Cloggy klokken, design met een intuïtive beat

Stoa. Stoa.
Cloggy Clock - de klok tegen de race Studio Cloggy WoonkamerKasten & dressoirs
Loading admin actions …

Tijd is de inspiratiebron van vele kunstenaars en ontwerpers geweest. Het onderwerp/concept komt in vele werken uit de kunstgeschiedenis voor. Ook vandaag de dag zijn er nog creatievelingen die zich door dit onderwerp laten inspireren. Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk, want naast ruimte is de tijd een universeel gegeven waar we allemaal mee te maken hebben. Vandaag laten we je werk zien van het Nederlandse Studio Cloggy, een naam en een lijn van creatieve producten die je niet snel in ons polderlandje verwacht te vinden. Dit alles bewijst maar weer dat goede ideeën niet gebonden zijn aan de landsgrenzen, maar net als de tijd vloeit door de ruimte. We hebben een aantal mooie voorbeelden voor je op een rij gezet, om je een goede indruk van het werk van Studio Cloggy te geven. Kijk met ons mee en laat je verrassen!

Vele mogelijkheden

Cloggy Assortiment Studio Cloggy WoonkamerOpbergen
Studio Cloggy

Cloggy Assortiment

Studio Cloggy

Het is mogelijk om de klok volledig te laten customizen, zodat je een persoonlijke en uniek exemplaar in huis hebt. De ontwerper van deze staande klokken, Reinoud Wolff, dicht naast een decoratieve functie ook een filosofische en kritische toen aan zijn creaties. Hij wil een nieuw besef van tijd aanwakkeren bij de bezitters van één van zijn klokken, het huidige tijdperk verdient een nieuwe reflectie en zingeving ten aanzien van het concept van tijd. We moeten bewuster omgaan met onze tijd, zoals Wolff het noemt: ´de emotionele tijd´ onze ´interne tijd´. De rat-race waar veel mensen in zitten kan wel een ´tegen´ tijd, ´een klok tegen de race´ gebruiken. Reinoud Wolff zeg: ´minder rat-race meer happy hours!´ En dat kunnen we van harte onderschrijven! Het design van deze klokken is in ieder geval zeer happy!

Engelse stijl

Cloggy Jack Studio Cloggy WoonkamerKasten & dressoirs
Studio Cloggy

Cloggy Jack

Studio Cloggy

Hier zien we de Cloggy Jack, een staande klok waar een Engelse vlag omheen geslagen lijkt. Een echt design object dat past in ieder Engels geïnspireerd interieur. Het kan goed zijn dat je helemaal weg bent van Engeland, je met posters, illustraties en andere zaken je woning ingericht hebt. Deze staande klok past er precies bij! Hij tikt en brengt dat ouderwetse gevoel weer terug in je huis. Lange tijd hebben we vooral digitale klokken in huis gehad, op zich niets mis mee, maar niets klinkt zo huiselijk als het geluid van een tikkende klok, een staande zelfs in dit geval. Maak je interieur helemaal hip met deze Cloggy Jack.

Amsterdam

Cloggy by Selwyn Senatori Studio Cloggy WoonkamerAccessoires & decoratie
Studio Cloggy

Cloggy by Selwyn Senatori

Studio Cloggy

Cloggy Amsterdam is een klok waar je niet omheen kunt! Hij vertolkt precies de spirit of Amsterdam: open, vrij en vol diversiteit. Een stad vol kleur en smaken. Deze felle klok, met zwierige schildering (echte verf) maakt zich snel meester van je interieur. Dit werk ademt de artistieke sfeer die er in de stad te vinden is, samen met Berlijn en Parijs is Amsterdam een kunststad van naam! Hier vind je nog die vrije sfeer waarin kunst kan gedijen, ver weg van de keurig aangeharkte doorzontuintjes. ´In Amsterdam we trust´ staat er op de klok: wij houden van deze mooie stad en de klok geeft daar een mooie artistieke reflectie op.

Strak

Cloggy - Black Kuro Studio Cloggy WoonkamerAccessoires & decoratie
Studio Cloggy

Cloggy – Black Kuro

Studio Cloggy

Mocht je houden van een strakke look, van stijl en van design in een beperkte oplage dan is deze limited edition Cloggy echt iets voor jou. In combinatie met de egale wand, de eenvoudig ontworpen stijlvolle stoel en de gracieuze leeslamp maakt deze zwarte klok direct indruk. Let eens op het mooie contrast tussen de donkere klok en de lichte vloer. De klok heeft een mysterieuze sfeer over zich die precies past in de setting. De rat-race heeft in deze klokken een aantal opvallende tegenhangers. Denk aan je innerlijke tijd, volg je hart en be happy! 

Tot zover deze prachtige ontwerpen van Studio Cloggy. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je woonkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Een multimediaruimte is om in te relaxen! Kijk hier voor een mooi voorbeeld. 

Een prachtige verlichting zorgt voor je juiste sfeer om in te wonen! 

Heb jij al een mooie analoge klok in huis staan! Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!