Schitterende rietgedekte gezinswoning die je niet mag missen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schitterende rietgedekte gezinswoning die je niet mag missen

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne woonkamers van Home Staging Sylt GmbH Modern
Loading admin actions …

Vandaag mogen we jullie dit prachtige luxe rietgedekte familiehuis laten zien. Veel van de buitenkant is niet voor ons weggelegd, maar van het interieur des te meer. Dat is ingericht door Home Staging Sylt en wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en een ongekende luxe.

Rieten dak

Het enige dat we te zien krijgen van de buitenkant van dit huis, is het rieten dak. Het belooft veel, en geloof ons maar, er wordt niet teveel beloofd.

Woonruimte

Op deze foto krijgen we een mooi totaalplaatje van de grote benedenverdieping. Sfeervol en tegelijkertijd luxe afgewerkt met een prachtige houten vloer, een witte houten plafond met hier en daar sfeerspotjes. Vanuit de eettafel bezien is rechts de luxe open keuken en links, enigszins afgescheiden, de knusse woonkamer.

Woonkamer

Die woonkamer zien we hier nog eens van dichtbij. En heerlijke bank, ramen voor licht en uitzicht en aan de mand met brandhout te zien is er ook een gezellige open haard. Alle ingrediënten dus voor een gezellige avond in deze prachtige woonkamer.

Keuken

Kosten noch moeite gespaard om van deze keuken een geweldig geheel te maken. Uiterst modern als je kijkt naar alle apparaten, maar dankzij de houten vloer, het karakteristieke plafond en de vele sfeervolle ramen is het toch een huiselijk en aangenaam geheel.

Werkkamer

Op de bovenverdieping vinden we de slaapkamers en deze riante werkkamer. Helemaal in stijl met de rest van het huis: een luxe houten vloer en dezelfde sfeervolle ramen voor daglicht en een geweldig uitzicht.

Slaapkamer

Hier zien we een van de diverse slaapkamers. Ruim opgezet en aan luxe geen gebrek. Mooi om te zien is hoe door het hele huis dezelfde stijl en materialen worden gehanteerd, waardoor er een aangename eenheid ontstaat.

Badkamer

En hier zien we een van de twee badkamers in dit huis. Wederom zijn hier kosten noch moeite gespaard en is het al met al een luxe en fraai geheel geworden. 

Meer foto's van dit project kun je hier bekijken. En meer prachtige badkamers kun je hier bekijken. Geen idee wat je zoekt in een badkamer, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit artikel geven wil je nog een aantal tips voor je bestaande badkamer.

Wat vind je van dit huis? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!