijl sluit deze CaribCruise precies aan bij de strakke omgeving, waarin je gewoon geen dag een somber humeur hebt. Let even op het uitzicht. In dit grote meubel, met een diameter van 3,5 m, heb jij alle ruimte om te genieten. Zie jij je zelf al zwemmen en zonnen in dit mooie meubel? We krijgen zin in de zomervakantie!

Paradijs

FlowerCruise loungen en zonnen homify Tropische zwembaden Zwembad

We sluiten af met het ultieme voorbeeld van aardse paradijselijkheid, is dit een onbewoond eiland waar je alle geneugten des levens kunt vinden? Misschien wel, maar wat je er zeker vindt is deze FlowerCruise, een luxe relaxmeubel dat verkrijgbaar is in een kunststof of hout uitvoering. Hij verschilt qua afmeting en technische specificaties niet van zijn voorganger, alleen deze variant van de Cruise heeft een schaduwdoek en is geschikt om ook drijvend te draaien. Stel je voor dat je op het water heerlijk kunt genieten van de FlowerCruise, met dit uitzicht en het fijne strand dichtbij! We tekenen er direct voor! Een mooi concept van Lucas Carpinus Restauratie en Fijnhoutbewerking.

Tot zover deze uitzonderlijke Cruises. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor een heerlijk zwembad? Kijk dan hier voor de inspiratie!

Deze professionals helpen je droomhuis te realiseren!

Prachtige lichtobjecten vind je bij Studio Pictus!

Heb jij al fijne loungemeubels in de tuin? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine