Prachtige droomwoning met rieten kap | homify

Prachtige droomwoning met rieten kap

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Home Staging Sylt GmbH Modern
Loading admin actions …

We dromen allemaal van een landelijke omgeving en een huis waarin je alle comfort hebt. Dat is toch niet anders dan een prachtig huis om in te leven! De omgeving van de woning die we je vandaag laten zien is echt schitterend. We genieten ook van de looks van deze woning. De combinatie van de gebruikte bouwmaterialen is bijzonder uitgesproken. We vinden de inrichting spannend en hopen dat jij dat ook zult vinden. Kijk snel met ons mee naar de voorbeelden!

Ruime tuin

Achter bij de woning krijgen we een mooie indruk van de buitenruimte. Echt een plek om met familie en vrienden te genieten van een gezellige avond in de zomer. Nu heeft het geregend dus is het niet de beste plek om buiten te zitten, maar je kunt altijd een BBQ neerzetten om te genieten van de lekkerste gerechten, zeker omdat je zoveel ruimte hebt hier buiten!

Prachtige ligging

Wat een locatie! Je kunt wel zien dat dit een luxe plek is om te wonen. We kijken uit op de duinen en de zee. Een locatie waar de natuur dus heel dichtbij is. Zo komen we een woning niet vaak tegen. In de buurt staan trouwens heel veel mooie woningen, dit zorgt voor een prachtige sfeer in de wijk. We raken direct geïnspireerd door deze dronefoto! Laat je inspireren door een expert

Rietgedekte landelijke woning

Hier dicht bij het huis wordt het beeld alleen maar mooier, niet waar!? Het groen rond de woning brengt de bijzondere bakstenen gevel naar voren. De kers op de spreekwoordelijke taart is natuurlijk het rieten dak, dat geeft de ultieme landelijke feel aan deze woning. Supermooie voorbeelden vind je hier

Gastvrije hal

Gave hal, toch!? De natuurstenen zorgen voor een unieke sfeer binnen. Ze passen heel goed bij de strakke lay-out van de hal. De witte trap met houten treden zit er heel natuurlijk uit en zorgt voor een frisse en opgewerkte sfeer. We vinden die lantaarn zo leuk. Past echt perfect bij het landelijke concept van deze woning! Vanaf deze plek in de hal kijken we bij verschillende ruimtes naar binnen. Zo is het voor je gasten direct duidelijk hoe mooi deze woning is!

Details

Er is in dit huis echt aan de afwerking gedacht. Hier zien we een deurklink en een sleutel in het slot. Precies zoals je dat verwacht in een landelijke woning, maar toch heeft het die moderne feel. Als je in deze woning rondloopt zul je veel schitterend uitgevoerd design tegenkomen. Echt een ontdekkingsreis!

Eetgedeelte

Dit is echt een designstatement! De grote eettafel laat ons dromen over gezellige familiediners. Wat vind je van de lamp boven de tafel. Is die niet ontzettend luxe? Wij zijn betoverd door zijn mooie licht dat de kamer in schijnt. Een echte eye-catcher is natuurlijk het zwart-wit kleed met de bijzondere ruiten. Dat is een zeer prikkelend ontwerp waar we geen genoeg van kunnen krijgen. 

Een fijne plek

O dit vinden we leuk! Een gezellige plek om lekker te zitten. We zien het nu al voor ons. Door de prettige lichtval is het hier ook fijn om een boek te lezen. In de avond knip je eenvoudig het lampje aan. Een kind kan de was doen!

Romantiek

De grote aantrekkingskracht van deze woning en de locatie is natuurlijk de landelijke romantiek. In de avond wordt dit het beste zichtbaar, zeker als je de kaarsen aansteekt. Echt een schitterende sfeer!

Ultieme ontspanning

We sluiten deze tour door de prachtige woning af met deze mooie thuissauna. Het is algemeen bekend dat een bezoekje aan de sauna de gezondheid verbetert. Het is dus echt heel heilzaam om zelf thuis een prettige sauna te hebben. Op een of andere manier past deze sauna heel goed bij het landelijke concept. Met de zee in de buurt denk je na een saunasessie nog maar aan een ding: een frisse duik in de golven. Waarom ook niet?

We hopen dat je net zo dol op deze woning bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!