Voor en Na: gedateerde woning weer lekker bij de tijd

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern door Home Staging Sylt GmbH, Modern
Loading admin actions …

Je herkent het wel: je hebt een leuk vakantiehuisje geboekt voor een weekendje weg en je komt aan in een interieur dat 20 jaar geleden misschien nog hip was, maar nu toch een wel erg gedateerde indruk maakt. Dat was met deze Duitse vakantiewoning het geval, maar als je hier nu naartoe gaat kom je in een zeer sfeervol appartement. De experts van Home Staging Sylt, gespecialiseerd in het opknappen van vakantiewoningen, hebben hier voor gezorgd.

Voor: ouderwets geheel

Je ziet hier een ouderwets geheel. Constructief zijn de meubels nog zeker niet af, maar qua sfeer en stijl is dit absoluut niet wat je wilt als je een ontspannen weekendje weg gaat. De kleuren in combinatie met het eikenhout geven een gevoel alsof je bij oma op bezoek gaat.

Voor: saaie keuken

De keuken zou nog prima jarenlang dienst kunnen doen, maar het ziet er alleen zo saai uit. Weinig inspirerend om hier gebruik van te gaan maken. En dan die gele kleur op de muur: elke stap die je in dit verouderde appartement neemt zet je een beetje terug in de tijd.

Voor: nog meer eikenhout

Als je denkt dat je al het eikenhout al hebt gezien, dan word je in de slaapkamer ook weer onaangenaam verrast. Deze kast is namelijk geheel uit proportie en ziet er ook nog eens oubollig uit. Laat de bezem hier maar eens goed doorheen gaan!

Na: landelijk en rustiek

Van oubollig en gedateerd naar landelijk en rustiek? Het levende bewijs is hier te zien! Een sfeer die perfect bij een vakantiewoning aan zee past. Alle stress zakt van je schouders zodra je hier naar binnen stapt. En zelfs in koken krijg je zin in je vrije weekend! Wie wil er nou niet van zo’n mooie keuken gebruik gaan maken?

Na: modern tintje

De keuken liet net al een modern tintje zien en dat komt overal in het ontwerp weer terug. De rustieke en landelijke stijlen kunnen namelijk erg hip en eigentijds zijn! De natuurlijke lichtinval wordt door de uitgekozen kleuren en inrichting ook nog eens extra gestimuleerd.

Na: huiselijk

Bij een vakantiehuisje is het belangrijk dat je je ook echt thuis voelt. Door een kleedje in de woonkamer op de vloer te leggen, wordt dit huiselijke gevoel gelijk op een hele aangename wijze gestimuleerd. En zo’n leuke accessoire die het maritieme tintje nog extra kracht bij zet, is de prachtige plant naast de bank. Een uitstekende keuze van de home stagers.

Na: balkon

Lekker buiten eten en ondertussen de zilte zeelucht opsnuiven? Dat kan op dit balkon! Stel je voor dat je hier met je gezin geniet van een lekker ontbijt en vervolgens naar het strand gaat om te genieten van een heerlijke zomerdag… Als je nog niet over je vakantie hebt nagedacht, dan ga je dat nu ongetwijfeld doen.

Na: heerlijk slapen

De oude slaapkamer met die grote eikenhouten kast heb je al gezien. Maar in plaats van die kast zie je vanuit het bed nu een leuke rustieke kast met daarboven een tv. Voor het slapen gaan nog even lekker tv kijken of juist rustig wakker worden met een leuke film. Of natuurlijk gewoon heerlijk slapen: het kan in deze mooie slaapkamer!

Na: onder de douche

Na een dag op het strand is niets heerlijker dan het zout en zand van je af spoelen. In deze badkamer moet dat geen enkel probleem zijn! En ook als je ’s ochtends nog niet helemaal wakker bent, dan zorgt deze mooie lichte omgeving er wel voor dat je dat wordt! 

Ben je het met ons eens dat dit een zeer geslaagde make over is geweest? Voor meer vakantiewoninginspiratie kun je ook hier even kijken.

Zou dit jouw ideale vakantiewoning kunnen zijn? We horen het graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine