Prachtige nieuwbouwwoning in een klassiek jasje

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Prachtige nieuwbouwwoning in een klassiek jasje

TILL BEHNE TILL BEHNE
Nieuwbouw vrijstaande woning:  Huizen door De Stijl atelier voor bouwkunst, Klassiek
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we deze fraaie nieuwbouwwoning in notarisstijl. Deze stijl is zeer herkenbaar en erg populair onder mensen die een nieuw huis laten bouwen. Dit komt door de rijke en karakteristieke uitstraling die deze huizen hebben. Zeer herkenbaar zijn de symmetrische vormstudies, kleine dakkapellen, raamkozijnen met symmetrische roedeverdeling en de lange smalle luiken. Laten we gauw dit prachtexemplaar bekijken.

Water

Alsof dit huis nog niet genoeg charme heeft, is het ook nog gelegen aan een fraai water. Dit geeft deze woning een zeer luxe uitstraling. Het huis is via een brug en een poort te bereiken hetgeen een stukje veiligheid met zich meebrengt.

Garage

Ben je eenmaal de brug over en de poort door, is er een zee van ruimte aan de linkerkant, waar je de auto kwijt kan. Ook is er nog een ruime garage waar je de auto of de fiets in kwijt kan. De garage is middels de witte aanbouw verbonden aan het huis. Dus als het regent, kun je lekker vanuit de garage meteen het huis instappen.

Statig

Alles aan het huis is statig. Nergens is beknibbeld op uitstraling of luxe. Dat zien we goed bij de ingang, waar de voordeur zich onder een fraai afdakje bevindt. Zelfs de verlichting is in grootse stijl.

Achtertuin

Ook naast en achter het huis stroomt water. Dit betekent niet alleen een prettig afgebakend terrein, maar ook de mogelijkheid om met een bootje overal te komen. Rondom het huis is naast het water ook nog veel groen, waardoor de natuurbeleving maximaal is.

Achterzijde

Aan de achterzijde van het huis zien we achter de garage ook nog een grote schuur met houtopslag. En helemaal rechts, verborgen achter het gemetselde gebouwtje de aanlegsteiger voor het bootje. Kortom, aan dit geweldige huis ontbreekt helemaal niets en de eigenaar mag zich dan ook met recht gelukkig prijzen.

Meer geweldige huizen kun je hier bekijken. Ook je droomhuis laten bouwen? Raadpleeg dan eens een van deze professionals. En in dit artikel vertellen we je daar voor- en nadelen van het inhuren van een architect.

Ook fan van de notarisstijl? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!