Levensgrote foto's voor een wereldwijs interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Levensgrote foto's voor een wereldwijs interieur

Stoa. Stoa.
Fotobehang: modern  door Posters.nl, Modern
Loading admin actions …

Je hebt behang en je hebt behang, vandaag laten we je kennis maken met wel heel bijzondere opties voor op de muur. We gaan kijken naar een aantal voorbeelden van levensgrote foto´s voor je woning. Ze zijn gevarieerd en sprankelend, door hun afmetingen hebben ze een behoorlijke invloed op de sfeer van je interieur. Het zijn echt foto´s waar je je interieur op afstemt. Als je eenmaal de juiste inrichting te pakken hebt steekt je interieur echt boven de rest uit. Er is echt van alles mogelijk en je hebt ruime keuze. Wij hebben een aantal sprekende voorbeelden voor je opgesomd, zodat je een goed beeld krijgt van het gevarieerde aanbod van Posters.nl. Dit bedrijf wijdt zich al jaren aan hoogwaardige wanddecoratie en heeft hier vanzelfsprekend veel ervaring in. Snuffel gerust eens door hun brede assortiment, dat bestaat uit tienduizenden posters, kunstdrukken en schitterend fotobehang. Vandaag krijg jij van ons al een voorproefje. Kijk met ons mee naar levensgrote foto´s voor een wereldwijs interieur!

Wereldstad

Brooklyn Bridge Stedenbehang: modern  door Posters.nl, Modern
Posters.nl

Brooklyn Bridge Stedenbehang

Posters.nl

Sommigen zeggen dat deze stad het centrum van de wereld is, we hebben het natuurlijk over New York! Deze slaapkamer zou maar zo in deze stad gevestigd kunnen zijn. Het heeft een lichte inrichting met stijlvolle design meubels, en natuurlijk een heel bijzonder behang. Op de gigantische foto achter het luxe witte bed zien we een belangrijk onderdeel van de skyline van New York, namelijk de befaamde Brooklyn Bridge. Als je die brug zo mooi verlicht ziet begrijp je natuurlijk waarom deze een symbool is voor het nachtleven in deze Amerikaanse stad. De grand style en de duizenden mogelijkheden om uit te gaan maken deze stad dé plek om eens te bezoeken tijdens een tour door de VS.

Houten muur?

Natuur fotobehang van Posters.nl Landelijk
Posters.nl

Natuur fotobehang

Posters.nl

In deze kamer belanden we in een geheel andere sfeer. We begeven ons in een slaapkamer in landelijke stijl, let maar eens op de boomstamtafel naast het bed, landelijker kan niet. Veel natuurlijke stoffen en accessoires bepalen het beeld in deze kamer. Wat vooral erg opvalt is de wand die bedekt is met strootjes sloophout, dit geeft echt een bijzonder effect. Of… .is het geen schrootjeswand? Wat we hier zien is een prachtig voorbeeld van een foto die zo levensecht is dat deze van een afstand niet van echt te onderscheiden is. Een handige manier om toch de houten wandbekleding te realiseren zonder ook maar één spijker in de muur te slaan. Een mooi idee van Posters.nl!

Mexico

Melli Mello van Posters.nl Klassiek
Posters.nl

Melli Mello

Posters.nl

De fleurigheid van de bloemen en de weelderige barokke vormen gaan in deze kamer een mooie alliantie aan. Mensen houden van bloemen en fleurige kleuren, daarom is een wandfoto als deze zo populair. Omdat de foto natuurlijk zeer expressief is, nodigt deze je uit om te experimenteren met veel kleurige meubels, accessoires en alles wat maar mooi staat in huis. De witte gordijnen, wanden en de lichte vloer zorgen voor het nodige tegenwicht, zo is er een visueel evenwicht in dit interieurontwerp. Op de grond liggen diverse kussens die goed bij de wand foto passen. Let eens op de vele afbeeldingen die het fleurige geheel op deze foto vormen, een echte color boost!

Relaxen

Steden fotobehang: modern  door Posters.nl, Modern
Posters.nl

Steden fotobehang

Posters.nl

Als je thuis komt van je werk wil je graag relaxen, dat is een universele urge, iedereen doet dat natuurlijk op zijn of haar manier. In deze kamer komt het er op neer dat je lekker onderuit gaat zitten, met je benen op een stijlvolle bijpassende kruk en kan genieten van het uitzicht buiten, of het uitzicht dat op de muur te zien is. Deze foto toon ons wederom de gigantische wolkenkrabbers die steden als New-York kenmerken. Hoge en groter, dat is de logica die er uit deze gebouwen spreekt. Natuurlijk heeft het ook te maken met de schaarse ruimte in de stad, want als je niet de breedte in kunt, dan moet je de hoogte in. Een wandfoto als deze creëert een kosmopolitische sfeer in je studiekamer

Dit waren de levensgrote foto´s voor een wereldwijs interieur. Alvast veel plezier met je nieuwe interieur! 

Geef wat kleur aan je tijd met de klokken van ColorMyTime!

Henderiks Hoveniers weet hoe een excellent tuinconcept eruit moet zien!

Is jouw interieur al up-to-date? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!