Mediterraanse zomertuin zorgt voor een vakantiegevoel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mediterraanse zomertuin zorgt voor een vakantiegevoel

Stoa. Stoa.
BeijumerBosSeat van George van Engelen Design Landelijk
Loading admin actions …

We kunnen niet wachten eer het weer zover is. De tassen worden soms al een week van te voren gepakt, en met het inslaan van het proviand zijn we soms al veel langer bezig. Natuurlijk hebben we het over de zomervakantie! De meeste examens zijn achter de rug en de werkzaamheden op het werk afgerond of worden door een collage overgenomen. Als het dan eenmaal zo ver is laten we ons eens even lekker gaan. We werken er hard genoeg voor! Als we op de vakantiebestemming aankomen kan het genieten echt beginnen, hoewel de reis ook best leuk is. Lijkt het je wat om het gevoel dat je hebt op vakantie ook een beetje in je tuin te ervaren? Kijk dan met ons mee naar de leuke ideeën voor de mediterraanse zomertuin, want deze zorgt ook voor een vakantiegevoel!

Bijzondere tafel

Buiten- of binnnentafel van boothout van Ars Longa Mediterraan
Ars Longa

Buiten- of binnnentafel van boothout

Ars Longa

Deze tafel is gemaakt van boothout, gerecycled dus, waardoor je met de aanschaf van deze tafel het milieu ontziet, de handel in ecologische producten steunt en gewoon de eigenaar wordt van een ambachtelijk meubelstuk. De stoelen die erbij staan zijn ook uniek, want deze zijn gemaakt van onderdelen van een oude fiets, bewerkt en verchroomd, waaruit deze bijzondere creaties ontstonden. Let op de levendige kleuren, de speelsheid van het ontwerp en de mediterranse sfeer die er uitspreekt. Echt design met een do it yourself vibe! Ook de sculptuur/schaal op de tafel sluit nauwe aan bij het zuidelijke tuinconcept. Helemaal een vakantiegevoel in je tuin met dit design van Ars Longa!

Houtsculptuur

Deze stoel is gemaakt door meubelmaker George van Engelen. Hij ontwerpt en vervaardigt zijn meubels voor zakelijke en particuliere klanten, dus je kunt ze eigenlijk overal tegenkomen. Het zijn unieke werken waarvan er maar één bestaat of de oplage is zeer beperkt, maar zelfs in de oplage hebben de individuele meubels een geheel eigen karakter. Omdat hout een natuurproduct is, is elk stuk hout uniek, waardoor ook elk houten meubel een unieke uitstraling krijgt. Dit is een meubel dat door zijn sfeer en materiaal precies past in je mediterraanse tuin, en door zijn vormgeving heeft wat je noemt een sculpturale kwaliteit, waardoor het werk zorgt voor een artistieke ambiance.

Vuurplaats

Draken vuurkorf Classic van Maandag meubels Scandinavisch
Maandag meubels

Draken vuurkorf Classic

Maandag meubels

De vurige draak is een bekende sprookjesfiguur. Vandaag de dag zien we hem overal opduiken, waaronder in deze mooie vuurkorf van Maandag Meubels. Een decoratief object als dit, met de bijzondere functie als vuurdrager, zorgt ervoor dat jouw zomeravonden geheid een temperamentvolle bedoening worden. De vlammen schieten omhoog, maar worden in bedwang gehouden door deze strak ontworpen vuurkorf. Let even op de zijkant van de korf: zien die draken er niet fantastisch uit! De zon zak, maar deze mensen gaan nog niet slapen, want de Spaanse nacht wacht op hen, de gitaar blijft spelen en het vuur dooft niet.  

Sfeertje maken?

Vuurschaal van SfeertjeMaken.nl Industrieel

Sfeertjemaken.nl weet wat een mediterraanse zomertuin nodig heeft: een industriële vuurplaat. Dit lijkt een contradictie te zijn, maar in de wereld van design steekt het niet zo nauw, verschillende stijlen kunnen heel prima samengaan, waardoor juist de meest sprankelende ideeën geboren worden. Deze vuurplaat corrodeert met de tijd, waardoor hij helemaal goed past bij de mediterraanse sfeer. Groot genoeg om er een paar fikse stukken hout in te leggen, weet jij je met deze vuurplaats de hele nacht verzekerd van een warm vuur. Dat is past genieten! 

Tot zover de ideeën voor de mediterraanse tuin. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. Alvast een fijne zomervakantie en veel plezier met je nieuwe tuin.

Zoek je meer ideeën voor je tuin? Kijk dan hier voor inspiratie!

De houtkunst van Jungblut zorgt voor een conceptuele touch!

DIY is een begrip in meubelland. Hier vind je schitterende ideeën voor je eigen ontwerpen.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!