Buitenissige ideeën voor je badkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Buitenissige ideeën voor je badkamer

Stoa. Stoa.
The Cape Phuket, Thailand van BRAND VAN EGMOND Klassiek
Loading admin actions …

De badkamer inrichten is een van de leukste dingen om te doen als je net verhuist bent, het is toch de ruimte in het huis waarin je op een bijzondere manier kunt genieten, namelijk van het heerlijke heilzame water. Een leuke en bijzondere inrichting helpt natuurlijk mee om de juiste sfeer te creëren waarin jij helemaal tot jezelf kunt komen. Je kunt je badkamer inrichten met gangbare accessoires, dat is gemakkelijk en op zich wel leuk, maar je kunt het ook helemaal anders aanpakken! Bij dit laatste gaan wij je vandaag helpen! In dit artikel zetten we voor jouw een aantal buitenissige accessoires voor je op een rij, om je eens even lekker op weg te helpen. Kijk even met ons mee naar deze buitenissige ideeën voor je badkamer!

Ongekende weelde

Hollywood kroonluchter kandelaar van BRAND VAN EGMOND Klassiek
BRAND VAN EGMOND

Hollywood kroonluchter kandelaar

BRAND VAN EGMOND

Een bijzondere vorm op een locatie met ongekende weelde. Deze schitterende Hollywood kroonluchter kandelaar bevindt zich in een badkamer waarin je echt kunt genieten van een ongekende weelde in een ontspannen sfeer. Deze badkamer bevindt zich in Thailand, op een plek waar je kunt genieten van de zee, het strand en alles wat dit prachtige land te bieden heeft. De kroonluchter heeft een natuurlijke, organische look, alsof hij zo gegroeid is. Het project is door Gecco uitgevoerd, en het ontwerp is van Philippe Starck en Jean-Michel Gathy. De handgemaakte kroonluchter is door Brand van Egmond gemaakt, een gevestigde naam in de designwereld. William Brand en Annet van Egmond ontwerpen en creëren al sinds 1989 handgemaakte lichtsculpturen en kroonluchters. Een ruime ervaring die steevast in excellente ontwerpen uitmondt. Op hun profiel vind je meer interessante ontwerpen.

Handdoek

Handdoekhand van Cucú Eclectisch
Cucú

Handdoekhand

Cucú

We zien hier een ontwerp van Cucú Design (´cucú´ is een Spaans woord voor ´maf´) het is een kunststof hand die de functie van handoekhouder heeft, daarnaast fungeert als zeepbakje. Dit humorischtische design is een kenmerk van de stijl van Cucú Design, deze weet door haar unieke ontwerpen telkens weer voor een komische noot in je interieur te zorgen. Het leuke van deze ontwerpen is dat ze vrijwel allemaal (deels) bestaan uit gevonden elementen, waardoor ze uniek zijn of in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. De producten van de studio zijn telkens functioneel, maar het uiterlijk heeft altijd een gekke twist, waardoor het design een autonoom (geen functie anders dan kunstobject, term uit de beeldende kunst) karakter krijgt. De ene keer neigt een werk naar het functionele, een andere keer naar het autonome. Deze hand is duidelijk behulpzaam in de badkamer.

Minimalistisch

Deze hoogwaardige zeepdispenser heeft een sculpturale kwaliteit en valt op door zijn minimalistische vormgeving. De maker van dit design is Saihol Yuen, een in Nederland geboren ontwerper met een Aziatische achtergrond. In 1979 studeerder hij af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en behaalde zo de bachelorgraad in het gebied van de industriële vormgeving. Deze buitenissige zeepdispenser is een poging van Yuen om het dagelijks leven mooier en rijker te maken. Zijn gemixte achtergrond ziet de ontwerp als een voordeel, zo kan hij tijdens het ontwerpen putten uit het beste ven beide werelden.

Zen

Design badkamer met kleurlicht: modern  door Intermat, Modern
Intermat

Design badkamer met kleurlicht

Intermat

Tot rust komen in je eigen badkamer is een van de meest ontspannen dingen die je kunt doen. Bij Intermat weten ze hoe je kunnen helpen bij het realiseren van je eigen relaxzone, een droombadkamer! Met een compleet assortiment voor onder andere de badkamer weten ze je telkens weer de juiste ideeën aan de hand te doen, waarmee jij je waar kunt maken. Een badkamer voor een realistische prijs ligt altijd binnen de mogelijkheden. Deze badkamer is vrij minimalistisch ingericht, waardoor het met je ontspanning wel goed komt. Let eens op de strakke lijnen en het monochrome (één kleur) design, een kamer om je echt even lekker in terug te trekken. Toch is het design niet helemaal monochroom, want kijk eens naar de stenen rond het bad, ze gloeien een roze licht, dit zorgt voor een fijne ambiance om in weg te dromen. Ook de wand tegenover het bad heeft een mooie decoratieve touch gekregen, een glasplaat met zwarte en roze kleuren er achter, even schitterend als temperamentvol! 

Tot zover de buitenissige ideeën voor de badkamer. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je nog meer mooie ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Esthetische vormen en een mooie verlichting in huis zorgen voor de juiste sfeer!

Is jouw badkamer al up-to-date? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!