Top 5: prefab huis voor 40.000 euro en.. | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5: prefab huis voor 40.000 euro en..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
DanKuchen keukenimpressies: modern  door DanKüchen Studio Hengelo, Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over een prefab huis van 40.000 euro, en check meteen of dit ook iets voor jou zou zijn. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, deze gaan over prefab huizen, een transformatie, keukentips en interieurfouten!             

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Prefab huis voor 40.000 euro

Flexibel en goedkoop, dat zijn de woorden die horen bij een prefab huis. Het is de ideale oplossing voor de woningnood die in veel Europese steden aanwezig is. In een recordtijd een huis bouwen is niet van alle tijden, maar wel van de onze. In dit artikel laten we je een schitterende woning zien die je heel goedkoop kunt laten bouwen. Deze woning beslaat 50 m² en is te bemachtigen voor slechts € 40.000. Dat is echt een schijntje van de prijs van een ouderwetse woning. Prefab houdt in dat de woning in puzzelstukken in elkaar gezet wordt, gewoon 'on the spot'. In een fractie van een tijd die de bouw van een regulier beton huis. 

Kijk met ons mee naar deze goedkope woning die het voor de starter weer mogelijk maakt om goed te wonen

2. Transformatie

Je kent ze wel: een van die vele woningen uit de jaren 80 die vooral opvallen door een architectuur en vooral een kleurschema waar je een beetje triest van wordt. Te veel donkere kleuren en tinten waardoor het geheel oubollig op je overkomt. Maar als woning zijn deze bouwwerken vaak nog prima bruikbaar en kunnen ze nog jaren mee. Flink verbouwen kan vaak de juiste oplossing zijn. En dat moeten de bewoners van dit Duitse huis ook gedacht hebben. Ze schakelden de experts van 28 Grad Architektur in om een ontwerp voor een grondige verbouwing te maken. Het resultaat mag er zijn!

3. Handige keukentips

DanKuchen keukenimpressies: modern  door DanKüchen Studio Hengelo, Modern
DanKüchen Studio Hengelo

DanKuchen keukenimpressies

DanKüchen Studio Hengelo

Tegenwoordig hoef je niet meer op droog brood te leven of coupons te sparen om geld te besparen. Er zijn talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je geld aan de zij kunt zetten.

Vandaag besteden we aandacht aan de keuken. Want op welke manier kun jij optimaal gebruik maken van jouw keuken en geld besparen? Lees mee en laat je inspireren!

4. Hippe woning

Verbouwing stadswoning Minimalistische tuinen van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

Een oude woning opknappen is altijd een kwestie van keuzes maken. De interieurarchitecten van B-Too uit Eindhoven weten daar goed over mee te praten! Het project dat we je nu laten zien is namelijk zo’n geval waarbij hele drastische keuzes zijn gemaakt. Maar dat heeft er tegelijk ook voor gezorgd dat we je een super hip opgeknapt huis kunnen laten zien. Vooral de sfeer die er is ontstaan is werkelijk fantastisch. 

Laat je verrassen door de fraaie uitbreidingen en daarnaast ook door de bijzondere combinatie van ouderwetse charme en moderne toevoegingen.

5. inrichtigsfouten

Je wilt je interieur veranderen maar je aarzelt omdat je bang bent om een fout te maken. Wat als de houten vloer toch niet zo mooi is als je dacht, of de nieuwe bank te groot is voor de ruimte die je hebt? Om je het vertrouwen te geven om je eigen droominrichting te maken hebben we een lijst samengesteld van de 9 meest gemaakte fouten bij het inrichten van een huis.

Als je weet waar je op moet letten staat niets je meer in de weg om je huis te verfraaien!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!